Ležérní způsob oblékání - mikiny, trika, tepláky
3 minuty čtení, admin hlavní 17. 06. 2016

V současné době je velice moderní jak v pánském, tak v dámském stylu ležérní styl. Co tento pojem pod sebou všechno skrývá? Jedná se o velice pestrou paletu oblečení, které se vám budou snadno nosit a hlavně vás nebudou nijak omezovat. Nemusíte se strachovat, že byste se do ležérního oblečení nemohli nasoukat a nebo vás škrtilo. Páni určitě ocení i tu zkutečnost, že ležérní oblečení nejenom dobře vypadá, má velice kvalitní materiály, ale hlavně zajišťuje pohodlí i ve formálnější podobě. Můžete si tedy dopřát ležérní styl i při obchodní schůzce či na důležitý pohovor. Co všechno tedy ležérní styl je? Jedná se o velice pohodlné oblečení, které je ovšem do detailů propracované a kvalitní. Pohodlná může být i stará mikina a tepláky, ovšem aby se mohly tyto věci nazývat ležérní, je zapotřebí moderní střih a design.

 Tepláky nebo kalhoty s nízkym sedem

Jestliže se alespoň trochu zajímáte o moderní oblečení, tak jistě víte, že v současné době jsou hitem sezóny tepláky či kalhoty s nízkým sedem. Jedná se o druh kalhot, který zažívá boom a u mladých lidí je stále oblíbený. Nízký sed je speciálně ušitý tak, aby vás hlavně v intimních partií neškrtil a nehrozili nějaké zdravotní komplikace. Ovšem nepleťte si kalhoty s nízkým sedem s hip-hopovým oblečením, zde jsou používány většinou o číslo či o dvě čísla větší kalhoty, které jsou staženy do půlky pozadí, to ovšem s ležérností nemá co dělat. Pokud si nejste jistí, navštivte stránky budchlap.cz a vyberte si zde ze široké nabídky ležérních kalhot s nízkým sedem, které jsou pro vás připraveny v moha barvách, materiálech a provedení.

 

K ležérnímu oblečení neodmyslitelně patří šála a košile. Představte si francouzského umělce a hned vám bude jasné, kde se ležérní styl vzal. Pánská košile má mnoho provedení, ta ležérní by měla být jednobarevná a měla by dokonale sedět. Nekupujte si zbytečné větší nebo naopak menší číslo, vyberte si opravdu takové, které vám bude sedět. Pro lepší orientaci si změřte obvod hrudníku a ramen, abyste věděli jaké číslo je pro vás to pravé. Ležérní móda je nenucená a sluší všem věkovým kategoriím, jestliže se objeví muž, který má na sobě košili, sako, džíny a doplňky jako velké hodinky, šálu či kabelu přes rameno, která v současné době zažívá velkou vlnu oblíbenosti. Nemusíte si připadat zženštile, pánské kabelky jsou ušité opravdu jen pro pány a jsou velice módní a k ležérnímu stylu patří.

 

Na internetové stránce budchlap.cz se oblečete od hlavy až k patě do ležérního stylu a protože je v tomto obchodě velice široká škála různého oblečení, budete mít ležérních outfitů hned několik. Mikiny se v ležérním stylu nosí volně uvázané přes ramena. Zelenou mají určitě béžová, hnědá, zelená a bílá barva. Nepřehánějte to ovšem s barvami, v tomto případě méně znamená více, a vy se tak můžete obléct do béžové košile s džíny a outfit doplnit nápadnou šálou. Ženy mají velice rády tento styl oblékání u mužů. Muže tento střih podtrhne a podtrhne jejich sílu a romantickou duši.