5 minut čtení, Matej Podstavek 02. 05. 2019

Možná zrovna tohle už umíte, možná ne a možná si jen myslíte, že to umíte. Řeč je o tom, jak se dostat k ženě co nejblíž (i mezi ostatními : vaši kamarádi, rodina, na ulici, v parku, v kině...). Jen pro upřesnění: máme na mysli, jak ji políbit před ostatními, jak ji držet za ruku, jak se jí dotknout, aby jí to bylo příjemné a abyste nedostal facku a trapas k tomu.

LETNÍ OUTFIT WARRIOR

Jak tedy poznáte, že je připravená?

Máte dvě možnosti: Buď se jí zeptáte, ale přijdete tím o kouzlo z nečekaného (nebo spíše přirozeného) momentu. Benefitem je 100% jistota, že jí to nevadí nebo vadí (budete vědět, co chce a nechce) a nebudete vypadat hloupě, když jí budete chtít políbit a ona uhne. Uděláte to jen tak nečekaně, budete muset sledovat její signály, budete se muset přizpůsobit situaci a prostředí a nebudete vědět, co od ní můžete čekat. Prostě budete muset přemýšlet jako Colombo o každém jejím pohybu a náznaku, trochu myslet jako žena (což je pro některé muže občas nadlidský úkol, ale v dalším odstavci vám s tím pomůžeme). Benefitem je, že nepřijdete o kouzlo z okamžiku, který s ní prožijete a bude to (pokud se to povede) přirozené a nezapomenutelné.

Jaké může vysílat signály?

Opírá si hlavu o vaše ramena. Tohle buď znamená, že jste jeden z nejlepších kamarádů nebo očekává něco víc. „Omylem“ se vás dotýká. Pohladí vám rameno, sedne si blízko a dotkne se vás nohou, omylem vám sahá na konečky prstů, to vše může znamenat, že se jí líbíte a chce abyste se jí dotýkal. Snaží se přiblížit sama. Souvisí to s předchozím bodem a tady už asi není moc co řešit, protože vás očividně předběhla, což je na jednu stranu škoda, ale tady už to alespoň máte téměř jasné.

Dotýká se svých rtů. Prohrabuje si vlasy, hraje si s pramínky vlasů. Dívá se do zrcadla nebo do míst, kde je její odraz. Důvod, proč se neustále kontroluje je možná to, že se vám chce co nejvíc líbit a snaží se. Vypíná hruď, protože si chce být jistá, že je narovnaná a vypadá sebevědomě.

Tyto signály často znamenají, že se jí líbíte, ale může to být i shoda náhod (a nebo tak prostě vystupuje, má zlozvyky apod.) , proto musíte i „číst mezi řádky“ a trochu se snažit ji prokouknout, poslouchat, jak mluví a sledovat, jak se na vás dívá.

LETNÍ OUTFIT WARRIOR

Pokud už jste si jist, že jí nevadí se s vámi líbat a být v jejím osobním prostoru, měl byste rozlišit, kdy se to hodí (hlavně v začátcích vašeho vztahu).

Kdy se to tedy nehodí?

Když to tak cítíte. Tento bod je velmi důležitý, protože pokud budete dělat něco, co je vám v dané chvíli „proti srsti“, je velká šance, že jí to bude vadit také (protože to jako správná žena vycítí) a nebude se to hodit.

Když jste v jiném prostředí, kde se cítíte nervózní (nebo kde to moc neznáte). Možná v tom prostředí budete zpocený, možná se budete cítit divně a opět: ona to pozná.

Když se poprvé seznamujete s její rodinou. Dotyky a polibky nejsou úplně zakázané, ale když na ní budete každou chvíli „matlat“ a přehnaně často ji líbat, dokážu si představit výraz jejího otce. A ten zažít jistě nechcete.

V divadle, na různých konferencích, na schůzích, v kostelech, na pohřbech a jiných oficiálních a veřejně přístupných místech či událostech. Tam se to nehodí jen z principu a navíc je to velmi zvláštní.

LETNÍ OUTFIT WARRIOR

A kdy se to hodí?

Ve všech ostatních situacích, kdy je to příjemné oběma stranám a cítíte to tak. Když jste s jejími kamarády, když jste spolu v kině, v parku, na zmrzlině, když jste na nákupech, když už dobře znáte její rodinu...


V dlouhodobém vztahu by tyto pravidla měla platit také, ale je jasné, že pokud budete s danou ženou randit týden, tak by se měla dodržovat přísněji. Po roku už to nebude tak horké, ale když se třeba budete někde cítit nervózně, obejmutí nebo pusa od ní vám může spíše pomoct a podpořit vás. Ostatní pravidla by měla zůstat neporušena.