4 minuty čtení, Matej Podstavek 03. 03. 2019

Mnoho mužů se na první rande nějak extra nepřipravuje, hodí si sprchu a jdou. Snad nepatříte mezi ně, ale pokud ano, dnešní článek určitě změní váš názor.

Ještě předtím, než se zaměříme na oblékání si pojďme říct, co by tomu mělo předcházet:

  • Upravte si vousy nebo se oholte.
  • Učesejte se.
  • Osprchujte se.
  • Nastříkejte na sebe nějakou voňavku.
  • Umýjte si zuby (nebo si alespoň vezměte žvýkačku).

A co teda na sebe?

Pojďme si rozebrat alespoň tři nejhlavnější pravidla, které by u oblékání na (nejen první) rande měla platit:

  • Vezměte si oblečení, které je vyprané a vyžehlené, to je pro ženy (a muže také) důležité, protože pokud přijdete v propoceném a skrčeném tričku, které máte už od devítky, tak si budoucí protějšek bude myslet, že vám na rande nezáleží, že jste nesamostatný, neumíte si vyprat a samé negativní věci. Navíc ani nebudete vypadat atraktivně a takhle pokazit první dojem je strašná škoda.
  • Zvolte takové oblečení, které vám není ani velké a ani malé, to by si zase pomyslel/a, že si neumíte ani vybrat správnou velikost a nebo (v případě, že je daná věc moc malá), že jste hodně přibral a to pro vás není úplně výhra.
  • Nejdůležitějším a posledním pravidlem je, že byste se v daném oblečení měl cítit pohodlně a přirozeně, ať vás nikde nešrábe, neškrtí a hlavně ať se vám líbí.

Styl oblékání záleží hodně na tom, jaké rande máte naplánované. Také se řiďte počasím a celkovým prostředím, do kterého máte namířeno.

Restaurace a kavárny

Nebojte se uvolněné elegance. Samozřejmě záleží na typu restaurace. V případě, že jdete do jedné z těch luxusnějších, hodí se oblek. Vaše (snad budoucí) slečna totiž bude určitě nosit krásné šaty a vy si přece nemůžete vzít tepláky. Můžete si vybrat i nějaké sako, které najdete na našem eshopu společně s kabáty a jiními módními kousky, přesvědčte se sami. V druhém případě (pohodovější občerstvení, kavárna nebo například piknik...) vsaďte na jistotu a volte rifle a košili. Pozor si dejte na skvrny od potu, protože na některých košilích jdou výrazně vidět. Pro jistotu si aplikujte dobrý deodorant a nervozitu hoďte za hlavu.

Sportovní rande

Nebo jste naopak vy a vaše budoucí partnerka milovníky sportu? Jdete si zaběhat, na horolezeckou stěnu, nebo dokonce do fitka? Tady je volba jasná: sportovní oblečení, které je pohodlné a také pěkné. Nemusíte mít značkovou výbavu za několik tisíc (mimochodem o tom se můžete přesvědčit na našem webu, kde najdete pěkné sportovní tepláky, mikiny, trička a dokonce i plavky za pár korun), ale určitě se vyhněte vybledlým nebo roztrhaným kouskům, které ženu (či muže) spíše odradí, než zaujme.

Zábavní park, bar, hospoda atd.

Plánujete ji (nebo ho) vzít někam, kde se chcete bavit? Může to být hospoda, bar, pouť nebo třeba zábavní park. Tyto místa mají své kouzlo a hlavně tam svému protějšku ukážete svou opravdovou tvář, lépe se tam poznáte a taky se bavíte. Přesně sem tedy potřebujete vypadat uvolněně a ve vaší kůži, proto se nebojte ukázat váš osobitý styl. Hodí se zde jak sako a košile, tak i tričko a džíny, kabát nebo mikina, je to opravdu jen na vás. Dejte si jen pozor na to, aby byly kousky dobře sladěny a celkově se k sobě vše hodilo.

Doufáme, že jsme vám předali pár rad, které vám pomohou a hodně štěstí!