9 minut čtení, Lucia Pampurikova 16. 08. 2021

Chystáte se na "lov", ale signály, které vám ženy při flirtování vysílají, si vždy špatně interpretujete? Stává se vám, že po ní "vystartujete", ale ona chtěla být jen přátelská a zdvořilá? Říká vám něco - řeč těla?

muž a žena flirtují

Flirtování k životu patří. Někdy to děláme cíleně a někdy si to ani neuvědomujeme. Dovolte nám, abychom vás provedli koketním světem, světem svádění a flirtování. Naučte se rozeznat signály, které ženy při setkání s vámi vysílají.

PRVNÍ DOJEM JE KLÍČOVÝ

První rande, setkání na slepo, náhodný flirt v baru? První minuty jsou klíčové. Pokud se chcete dostat alespoň na první metu a dostat se ke zmiňovanému flirtování, je třeba udělat dobrý první dojem.

muž a žena flirtují při hraní kulečníku

Pokud si myslíte, že vás okamžitě odepíše, protože nemáte pekáč na břiše, mýlíte se. Ženy milují zábavu a humor. Pro něžné pohlaví je důležitější z chutí se zasmát a prožít příjemný večer v dobré společnosti, než se nudit se svalovec, který vypráví jen o sobě a svém úspěchu.

Okouzlete ji už při vašem příchodu. Dávejte si pozor, jakou chůzi a postoj zvolíte. Upravený a navoněný muž v atraktivním outfitu, který dokáže ženě vyčarovat úsměv na tváři, se vždy blýskne v dobrém světle.

muž a žena flirtují u sklenky vína

SLEDUJTE ŘEČ TĚLA

Oční kontakt, koketní úsměv nebo vyzývavý výstřih? Každý z nás ukazuje to, co může nabídnout, to co si na sobě nejvíce cení a v čem si myslí, že má před ostatními navrch.

Pozorně sledujte její řeč těla! Působí vyzývavě a hned na začátku vytasila všechny své zbraně?

muž a žena flirtují, letmý dotek ruky

Existuje pár srozumitelných signálů, kdy zjistíte, že to zkouší i ona na vás. Které to jsou?

  • odhalený dekolt,
  • projede si po odhalené šíji,
  • přímý pohled do očí, při kterém na vás zkusí svůj svůdný pohled,
  • pohrává si s prameny vlasů,
  • kouše si spodní ret a přidá k tomu koketní smích,
  • letmý dotyk ruky nebo vás rovnou pohladí po rameni,
  • vždy když může, naklání se k vám.

muž a žena flirtují

Naše rada: Sledujte její obočí. Obočí nahoru, znamená palec nahoru. Mějte oči na stopkách, neboť tento flirt signál může trvat jen pár vteřin.

CHAT FLIRT

21. století nám nabízí nový pohled na flirtování. Chat flirt se stává čím dál více populárnější a pro někoho i více praktičtější. Žijeme v uspěchané době, proto stále více lidí využívá sílu internetu, sociálních sítí a seznamek. Virtuální svět nabízí pestrou nabídku a způsoby, jak se seznámit s druhým pohlavím. Internet
je bohatý na různé typy seznamek, jako jsou sex seznamky nebo flirt seznamky.

chat flirt

Digitální flirtování je jednoduché a interakce je rychlá. Pokud jste typ muže, který je stydlivý, méně společenský a skoupý na slovo, vyzkoušejte chat flirtování. Pro mnohé je psaní (chatování) efektivní nástroj při flirtování a navazování nových vztahů. Pokud druhá strana s chutí lajkuje všechny vaše nové fotky nebo statusy, je více než jisté, že se jí líbíte.

Ovšem páni pozor! Muži mají tendenci hledat všude, kde je to možné, sexuální podtext, a proto do rozhovorů často zapojují sexuální narážky - oblíbené dvojsmysly. Počkejte s tím, dokud se společně "neoťukáte" a budete si jistý, že vás potenciální partnerka pochopí a přidá se k vaší hře.

chat flirt

ZNÁTE TEORII ZRCADLENÍ?

Jednoduché a velmi efektivní flirtování. Zrcadlení je rafinovaný způsob, jak flirt posunout na jiný level. Zrcadlení děláme často podvědomě. Jde o způsob flirtování, kdy opakujete určitá gesta / činnosti, která právě dělá vaše polovička.

muž a žena flirtují

Ona se k vám nakloní blíž, nakloňte se i vy blíže k ní, pohladí vám ruku, dotyk jí opětujte. Nikdy nenapodobujte svou potencionální partnerku hned v daný moment. Pár minut počkejte. Pokud zrcadlí ona vaši řeč těla, je to jasná indicie, že jste na dobré cestě a dveře máte dokořán otevřené.

VSTUPTE DO JEJÍHO OSOBNÍHO PROSTORU

Osobní prostor si všichni velmi dobře chráníme. Zkuste vstoupit do jejího osobního prostoru. Pokud vstoupíte do její zóny komfortu tak blízko, že byste jí mohli šeptat do ucha, sledujte následujících pár vteřin, které jsou rozhodující.

muž a žena flirtují

Pokud žena ve vaší těsné blízkosti znervózní, couvne a udělá krok dozadu, nechte to plavat. Naopak pokud necouvne a zůstane stát, užívá si tak plnými doušky vaši blízkost, a vy se můžete pokusit o další metu - něžný polibek.

Naše rada: Vyzbrojte se trpělivostí! Ne všechny ženy jsou sebevědomé a přímé. Pokud vás nějaká opravdu očarovala a zaujala, ale neumíte se k ní dostat blíž, čekejte. Opatrná žena si hraje na nedostupnou, protože si chce být jistá zájmem druhé strany.

muž a žena flirtují, líbají se nad kulečníkovým stolem

10 zřetelných signálů, které objasňují, že s vámi opravdu flirtuje

Ženy jsou komplikované a často těžko čitelné, ale existuje pár ověřených signálů, které vám prozradí, že s vámi žena flirtuje.

muž a žena flirtují při romantické večeře

  1. Červená barva je výzva. Pokud žena přijde na vaše první rande v červených šatech nebo má na rtech výraznou červenou rtěnku, pro vás je to jasný signál a pozvánka na nezávazný flirt.
  2. Oči jsou zrcadlem do duše. Oční kontakt patří k ověřeným neverbálním technikám flirtování. Žena, která od vás neumí odtrhnout oči, vás považuje za zajímavého a projevuje o vás zájem.
  3. Touží po vaší blízkosti. Pokud si sedne blízko k vám, je to jasný znak toho, že máte dveře dokořán otevřené. Chce cítit vaši vůni a také to rozechvění, které jí způsobuje vaše blízkost, chce cítit ten chemický náboj, který mezi vámi vibruje.
  4. Pokud začnete flirtovat a ona vaše flirtování opětuje, je vaše a jděte do toho. Plnou parou vpřed!
  5. Pochválí vám outfit, uštědří vám kompliment a nemluví o druhých mužích. To jsou jednoznačné signály, že u ní máte šanci.
  6. Upřímný úsměv je znak toho, že je ráda ve vaší blízkosti a těší se z vašich společných momentů.
  7. Lajkuje vám vaše statusy a příspěvky mezi prvními.
  8. Probírá blízkou společnou budoucnost s vámi. Jen letmo utrousí zmínku o společném cvičení, o návštěvě kina na film, který se vám líbí, o odbourání stresu na koncertě skupiny, které jste fanoušci.
  9. "Dnes večer jsem sama". Ne, není to pozvánka do postele. Žena nenechává nic náhodě. Pokud se vám svěří, že je večer sama a má chuť jít do kina, na večeři nebo na drink, ale nemá s kým jít, je to jasný signál, že čeká, že právě vy ji tam pozvete a že právě s vámi chce prožít další příjemný večer. Dostali jste příležitost, tak to nepokazte. Nebojte se, nestyďte, jak se říká, za optání nic nedáte
  10. Pokud se k vám žena "natočí" svým tělem přímo k vám, ukazuje na vás prstem nebo její pohledy směřují na vás, je to jasné jako facka. Zajímá se o vás a zve vás na více než přátelský rozhovor.

muž a žena flirtují

Chápat ženské signály je někdy neskutečně těžké, ale pokud nebudete přemýšlet jen jednou částí těla, ale zapojíte do hry flirtu všechny své smysly, velmi dobře dokážete odhadnout zda jde jen o přátelský pokec nebo po vás touží a chce to s vámi roztočit. Jaké signály vysíláte vy? Umíte flirtovat? Podělte se s námi v komentáři o vaše zkušenosti s flirtováním.