10 minut čtení, Lucia Pampurikova 25. 10. 2021

Buďte sexy a atraktivní i v mrazivé zimě! Módní návrháři se starají o naše blaho i během zimy. Přinášejí lákavé módní kombinace, které upoutají pozornost už na první pohled. Podívejte se spolu s námi, jak se obléci do zimy moderně, stylově a také podle nejnovějších trendů.

        dlouhý netradiční olivový dámský kabát netradiční dámský kabát v karamelové barvě

ZIMNÍ BARVY S POTENCIÁLEM

Příjemné pastelové kombinace jsou stále v kurzu, ale pokud chcete být IN použijte univerzální, praktickou a nadčasovou - hnědou a zelenou. V zimě zazáříte ve všech odstínech zelené a hnědé barvy. Odvážná neonová zelená, mátová nebo klasická olivová. Příjemná čokoládová nebo jemná béžová? "Sladká karamelová" barva má atraktivnímu zimnímu looku dveře otevřené. Kabáty, bundy, hrubě pletené svetry nebo čepice v karamelové barvě byste měla jednoznačně zařadit do letošních zimních outfitů.

        sportovní dámské mikinové šaty v čokoládové barvě krátký dámský kabát v karamelové barvě

TRENDY ZIMNÍ BUNDY

Zimní bunda je kategorie sama pro sebe. Je to tradiční zimní kousek, bez kterého bychom věčné mrazy a nepříjemný vítr, nezvládli. Zimní bunda by měla být praktická, funkční, ale i trendy. V dnešní době si můžete dovolit skloubit všechny tři vlastnosti dohromady. O tom jaká kritéria by měla kvalitní zimní bunda splňovat, se dočtete v článku, který jsme sice věnovali mužům, ale zároveň je to praktický pomocník i pro ženy: Jak správně vybrat pánskou zimní bundu?

Zimní bunda v elegantní barvě? Černou bundou nikdy nešlápnete vedle. Černá barva je klasika, která si vždy najde uplatnění nejen v módním průmyslu. Pokud milujete jednoduchost a elegantní look, čistě černý outfit je pro vás tou správnou volbou.

        netradiční černý oversize dámský kabát dlouhá černá dámská zimní bunda v lesklém provedení

Pokud se chystáte na rande v zimě nebo na vánoční nákupy s kámoškami, stylový zimní outfit je samozřejmostí. Jako první vyměňte kalhoty za šaty. Na výběr máte maxi nebo naopak mini pletené šaty. Pokud vám nechybí odvaha, trend pro tuto zimu představují barevné kožené šaty nebo přiléhavé šaty s výkrojem. Přidejte oversize sako nebo crop riflovou bundu a kozačky nad kolena, které podtrhují váš sexappeal. A finální třešničku na dortu představuje zimní bunda v béžové, bílé či v metalických nebo v příjemných pastelových barvách.

        dlouhá světlemodrá dámská zimní bunda krátká světle růžová dámská zimní bunda

Zlatá zimní bunda? Móda je pestrá a nezná hranice. Zimní bundy ve zlaté, měděné nebo stříbrné barvě nejsou žádným nováčkem. Nebojte se přidat vašemu klasickému zimnímu outfitu jiskru a lesk, díky metalickým barvám.

          přiléhavá dámská zimní bunda v metalické stříbrné barvě dámská zimní bunda v metalické stříbrné barvě

Co řeknete na "puff" rukávy? Kýč, nevkus nebo atraktivní módní vychytávka? Pokud kráčíte ruku v ruce s novými trendy, zimní bundy s puff rukávy byste měla zařadit do vašeho zimního šatníku. Je úplně jedno jestli zvolíte krátkou, dlouhou, vzorovanou nebo jednobarevnou zimní bundu, hlavní je, že bude v "puff" stylu.

Náš tip: Buďte za skutečnou dámu i na svahu a vyzkoušejte kouzlo zimní kombinézy. Sázkou na jistotu je pro letošní sezónu elegantní černá lyžařská kombinéza nebo naopak kombinéza v jemné béžové, levandulové nebo světle modré barvě.

Krása inspirovaná luxusem

Umělá kožešina by v šatníku pravé dámy měla zaujmout své čestné místo. Trendy oversize kabát v dámském provedení - "nadrozměrné" dámské kabáty z umělé kožešiny jsou pro tuto zimu to pravé ořechové. Jak zaujmout v oversize kouscích? Jednoduše je kombinujte se slim fit oblečením. Oslavujte ženské tělo v plné kráse a pochlubte se vašimi křivkami. Top kombinace, která neujde žádnému mužskému oku je: oversize kabát / kožich, pouzdrové šaty nebo midi sukně, sexy punčošky a kozačky nad kolena. Pokud nemáte v oblibě mini, letos zabodujete i v přiléhavých maxi pletených šatech.

zimní oversized dámský kožich

Náš tip: Kromě kožešinových kousků, můžete vyzkoušet kabát / bundu v novém moderním designu - trendy kabát / bunda s pompézní oversize límcem.

        bílá krátká zimní bunda s velkým límcem černá delší dámská zimní bunda s velkým límcem

PONČO HLÁSÍ VELKÝ COMEBACK

Ideální na typické zimní vrstvení. Populární pončo perfektně zahřeje během nepříjemných chladných večerů. Jsme rádi že se znovu zařadilo na přední místa na molech. Jeho jedinečnost a krása spočívá v univerzálnosti, v širokém výběru barev, velikosti a vzorů. Pončo můžete nosit volně nebo i se stylovým páskem.

        moderní pletené dámské pončo v hořčicové barvě moderní tmavomodré dámské pončo

Náš tip: Pokud chcete být za skutečnou krásku, laďte barevnost ponča s vašimi kozačkami. Hnědé s hnědými, černé s černými, tmavomodré s modrými a bordó s bordó kozačkami.

KOSTKY A KYTIČKY DOSTALI ZELENOU

Koketní a svěží. Nadčasový květinový potisk nesmí chybět ani v zimním šatníku. Drobný květinový vzor na kabátě nebo bundě dodá vašemu zimnímu outfitu svěžest a jemnost. Pokud máte raději dravost než romantiku, neváhejte a vyzkoušejte vzor inspirovaný přírodou. Tygří nebo leopardí? To už necháme na vás.

oversize dámská bunda s károvaným vzorem 

Už několik sezón oblíbený - ikonický tartan. Tartan (károvaný vzor) obstál ve zkoušce časem a blýskl se i na letošních módních přehlídkách. Módní esa ho zařadili do famózního zimního repertoáru. Smyslnou a sofistikovanou ženskou siluetu můžete zdůraznit nejen v kárované košili, sukni a šatech s károvaným vzorem, ale i v károvaném zimním kabátě s vintage nádechem. Pod kabát crop bunda nebo sako? Co řeknete na crop kousky? Elegantní módní kombinace, která je vítaná. Oversize károvaný kabát, crop top, v tomto případě crop sako nebo crop riflová bunda, k tomu široké kalhoty nebo pro ležérní look, široké rifle a bílé tenisky.

        dámský kabát v černobílém provedení v károvaném vzoru tmavomodrý dámský kabát v károvaném vzoru

Co říkáte milé dámy, jak se naparádíte na letošní vánoční večírek? Jaký sexy a trendy outfit zvolíte na rande v zasněžené krajině? Vaše tipy na zimní outfit nám můžete napsat do komentáře. Již nyní hoříme nedočkavostí, jakou zimní novinkou nás překvapíte.