8 minut čtení, Lucia Pampurikova 25. 05. 2021

Nadčasové bílé tričko - základ každého šatníku. Bílé tričko představuje všestranný univerzální kousek, který využijete v různých stylech od elegantních outfitů až po originální volnočasové. Pokud si jeho potenciál neumíte představit, inspirujte se s námi moderními outfity, ve kterých jednoduché bílé tričko hraje hlavní roli.

bílé tričko, bílé džíny, černá kožená bunda, 2. outfit - modré roztrhané džíny, modrá džínová košile, bílé tričko

Vkusný elegantní look v bílém tričku? Bílé tričko je skvělý pomocník nejen při stylových neformálních outfitech, ale i při elegantním formálním stylu. Ať je léto nebo zima, v jednoduchém bavlněném tričku to vždy dáš! Vyskládejte si poutavý módní outfit v klasickém tričku nekonečných možností. Nabízíme pár jednoduchých a zbytečně nepřekombinovaných cool outfitů, které obyčejné bílé tričko posunou na jiný level.

BÍLÉ TRIČKO A RIFLOVÉ KOMBINACE

V jednoduchosti je krása a při outfitech v univerzálním bílém tričku to platí dvojnásob. Nesmrtelná riflová kombinace dlouhodobě kraluje v žebříčku módních trendů. Využijte i vy rafinované denim kousky v městském svěžím looku.

bílé tričko, bleděmodrá džínová bunda, černé džíny, 2 outfit - bílé tričko, šedé džíny, dlouhá modrá džínová košile

Pro svěží a nápadité kombinace můžete využít slim fit bílé tričko a riflovou bundu nebo trendy riflovou košili. Pravdou je, že pod riflovou bundou vypadá dobře i tričko ve výrazných pestrých barvách, ale bílé na plné čáře vyhrává.

Během chladnějších jarních dní zatraktivněte denim look s bílým tričkem příjemnou tenčí šálou / šátkem, i ve výrazné kontrastní barvě. Džíny a džínová bunda? Móda je nevyzpytatelná a rozmanitá, proto kombinace stejných materiálů není žádnou novinkou. Důležitý tah při kombinaci riflových kousků, je zvolit odlišné odstíny rifloviny. Dokonce můžete zcela odbočit od klasické modré a zkusit šedou riflovou bundu a černé rifle.

ELEGANTNÍ KOMBINACE: BÍLÉ TRIČKO A SPORTOVNÍ SAKO

Každý milovník neformálního elegantního looku má doma ve skříni nejméně jedno sportovní sako. V kombinaci s jednoduchým bílým tričkem docílíte elegantního atraktivního vzhledu, který zaujme nejednu ženu ve vašem okolí.

Volbou na jistotu, je tmavomodré, modré, černé, šedé a béžové sako. Barevné varianty, kterými nikdy nic nezkazíte. Nezapomínejte celý look doladit do posledního detailu. Mokasíny ve sportovní eleganci mají své čestné místo. Pokud ke kalhotám zvolíte opasek, barva mokasín by měla ladit s barvou (barevným odstínem) opasku.

Kus extravagance není nikdy na škodu. Pokud preferujete nekonvenční styl, dvouřadé sako s bílým tričkem je trefa do černého. Nápaditý módní outfit dolaďte chinos kalhotami v kontrastní barvě. Nezapomínejte na doplňky, které podtrhnou váš styl a image.

Náš tip: Bílé, černé nebo béžové tričko perfektně doladí business styl. Jak? Jako "tílko" pod košili. Tričko pod košilí je hygieničtější a praktičtější než klasické tílko.

pánský outfit - bílé tričko a pánské sportovní sako v tmavěmodré barvě, džíny

REBELSKÝ STYL - JAMES DEAN V BÍLÉM TRIČKU

Kdo má rád 50. léta, "Greaser" subkulturu (známou jako Pomáda), rock and roll, k tomu všemu zná nepolepšitelného rebela a sexsymbol Jamese Deana, tak si určitě pamatuje jeho styl oblékání. Rifle, pásek a bílé tričko tvořily základ populárních outfitů Jamese Deana. Bomber bunda při toulkách ulicemi nesměla chybět.

Nezapomenutelný look lamače ženských srdcí můžete zmodernizovat v atraktivní kožené bundě motorkářského stylu. Stylová kožená bunda jednoduchému outfitu v bílém tričku dodá šmrnc a moderní akcent.

pánský outfit - bílé tričko, černá kožená bunda, černé džíny

BÍLÉ TRIČKO POD HRUBĚ PLETENÉ SVETRY

Pohodlně a podle nejnovějších trendů i na podzim. I v chladném podzimním období můžete zazářit a ohromit v ležérním outfitu s bílým tričkem. Nenechávejte pletené módní kardigany ležet ve skříni. Využijte jejich kouzlo a vyskládejte poutavý městský outfit v atraktivní kombinaci: pletený jednobarevný kardigan, bílé tričko s kulatým výstřihem, slim fit rifle. Zahrajte to na elegána a dotáhněte podzimní look do dokonalého konce. Kožené pánské holínky a kvalitní kožený opasek jsou pro elegantní podzimní outfit to pravé ořechové.

patchwork kardigan v černé a krémové kombinaci, bílé tričko, černé džíny

pánský outfit - bílé tričko, hrubší pletené kardigany

BÍLÉ TRIČKO A KREATIVNÍ STREET STYLE

Rafinovaný street style alias pouliční styl, naplno využívá flexibilitu bílého trička. Módní svět se neustále mění a postupuje. Ve 21. století známe i jiný střih a provedení bílého trička než klasický rovný střih.

Jeho nabídka je pestrá. Můžete si vybrat bílé tričko:

  • se starým, dobře známým kulatým výstřihem,
  • se sexy V - výstřihem,
  • v moderním asymetrickém designu,
  • v tradičním pohodlném regular (nezúžené) střihu,
  • v módním slim fit střihu,
  • v trendy oversize provedení.

Outfit by měl být v první řadě pro vás komfortní. Z toho důvodu doporučujeme bavlněné tričko, i když účinný mix materiálového složení - bavlna, elastan, není k zahození.

Pokud si vyberete slim fit střih, jednoznačně "berte" tričko s elastanem. Elastan disponuje skvělými vlastnostmi, které při nošení a údržbě oceníte. Jeho největším plusem je, že se nemačká a je pružný, proto tričko, i při častém používání, neztrácí svůj původní tvar.

pánský outfit - bílé tričko, džínová bunda, maskáčové kalhoty, 2.outfit - bílé tričko, modré džíny, tmavomodrá bomber bunda

Módní kritikové pouličního stylu jistě ocení kombinace:

  • bílé tričko, zelené, béžové nebo tmavomodré cargo kalhoty a bomber bunda,
  • oversize bílé tričko se slim fit černými roztrhanými džínsy,
  • bílé tričko s asymetrickými liniemi s jogger kalhotami nebo s tepláky s nižším sedem,
  • bílé tričko, flanelová kostkovaná košile a džíny,
  • bílé tričko při vrstvených outfitech.

pánský outfit - bílé tričko, džínová košile, černé džíny 2.outfit - bílé tričko, béžový kabát, bordový kardigan, modré roztrhané džíny

Věříme, že jsme vás dostatečně přesvědčili o tom, že i v jednoduchosti je krása a že i obyčejné nemusí hned znamenat nudné.

V módních kruzích se traduje, že i v bílém tričku můžete vypadat vkusně a stylově. Obyčejné bílé tričko pro vaši peněženku nepředstavuje extrémní finanční zátěž. Pokud ještě ve své vytříbené sbírce nevlastníte ani jedno bílé tričko, neváhejte a minimálně jedno si zakupte. Bílé tričko patří k must - have kouskům šatníku. Při tvoření svěžích módních outfitů, je k nezaplacení.