10 minut čtení, Lucia Pampurikova 12. 09. 2021

Sledujete módní trendy a toužíte po novém a zajímavém kousku do vašeho "vymakaného" šatníku? Všechny milovnice módy pozor! Připravili jsme si pro všechny nákupní maniačky horké novinky ze světa módy. Podzimní kolekce je již na světě a vy už určitě hoříte nedočkavostí, co si pro vás módní průmysl připravil.

          oranžový dámský top a bíločerné kostkované dámské kalhoty Dámské pletené dlouhé šaty ve žluté barvě

MÓDNÍ TRENDY PRO PODZIMNÍ KOLEKCI 2021

Nadrozměrné, maxi, neforemné, krátké, lesklé, divoké, ale také jemné květinové a růžové, to vše jsou charakteristické znaky módních trendů pro letošní podzim. Nové kolekce přejí sebevědomým odvážným ženám, které se nebojí změny. Experimentujte, hledejte svůj styl, ale především se v extravagantních kouscích ciťte dobře, pohodlně a sebevědomě.

          dámské tepláková souprava v zářivé žluté barvě černobílé kostkované dámské šaty s dlouhým rukávem

DENIM NA PODZIM NESMÍ CHYBĚT

Džínová bunda patří jednoznačně do top 5 must have kousků, které by v ženském šatníku neměly chybět. Kromě klasiky, vyzkoušejte i odvážnější varianty. Růžová, limetková, neonová varianta nebo s třpytkami? Výběr je jen a jen na vás, nabídka je pestrá a módní styly různorodé, ale riflová bunda zapadne do každého módního stylu. Chystáte se s kámoškou do baru nebo vás čeká první rande? Zvolte si něco rafinované. Halenky, crop topy nebo také extravagantní braletky v kombinaci s riflovou bundou dostanou do kolen každého muže.

béžová dámská krátká džínová bunda, bílý top, modré skinny džíny modrá dámská prodloužená džínová bunda, bílé skinny roztrhané džíny

NADČASOVÉ RIFLE NEBO TRENDY LEGÍNY?

Covidová doba dovolila poznat všem ženám příchuť komfortních teplákových souprav a trendy legín. Mezi módní trendy roku 2021 patří i legíny ve všech svých podobách. Černé legíny jednoduše zkombinujete s oversized halenkou, ale také s krátkým crop topem. Legíny, trička a mikiny jdou pěkně ruku v ruce, ale pokud se chystáte na kávičku s kamarádkami někam do města, zvolte si originální městský pohodlný outfit: legíny, prodloužený svetr nebo asymetrické oversized tričko / halenku, bomber bundu.

bílá dámská prodloužená košile, vzorované černobílé dámské legíny bílý top, růžová flanelová dámská košile, růžové legíny

Oversized a maxi kousky jsou vítány

V roce 2021 odzvonilo všemu mini a skinny. Oversized bomber bunda v kombinaci s legínami nebo pohodlnými slim fit džíny jsou přesně to, co váš "podzimní" šatník potřebuje. Do popředí se dostaly i stylové maxi kousky. Maxi šaty a maxi sukně v elegantním stylu převládají. Jedinečný koktejl šarmu a smyslnosti si namícháte v květinových maxi šatech s riflovou nebo koženou bundou. Nezapomínejte na kotníkové kozačky, pásek a vkusné doplňky.

          pastelově fialová dámská oversized bomber bunda, černé legíny oversized růžová dámská mikina bez kapuce

LESKLÉ, METALICKÉ A BAREVNÉ

Co potřebujete na podzim nejvíce? Kvalitní kabát, trendy parku nebo stylovou přechodnou bundu v lákavém designu. Atraktivní a praktická parka v moderním lesklém provedení vás během chladných podzimních a zimních dnů perfektně zahřeje. Mezi topku patří i přechodné bundy kratšího střihu v módních metalických barvách. Pokud jste dobrodružná povaha, nebojte se pohrát s barvami. Štěstí přeje odvážným a výrazné barevné kombinace vaši veselou a nespoutanou osobnost během pochmurných podzimních dní perfektně rozzáří.

žlutá krátká dámská přechodná bunda dlouhá tyrkysová dámská přechodná bunda, šedé skinny džínsy

POULIČNÍ MÓDA (STREETWEAR) UDÁVÁ SMĚR

Dnes se módní návrháři inspirují ulicí, moderním pouličním stylem, influencery na sociálních sítích. V top pouličních ženských outfitech nesmí chybět jemný květinový vzor, dravý tygří vzor a oblíbené crop svetry. Fanynky sportovní elegance potěší horký trend, který představují jednoduché mikiny pod blejzr nebo pod kabátem.

          dámský crop svetr v béžové barvě dámská černá bomber bunda s barevným květinovým vzorem

EXTRAVAGANCE A SEXY BRALETKY

Elegantní, pletené, krajkové nebo sportovní. Kreativitě se meze nekladou. Braletky jsou pohodlné podprsenky určené především pro ženy s menšími prsy. Perfektně vyniknou pod riflovou bundou, pod sakem, blejzr nebo i pod odvážným síťovým topem.

          dámská bílá krátká džínová bunda, černá braletka, černé legíny bílá braletka, bílý svetr s výstřihem, béžové dámské tepláky

PŘIVÍTEJTE PŘÍJEMNÉ PASTELOVÉ BARVY

Milujete komfort a praktičnost teplákové soupravy? Potěšíme vás. Teplákové soupravy v jemných pastelových barvách patří k horkým trendům tohoto podzimu. Umíte si představit sebe jako módní ikonu v teplácích? V letošní sezóně není nic nemožné. Tepláky vystoupili z řady čistě sportovního oblečení určeného pouze pro posilovny. Pro jedinečný teplákový outfit zvolte tepláky ve světle růžové, mátové nebo i limetkové barvě v kombinaci s přiléhavým svetříkem.

          jednobarevná růžová dámská tepláková souprava jednobarevná zelená dámská tepláková souprava s nápisem QUEEN

ELEGANTNÍ HALENKY S PUFOVANÝMI RUKÁVY

Pufované rukávy znáte? Šik a glamour v jednom. Halenka nebo šaty s populárními pufovanými rukávy představují elegantní kousek, který přidá každé nákupní maniačce smyslnost a ženskost. Na první pohled se vám možná zdají pufované rukávy nepraktické a zbytečně objemné, ale pro romantické duše je to to pravé ořechové.

          béžová crop halenka světle modrá dámská crop halenka s netradičními rukávy

SÍŤOVINA DO TOHO!

Něco i pro odvážné. Experimentujte! Nebojte se nekonvenčnosti. Odvážné průhledné topy nebo halenky v kombinaci se sexy braletkou a oversized koženou bundou okouzlí každého kolemjdoucího. Pokud chcete být skutečně IN a "vytřít" všem zrak, zvolte si nesmrtelnou a nestárnoucí černobílou kombinaci, která kraluje i letos v žebříčku módních trendů pro rok 2021.

SKINNY JE OUT

Skinny džíny na ženách upřednostňují především muži, který zbožňují pohled na pěkně tvarovaný zadek v upnutých džínách, avšak módní trendy pro rok 2021 preferují komfort nad dokonalostí. Vystupte z komfortní zóny. Rok 2021 je rok změn. Zkuste vyměnit obtažené skinny džíny za neforemné rifle volného střihu. Džíny volného střihu jsou momentálně velmi oblíbené a pokud vám volné rifle nejsou velmi po vůli, vyzkoušejte kalhoty volného střihu. Skvělá kombinace je také přiléhavý top s volnými džíny.

          černý obtažený dámský rolák, dámské modré volné džíny bílé dámské tričko, modré dámské volné džíny

Který módní trend zbožňujete vy? Možná nám něco ze světa módy ušlo, a proto pokud máte pro nás další skvělý tip na novou módní vychytávku pro tento rok, tak nám ji neváhejte napsat do komentáře.