Co by rozhodně nemělo chybět v pánském šatníku
3 minuty čtení, Lukas Pampurik 17. 06. 2016

Jestliže opomeneme to, že módní návrháři vsadili letos na pánské šaty a sukně, tak můžeme v klidu říci, že pánům se móda za poslední roky moc nezměnila. To, že muži za pár let začnou chodit v sukni je velice extravagantní způsob individuality, ale nemyslím si, že by měla tato móda nějaké příznivce, možná v oblasti Skotska. U nás obyčejných smrtelníků by postačilo, kdyby si muži sundali ponožky ze sandálů a ostatní klasické české prohřešky. Tento článek však nemluví o bláznivých trendech návrhářů kdesi v Miláně, ale o tom, co by v roce 2015 nemělo chybět v pánském šatníku.

 

Společenský oblek

Myslíte si, že by měl mít muž jen jeden oblek za život, který ho doprovází od maturity až po smrt? Omyl, každý muž během let roste, sílí a nebo naopak slábne. Proto by se měl oblek buď měnit a nebo upravovat. Řeknete si, že nemá cenu kupovat oblek za několik desítek tisíc kvůli jedné události. Máme pro vás skvělou alternativu, oblek si jednoduše půjčte. V půjčovně vám poradí jak správně zvolit délku, šířku, ale také barvu a styl. Nic se nemění na faktu, že oblek je základní výbavou každého muže.

 

Lepší oblečení aneb košile, svetr a světlé kalhoty

Není nic horšího, než když jdete na neformální firemní akci v tričku a džínech. I neformální akce si žádá slušnější oblečení. Proto by pánové měli mít v šatníku košili, tmavý lehký svetr a světlé (béžové) kalhoty. Košile nemusí být vždy bílá, můžete kombinovat jemné nádechy barev, které jsou letos velice moderní. Taková žlutá, růžová, modrá, ale i zelená či hnědá dokáží muže zajímavě rozzářit.

 

Barvy a tvary

Nebojte se experimentovat a nechoďte pořád jen v tmavých barvách. I růžová, žlutá či červená je skvělá barva a pokud tyto barvy zkombinujete s méně výrazným doplňkem budete vypadat velice dobře. Každý rok je určeno několik barev a motivů, které jsou v danou dobu aktuální. V letošním roce jsou trendy všechny odstíny hnědé, jemné pastelové barvy a motivy ze 70. let. Obecně platí, že v letošní sezóně bude moderní retro styl a to konkrétně ze 70. let. Takže pokud vaše maminky či vy sami vlastníte některé pěkné kousky z tohoto období neváhejte a zavzpomínejte na skvělá 70. léta.

 

V současné době máme plno zajímavého a moderního oblečení pro každého muže, kterému není jedno co nosí. Hlavně se v tom daném oblečení musíte cítit dobře a neutratit velké částky, je ale dobré občas investovat do kvalitního oblečení a mít tak v šatníku módní hadříky, které si jednou za čas oblečte, uvidíte, že na své okolí zapůsobíte a budete za velmi zajímavého a sexy muže. Ženy mají rády upravené muže v čistých šatech, kteří jdou z dobou, pamatujte na to.