13 minut čtení, Lucia Pampurikova 23. 06. 2021

I muži chtějí být atraktivní, líbit se a zapůsobit už na první dojem. Z praxe velmi dobře víme, že první dojem je klíčový ve všech sférách, v pracovní a také v osobní. Pokud hledáte způsob jak na ženu zapůsobit a zanechat "wau efekt" už na první pohled, inspirujte se moderními outfity, z nichž jdou ženy na 100% do kolen.

NEODOLATELNÝ v elegantní košili

Upravený muž v košili s vyhrnutými rukávy je pro ženu jako magnet. Elegantní košile s nadčasovými slim fit džíny nebo moderními chino kalhotami je přesně to, co ženy na mužích přitahuje. Je to dokonalý outfit na párty, pro intimní večeři nebo i na procházku do parku. Ideální volnočasový outfit na randění a svádění žen. Sázka na jistotu je košile v jemných pastelových barvách a modré nebo černé rifle bez děr a zbytečných nášivek.

bílá pánská košile světle modrá pánská košile s krátkým rukávem, modré riflové kraťasy

KOŽENÁ BUNDA JE STÁLE V KURZU

Ani ženy s úspěšnou kariérou a vysokým postavením nepohrdnou atraktivním mužem v bílém tričku, černé kožené bundě a černých slim fit džin.

černá kožená bunda bílá košile černé džíny

"Zlí chlapci" v kožené bundě umí ženě pobláznit smysly a rozproudit v nich vášeň. Charismatičtí muži s "drsným" vzhledem jsou stále IN. Ikonická kožená bunda dokonale zapadne nejen do ležérního stylu s tričkem, ale i do sportovní elegance s polokošilí nebo košilí. Stylový outfit v kožené bundě ženy přitahuje a evokuje v nich touhu po dobrodružství.

černá pánská kožená bomber bunda KOŽENKOVÁ ČIERNA BUNDA

Ověřený recept a jeden z must have kousků pánského šatníku, který ženám při pohledu na vás rozproudí krev v žilách je pánská bomber bunda. Bomber bunda kožená nebo i klasická je univerzální kousek s všestranným využitím. Zelená, černá, tmavomodrá nebo béžová jsou ověřené klasiky, které bez problémů zkombinujete se zbytkem z vašeho šatníku.

olivová pánská bomber bunda, modré pánské džíny šedá pánská bomber bunda, černé pánské džíny, oranžová mikina s kapucí

VÝSTŘIH DO V DOSTAL ZELENOU

I v módě existují optická kouzla, která dokáží naše smysly zmást. Například svislé proužky a černá barva na oblečení opticky zeštíhlují postavu. V-výstřih zvýrazňuje mužský trojúhelník. Zvýrazňuje top aspekty od lícních kostí až po hruď.

pánské tričko s véčkovým výstřihem limetkové barvy pánské tričko s véčkovým výstřihem černé barvy

Trička s výstřihem do V u mužů s atletickou postavou u žen zaručují 100% úspěch. V chladných podzimních či zimních dnech tričko s výstřihem do V vyměníte za elegantní svetr s výstřihem. Véčkový výstřih je sázka na jistotu, ale pozor! Příliš hluboký / velký výstřih je spíše na škodu.

PÁNSKÉ RIFLE PRO "VYMAKANÉ" PÁNSKÉ POZADÍ

Něžné pohlaví si rádo pohledem pochutná na mužském zadku v dobře padnoucích džínách. Džíny slim fit střihu jsou pro sexy pozadí to pravé ořechové. Černé, modré nebo šedé?

světlemodré pánské džíny černé pánské džíny

Je úplně jedno jakou barvu riflí zvolíte, důležité je, že vám perfektně padnou a podtrhnou váš sexappeal. Joggers rifle si nechte na večerní sraz s kamarády. Ženskému pohlaví se moc nelíbí džíny s nízkým sedem ve stylu joggers.

černé pánské džíny, pánský kabát, krémový rolák šedé pánské džíny

BÍLÉ TRIČKO S DŽÍNY

Nadčasová klasika, která nepřekvapí, ale ani neurazí. Bílé tričko v kombinaci s džíny je oblíbený, neutrální outfit pro nerozhodné muže. Když nevíte co na sebe, tímto klasickým volnočasovým mixem nic nezkazíte. Ženy ocení čistotu a svěžest, které bílé tričko s džíny představuje, ale mají to rády i na styl Henleys.

bílé tričko s výstřihem, šedá pánská prodloužená mikina, modré pánské džíny bílé pánské tričko, kostkované pánské elegantní chino kalhoty

Ženy přitahují muži v moderním tričku Henleys. Tričko Henleys je v očích žen oblíbenou náhradou za jednoduché bílé tričko. Ještě jste o tričku Henleys neslyšeli? Je to zlatá střední cesta mezi klasickým tričkem a elegantní polokošilí. Henleys tričko je tričko na 3-4 knoflíky a vy v něm budete působit stylově a vkusně.

béžové pánské tričko na knoflíky  bílé tričko Henleys, žlutá bomber bunda, modré kalhoty

RŮŽOVÁ V PÁNSKÉM ŠATNÍKU?

Odvážným štěstí přeje! Jste vtipný, moderní muž a přesto se vám stále nepodařilo ulovit svou "zlatou rybku"? Zkuste změnit šatník, účes a možná i místo, kde tu pravou hledáte. Vyzkoušejte růžovou košili. Ano, čtete správně. Růžovou, nejlépe světle růžovou resp. pastelový odstín růžové. Žijeme v moderní době a také růžová patří do pánských šatníků. Růžová se spojuje s pozitivním přístupem k životu a s pozitivními emocemi. Ženy upřednostňují muže s dobrou energií a vyzařující charismatem, a právě takové pocity u nich vyvolává pastelová růžová košile.

trendy prodloužené růžové pánské tričko moderní růžová pánská košile

SEXY V ELEGANTNÍM STYLU?

Sebevědomé ženy k sobě hledají úspěšného cílevědomého muže. Gentlemana, co má smysl pro detail. Oblek na míru o vás prozradí, že máte vliv, postavení, jste úspěšný v tom co děláte a umíte si užít život všemi doušky. V obleku na míru ženám vyšlete signál, že o svůj zevnějšek dbáte a že se umíte sladit. Oblek na míru interpretuje muže jako módního guru, který přesně ví jaké materiály, vzory a barevné kombinace k sobě patří.

modré pánské sako, modrá vzorovaná košile

Pamatujte, že oblek je předurčen spíše pro formální příležitosti. Pokud jste však zarytý elegán, na randění zvolte spíše sako, košili a chino kalhoty nebo i rifle slim fit střihu (ne skinny).

 bílá pánská košile, vyhrnuté rukávy, kostkované šedé elegantní pánské kalhoty šedé pánské sako, černé tričko

Rada nad zlato: Není nic horšího než příliš obepnuté oblečení. Střih slim fit je fajn, dokonce je vítán, ale těsný skinny střih není pro každého. Skinny často mužské postavě nelichotí a výsledné outfity jsou povětšinou antisexy a působí nevkusně. V oblečení, které máte na sobě se musíte nejprve cítit pohodlně, svobodně a atraktivní. Slim fit nebo regular fit jsou v pánském módním světě "trefou do černého".

KOŽENÉ BOTY VERSUS TENISKY

Pokud jste si mysleli, že při svádění žen vám postačí zajímavý a rafinovaný outfit, mýlíte se. Bot si ženy všimnou mezi prvními. Je důležité, aby byly čisté a vypadaly jako nové.

šedý zimní pánský kabát, bílý rolák, černé džíny, černé kožené kotníkové pánské kozačky kožené boty Chelsea

Jaké boty jsou podle žen na mužích sexy? Na plné čáře vedou trendy kožené pánské kotníkové boty. Styl Chelsea vám asi nemusíme představovat. Kotníkové kozačky bez vázání s nižším podpatkem v klasickém koženém nebo semišovém provedení zná každý fanoušek pánské módy. Chelsea pánské kotníkové boty představují třešničku na dortu z celého outfitu. Jako druhé v našem žebříčku skončily bílé tenisky.

modré pánské džíny, bílé tenisky

NEZAPOMÍNEJTE NA DOPLŇKY!

Řeč není o řetízcích, prstenech, ale o pěkných stylových hodinkách. Hodinky na mužskou ruku prostě patří. Módní svět řadí hodinky k pánským šperkům, který dodá nejen outfitu, ale i vaší osobnosti potřebnou dávku elegance, šmrncu a vkusu. Jaké hodinky vám u ženského pokolení zaručí úspěch? Kvalitní. Ženám nezáleží, zda máte drahé luxusní hodinky, ale zda jsou kvalitní. Rozedraný kožený řemínek na hodinkách je pořádné faux pas a naopak, velký ciferník přitahuje pozornost zvědavých ženských pohledů. 

elegantní pánské hodinky s koženým řemínkem elegantní pánské hodinky s koženým řemínkem

V kurzu jsou i trendy kožené náramky. U náramků se řiďte heslem: v jednoduchosti je krása. Zbytečně to nepřehánějte, abyste to "nepřepískli". Decentní jednobarevné kožené náramky u žen nezůstanou bez povšimnutí.

černý kožený náramek sada kožených náramků černé barvy

BOXERKY, SLIPY NEBO KLASICKÉ TRENKY?

A co spodní prádlo? Co nosíte nejraději? A víte jaký typ spodního prádla ženy na mužích milují? Boxerky. Ženy se neumí nabažit pohledu na mužské pozadí v boxerkách. Pohodlné elastické boxerky, které mužům zaručí komfort a ženám vizuální potěšení, by neměly chybět v šatníku moderního muže. Boxerky jsou na každém muži sexy a pro ženy je to takový malý jackpot při předehře. Ukáží vše, co žena touží vidět a později i chytit.

pánské boxerky v olivové barvě pánské boxerky v tyrkysové barvě s motivem tučňáka

Pamatujte si, že pokud máte na sobě stylovou koženou bundu, slim fit tričko pod kterým se pěkně rýsují vysportované svaly a rifle, které podtrhují vaše sexy pozadí a nemáte zdravé sebevědomí, tak vám je sexy atraktivní outfit na nic. Ženy touží po sebevědomém chlapovi, který ví co chce, věří si, je cílevědomý a umí se s chutí zasmát i sám sobě. Chlapům držíme při svádění žen pěsti a pokud máte zaručený outfit, na který vždy ženu dostanete, napište nám ho do komentáře.