8 minut čtení, Lucia Pampurikova 04. 08. 2021

Pozor, pozor! Pozitivní zprávy pro všechny nákupní maniaky, kteří kráčejí s novými módními trendy. V Buďchlap jsme se rozhodli lahodit i něžnému ženskému publiku. Odteď přinášíme módní hity a žhavé novinky nejen pro muže, ale i pro všechny fanynky dámské módy.

Milé dámy, nezapomeňte vedle nákupu pro partnera, potěšit i svou "maličkost" a dopřát si nové šaty, tričko nebo i rifle, v nichž každého oslníte. Inspirujte se v nové dámské kolekci v e-shopu BUĎCHLAP.

Dámská džínová bunda, bílé tričko, roztrhané dámské džíny bílé dámské tričko s černým nápisem

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NOVÉHO KONCEPTU BUĎCHLAP

Dovolte, abychom vám představili novinky, které potěší ženské publikum. V Buďchlap najdete samé nadšence pro módu, obdivujeme její různorodost a pestrost. Již několik let vám přinášíme atraktivní kousky, které zapadnou to každého pánského šatníku.

Avšak do našeho e-shopu nahlédne za den několik stovek žen, které by si rady vedle nákupu pro svého partnera, také něco hodili do "košíku". Rozhodli jsme se proto, propojit pánský a dámský módní svět, s moderním oblečením, které podléhá nejnovějším trendům. Ženské publikum si může vybrat z atraktivní nabídky, kde najdete šaty, rifle, topy, overaly nebo i teplákové soupravy. Pokud máte čas, pohodlně se usaďte a v pohodlí domova si "prolistujte" novinky z dámské kolekce.

atraktivní modré džínové dámské šaty bez rukávů bílá dámské moderní halenka

NOVÉ TRENDY PRO ROMANTICKÉ DUŠE

Toužíte zazářit na zahradní párty nebo prvním rande? Ptáte se, v čem byste mohly ohromit okolí a potencionálního partnera? Nadčasový květinový vzor je sázkou na jistotu. Šaty s květinovým vzorem představují ověřenou klasiku, která dokonale funguje za každých okolností. Nabízíme mini, midi nebo i maxi šaty zdobené nejen něžným květinovým vzorem. V létě nechte šaty vyniknout a naopak v
chladnějším podzimním nebo jarním období, doplňte svěží květinový outfit s riflovou nebo koženou bundou.

květinové dámské šaty bez rukávů tmavé květinové dámské šaty s dlouhým rukávem

Volánky, tyl, kytičky nebo odvážné mini střihy? Pokud se nebojíte výstředních a extravagantních kombinací, v nabídce najdete maxi sukně v jemných pastelových barvách, topy v zajímavém provedení, elegantní dámské kraťasy s vysokým pasem nebo romantické halenky s asymetrickým střihem.

růžová dámská moderní halenka krátký černý top a dlouhá letní květinová černá sukně

POPULÁRNÍ POULIČNÍ STYL

Rebelky pozor! Vykročte do ulic v nápaditých dámských kompletech. Limetková, mátová, růžová nebo i elegantní zlatá barva v pouličním trendy stylu nesmí chybět. A co řeknete na atraktivní riflový overal, kapsáčové slim fit kalhoty či růžový oversize svetr?

trendy béžový dámský overal s krátkým rukávem dámský oversize růžový svetr

Oblíbený pouliční styl fantazií a kreativitě meze neklade, naopak extravagantnost, výstřednost a místy "divoké" kombinace jsou vítány. Staňte se i vy novou inspirací pro všechny fanoušky streetwear stylu. Vytvořte si nadupané outfity v oversize kouscích, ve slim fit variantách, v asymetrických topech nebo skiny roztrhaných džínách.

džínový dámský overal s krátkým rukávem se zapínáním na zip sportovní dámský zelený komplet - krátká bunda s dlouhým rukávem a dlouhé kalhoty

MODERNÍ TRIČKO S POUTAVÝM POTISKEM

Volnost, svoboda, příjemné barvy, výstižné nápisy či funny potisky. To vše charakterizuje kolekci triček pro moderní temperamentní ženy, které se nebojí vystoupit z komfortní zóny.

světlezelené dámské tričko s bílým nápisem bílé prodloužené dámské tričko s černým nápisem

Svět není jen černobílý. Nebojte se tvořit poutavé outfity v příjemných barvách. Roztomilá a sexy v tričku s potiskem? Tričko s famózní filmovou postavičkou Daisy Duck by v dámském šatníku nemělo chybět. Pro ženy, které se nebojí vyjádřit svůj názor, máme v nabídce i trička s výstižnými nápisy.

černé dámské tričko s potiskem Daisy Duck žluté dámské tričko s uměleckou černým potiskem

SPORTU ZDAR V KAŽDÉM POČASÍ

Po náročném pracovním dni v saku, košili a sukni, každá žena ocení pohodlí komfortní teplákové soupravy, bavlněného trička nebo elastických legín. U nás v Buďchlap myslíme na každého. Sportovní dámská kolekce obsahuje z každého trošku. Do nabídky jsme přidali sportovní kousky pro ženy, které potřebují vypnout a nabít baterky sportovními aktivitami i na ženy, které milují hebkost a komfort teplákoviny v pohodlí domova. Připravili jsme si stylové teplákové soupravy, ve kterých můžete směle vyběhnout na procházku s partnerem, do fitka nebo na nákupy do obchodního centra.

mikinové šaty tříbarevné s kapucí černé legíny se stříbrnými proužky

Klasické kombinace v neutrálních barvách jakými jsou černá, tmavomodrá, šedá, béžová nebo army olivová jsou sázkou na jistotu. Jednoduchá, oblíbená a funkční kombinace ke zmiňovaným barvám je jednoznačně bílé tričko a bílé tenisky.

béžová sportovní souprava s krátkým topem a dlouhými tepláky mátová sportovní souprava s krátkým topem s kapucí a kraťasy

Pokud se nebojíte experimentovat, vyzkoušejte barvy duhy, trendy neonové komplety, krátký sportovní crop top nebo vzorované teplákové soupravy.

světle růžové dámské tepláky s mašlí dámská tepláková souprava s leopardím vzorem

Věříme, že vás dámská kolekce v našem e-shopu oslovila a módní dámské oblečení okouzlilo. Jak se říká, za vyzkoušení nic nedáte. Nabízíme bezproblémové vrácení nebo výměnu zboží do 14 dnů od jeho převzetí. Neváhejte, objednejte, vyzkoušejte a napište nám do komentáře jak jste s trendy dámským oblečením z naší nabídky spokojeny.