18 minut čtení, Lucia Pampurikova 27. 01. 2021

Den svatého Valentýna se pomalu, ale jistě blíží. Květiny, bonboniéra a romantická večeře při svíčkách jsou zaručeným receptem, jak potěšit vaši partnerku na svatého Valentýna.

Dnes bychom chtěli podat pomocnou ruku mužům, kteří chtějí své přítelkyni či manželce valentýnským dárkem doslova vyrazit dech. Buď je to váš první společný Valentýn a vy byste chtěli zapůsobit a udělat opravdu dobrý dojem
nebo je to váš ,,desátý“ Valentýn a vám už pomalu, ale jistě docházejí nápady.

Nabízíme celému mužskému pokolení fantastické a k tomu i originální valentýnské dárky, kterými okouzlí každou, i tu nejnáročnější ženu na světě.

V našem exkluzivním seznamu se najdou levnější dárky, novinky, ověřené klasiky, ale i luxusnější valentýnská varianta v podobě zážitků.

Valentýn pro ženy

OSLAĎTE SI VALENTÝNA S UNIKÁTNÍMI ČOKOLÁDOVÝMI DÁRKY

Čokoláda. Bílá, hnědá, oříšková, čoko pralinky či čokoládové fondue?
Znáte svou partnerku dost dobře na to, abyste dokázali lahodit jejím chuťovým pohárkům? Víte, jakou čokoládovou příchuť má ráda?

čokoládový dárky na Valentýna

Mužům, kteří úplně do detailů neznají chutě své milované polovičky, doporučujeme koupit mix čokoládových pralinek v luxusní dřevěné krabičce. Spolu tak můžete poznávat lahodný čokoládový svět, plný kouzelných plněných čoko pralinek.

Unikátní a výstižné čoko dárky pro "posvátný" den zamilovaných jsou jednoznačně:

  • valentýnský čokoládový telegram
  • čokoládové srdce s příchutí ovoce
  • čokoládová kytice
  • čokoládový nápis LOVE
  • čokoládový střevíček

V pohodlí domova prozkoumejte internetový obchod chocolissimo.cz kde najdete všechna zmíněná čokoládová překvapení, a pokud vám to nestačí, čokoládu si můžete namíchat podle vlastní chuti.

čokoládové dárky na Valentýna

ROMANTICKÉ FOTODÁRKY VHODNÉ NEJEN NA VALENTÝNA

Ženy milují fotografie a také fotodárky, a vězte, že možností na fotodárky na Valentýna je hned několik. Vybrat můžete puzzle s vaší společnou momentkou, polštář s oblíbenou fotkou nebo podložku pod myš, kde bude zobrazena vaše nejkrásnější vzpomínka.

Pokud je vaše partnerka "foto-maniačka" a doma má hotovou sbírku fotoalb, tak užitečným, praktickým, ale i pěkným dárkem je dřevěný box / dřevěná krabička, na vaše společné fotky. Pokud si myslíte, že to není dost originální, zkuste to s dřevěnou tabulkou s vlastním romantickým věnováním a s vaší fotografií.

Náš tip: Stylovým valentýnským fotodárkem je i 3D fotografie ve skle nebo v zázračné sněhové kouli.

VALENTÝNSKÉ KLIŠÉ JE SÁZKA NA JISTOTU

Co může být větší valentýnské klišé než dárky ve tvaru srdce? Na druhou stranu, co by to bylo za Valentýna, bez zamilovaných romantických srdíček? Vždyť srdce a Valentýn jdou ruku v ruce.

valentýnské srdce

Dekorace do interiéru vašeho společného domova.

Darujte vaší milované kousek vašeho srdíčka. Srdce, jako bytovou designovou dekoraci v obchodech, můžete vidět ve více než 20 různých provedení. Dřevěné srdce, barevné perníkové srdíčko, porcelánové srdce, látkové či srdce z vosku.
Pokud jste zručný, vlastnoručně vyrobené valentýnské srdce ať už ze dřeva, kovu nebo jiného materiálu, určitě potěší každou ženu.

valentýnské srdce

POPULÁRNÍ BIŽUTERIE NEBO DRAHÉ LUXUSNÍ ŠPERKY

Ověřený recept, pro zdařilý valentýnský večer, zahrnuje také dárek v podobě nádherného šperku. Sami dobře víte, zda si můžete dovolit drahý šperk nebo levnější atraktivní a populární bižuterii, která dokáže působit luxusně.

Valentýnský dárek náušnice

Má vaše partnerka ráda jednoduché elegantní linie nebo je to dobrodružná duše? Stříbro, zlato nebo korálky?

My jsme si dnes na mušku vzali vychytané dámské okrasy na ruku, konkrétně oblíbený náramek na ruku, který můžete najít v různých podobách a skutečně ho můžete přizpůsobit nárokům a vkusu vaší milované polovičky.

Darujte partnerce náramek na ruku, ale ne ledajaký stříbrný či zlatý srdíčkový náramek. Vyjádřete své city formou výjimečného dárku. Vyzkoušejte náramek, kde je napsáno co cítíte.

Další osobitou ozdobou na ženské ruce je jednoznačně i okouzlující kožený náramek s nezaměnitelným symbolem stromu života.

Ověřená valentýnská klasika jsou i náušnice. Vyberte originální provedení zlatých nebo stříbrných náušnic s vaším nebo s partnerčiným jménem.

DESIGNOVÁ ŠPERKOVNICE JAKO VALENTÝNSKÉ PŘEKVAPENÍ

I vaše partnerka patří k ženám, které mají rády pořádek a to nejen v životě, ale i v osobních věcech a ve skříni? Je to žena, která má ráda luxus, šperky a nejnovější trendy módní doplňky? Obdarujte vaši krásku užitečnou elegantní šperkovnicí v moderním designu. Můžete vyzkoušet koženou klasiku nebo jedinečnou hand-made práci v podobě ručně malovaných šperkovnic, speciálních dřevěných šperkovnic
nebo v podobě šperkovnic se vzácnými drahými kameny.

TRADIČNÍ, ALE VŽDY CENNÝ DÁMSKÝ PARFÉM

Valentýnský dárek parfém pro ženu

CHANEL N ° 5

Originální svěží vůně pro smyslné a vášnivé ženy. Jedinečná parfémovaná voda patří k legendám mezi
parfémy, jde o nejslavnější famózní vůni, kterou nosila i světoznámá Marilyn Monroe.

  • Hlava: aldehydy, bergamot, citron, neroli, ylang-ylang
  • Srdce: jasmín, konvalinka, růže
  • Základ: ambra, cibetka, pačuli, bílé pižmo, santalové dřevo, vanilka, vetiver

Druh vůně: aldehydová, květinová

Valentýnský dárek parfém pro ženu

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Smyslná květinově - ovocná parfémová voda, která zaujme každého. Jedná se o nejúspěšnější značku vůně od Versaceho.

  • Hlava: granátové jablko, ledový akord, yuzu
  • Srdce: lotosový květ, magnólie, pivoňka
  • Základ: ambra, dřevo akašu, pižmo

Druh vůně: květinová, ovocná

CHLOÉ CHLOÉ EAU DE PARFUM

Květinová parfémová voda s nádechem tajemného orientu. Vůně inspirovaná smyslnou, tvořivou a sebevědomou ženou - Chloé. Nádherná svěží vůně pro všechny romantické duše.

  • Hlava: frézie, liči, pivoňka
  • Srdce: konvalinka, magnólie, růže
  • Základ: jantar, cedrové dřevo

Druh vůně: květinová, orientální

PŮVABNÁ KNIHA (s romantickým sladkým tématem)

Nevyléčitelné romantičce, která je zároveň i knižní maniačkou, udělá největší radost na Valentýna kniha, se sladkou romantickou tématikou. Přidejte kytici růží a za odměnu, se večer po lahodné večeři, můžete těšit na něžné erotické hrátky.

Náš knižní tip: Vynikající kniha s tématem lásky s erotickým podtextem je i Nahá pravda od spisovatelky Vi Keelandové, dalším vtipným romantickým románem je i kniha Hledám Romea od spisovatelky Alexandry Potter. Pokud naopak vaše milovaná polovička preferuje dramatický příběh s romantickým podbarvením, můžete vyzkoušet knihu od slovenské spisovatelky Lucii Šaškové - Zlatokopka.

VALENTÝNSKÁ KLASIKA - KYTICE KVĚTIN

Květiny na ženy zaberou vždy, i jako valentýnský či narozeninový dárek, ale i jako forma omluvy. Kytice květin je nevhodná jedině tehdy, je-li vaše partnerka alergická na některé květiny, jinak jsou květinové dárky plně vítány. Červená kytice růží je již starou dobrou ověřenou valentýnskou klasikou, vždyť ženy milují květiny, jejich vůni a pestrobarevnost.

Valentýnský dárek kytice květů

Originálnější dárek je stabilizovaná růže v krabičce. Víme, nezní to velmi sexy, ale vypadá to opravdu něžně, sladce a romanticky.
Nádherné květinové zázraky i unikátní stabilizované "věčné" růže nejen v krabičce, najdete na stránce frutiko.cz.

A co takový bambus? Roztomilým valentýnským dárkem je i bambus ve tvaru srdce. Bambusová srdíčka zkrášlí každý interiér a přinesou do vašeho společného domova lásku a teplo.

SPODNÍ PRÁDLO

Dámské spodní prádlo může být sexy, provokativní krajkový set nebo i pohodlná bavlněná varianta. Důležité je trefit tu správnou velikost. Velikost zjistíte z lístku na spodním prádle, které vaše partnerka nosí nebo se jednoduše zeptáte. Krajkový set může představovat i krajkové černé body s tangy nebo i
luxusní svůdný korzet s kalhotkami a podvazky.

valentýnský dárek dámské spodní prádlo

U milovnice klasického pohodlného spodního prádla vsaďte na bavlněnou košilku se sexy krajkovými detaily a na "brazilské" kalhotky.

Během valentýnské noci je povoleno vše, pokud se na tom oba shodnete. Erotické průsvitné košilky, body či overaly s provokativními otvory jsou přesně to, co při vášnivé předehře potřebujete.

HEDVÁBNÉ DÁMSKÉ PYŽAMO

valentýnský dárek dámské saténové pyžamo

Luxusní valentýnský dárek v podobě hebkého hedvábného dámského pyžama potěší i tu nejnáročnější partnerku. Hedvábí má specifické vlastnosti, díky tomu je cena produktů vyrobených z hedvábí i desetkrát vyšší, než cena produktů ze syntetického nepravého hedvábí. Levnější variantou jemného pohodlného sexy pyžamka pro dámy, je luxusní dámské saténové pyžamo.

Na stránce pradlo-elegant.cz najdete mnoho inspirací pro vaši milovanou ženu.

EROTICKÉ POMŮCKY NEBO EROTICKÁ SPOLEČENSKÁ HRA

Dnešní moderní ženy jsou sebevědomé a rády experimentují. Mají rády nové věci a poznatky. Nebojí se být samy sebou, divoké, nespoutané a místy i výstřední. Při předehře a sexu to platí dvojnásob. Mnohé jsou otevřené novým možnostem, které erotický svět nabízí.

černé erotické dámské spodní prádlo a červená saténová maska na oči

Pokud svou milovanou polovičku dostatečně znáte, darujte jí nevinná plyšová pouta, provokativní minibičík, chutná dámská tanga z ovocných bonbónů, dráždivé, ale za to příjemná hladká pírka, Venušiny kuličky nebo jednoduchou saténovou masku na oči. Fantazii se meze nekladou a právě Valentýn nám nabízí prostor pro nové sexuální zážitky.

Náš tip: Poznávejte jeden druhého, vaše touhy a sexuální představy. Valentýn přece není jen o lásce a něze, ale i o dobrém vášnivém sexu. A co vás nejlépe nastartuje? Vyzkoušejte erotické společenské hry, které nabízejí prostor na vyslovení i těch nejpikantnějších erotických představ, které máte. Skvělá je společenská hra SEX?, ale také Sexperimenty a za vyzkoušení rovněž stojí i hra Nikdy neříkej nikdy od Albi.

NÁPADNÉ DÁMSKÉ TRIČKO JAKO VALENTÝNSKÝ DÁREK

Kabelky, boty i oblečení potěší každou nákupní maniačku. Nový stylový kousek do šatníku je přesně to, co potřebuje váš roztomilý ženský módní guru. Dámské triko s výstižným nápisem nebo moderním potiskem byste určitě měli zařadit do seznamu dárků na Valentýna. Předpokládáme, že vaši partnerku znáte, takže by pro vás neměl být problém odhadnout správný střih, barvu a samozřejmě velikost trička.

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO ZAČÍNAJÍCÍ PÁRY

Do kategorií valentýnských překvapení pro začínající zamilované jednoznačně patří hrnek, polštář, plyšový medvídek se srdíčkem, ponožky, bačkůrky, osuška a také wellness bomba do koupele.

PORCELÁNOVÝ HRNEK PRO RANNÍ KÁVU

valentýnský dárek porcelánový hrnek

Porcelánový hrnek je nesmrtelná valentýnská klasika. Perfektní dárek pro páry, které právě začaly naplno randit. Hrnek můžete darovat s originálním obrázkem, vaší fotografií nebo jen s výstižným nápisem. Každopádně je to praktický i romantický dárek, který vždy potěší.

HŘEJIVÉ VTIPNÉ DÁMSKÉ PONOŽKY

Jednoduchý, funkční dárek vhodný nejen jako valentýnské překvapení. Dámské bavlněné ponožky s vtipným nebo i srdíčkovým designem mile potěší vaši něžnou polovičku. Vždyť ponožek nikdy není dost.

KOMFORTNÍ OSUŠKA S ORIGINÁLNÍM NÁPISEM

Není nic lepšího než se po dobré vonné koupeli usušit v měkké komfortní osušce, kterou dostane vaše milovaná na Valentýna právě od vás. Dámské osušky / ručníky patří sice k méně originálním dárkům, za to ale vždy příjemně překvapí a potěší. Jsou funkční a praktické. Pokud trefíte osušku v oblíbené barvě a přidáte milý krátký zamilovaný text, na 100% zabodujete.

TEPLÉ DÁMSKÉ PAPUČE

Věčně zimomřivou partnerku na Valentýna nezahřeje nic víc než teplé dámské bačkůrky. Pantofle nepatří pouze pod vánoční stromeček. Zkuste obdarovat vaši něžnou polovičku roztomilými chlupatými papučemi, které patří k dalším praktickým, milým a funkčním dárkům ke dni zamilovaných.

ROMANTICKÁ KOUPELOVÁ BOMBA

Ženy mají rády wellness, dobré víno a odpočinek ve vaně po dlouhém namáhajícím dni plného stresu a pracovního vytížení. Relaxační vonná bomba do koupele, je ideální dárek pro každičkou ženu. Koupelová bomba je vhodná na odbourání stresu a na podporu uvolnění mysli. Hýčkejte si ji. Darujte vaší manželce, matce vašich dětí či vaší krátkodobé známosti trochu času pro sebe při dokonalé relaxační atmosféře.

Relaxační vonná bomba do koupele jako valentýnský dárek pro ženy

Skvělou náhradou za vonnou bombu je i voňavá přísada do koupele ve tvaru srdce. Romantické, sladké a aromatické valentýnské překvapení. Nikdy nevíte, možná se s vámi vaše partnerka podělí a zavolá vás k sobě do vany, abyste si váš společný večer vychutnali do posledního doušku společně ve dvojici.

JEDINEČNÝ ROMANTICKÝ LOW COST DÁREK PRO VŠECHNY ZAMILOVANÉ

V jednoduchosti je krása a platí to i pro svátek všech zamilovaných. Vyzkoušejte a potrapte vaše básnické já. Originální valentýnský dárek pro něžné romantické duše je jednoznačně báseň. Dřevěný rámeček, kam zarámujete vámi složenou a vymyšlenou básničku od srdce, představuje vzpomínku, která se vryje do paměti a vaše milovaná osoba ji bude mít navždy na očích.

CELOROČNÍ VALENTÝNSKÉ PŘEKVAPENÍ - ORIGINÁLNÍ STÍRACÍ KALENDÁŘ

Vyzkoušejte něco nového. Něco, co vám vašeho Valentýna bude připomínat více než jeden den v roce. Originálním překvapením na den svatého Valentýna je určitě i stírací kalendář. Vybrat si můžete z různých témat jako jsou např. top filmy, zajímavá místa, kamasutra apod. Více o nápaditých stíracích kalendářích / plakátech naleznete na deminas.cz

TRENDY TETOVÁNÍ PRO VAŠI PARTNERKU

Moderní umění aplikované přímo na tělo. V dnešní moderní době je velmi mnoho žen, které zbožňují tetování. Pokud právě vaše partnerka patří mezi takové vášnivé umělecké duše, neváhejte ani na vteřinu a obdarujte ji dárkovým poukazem, na její další vytoužené tetování. Možná vaše láska bude pro vaši partnerku inspirace pro její nový obrázek.

tetování jako valentýnský dárek

Naše rada: tatérů je v ČR více než dost, ale opravdu dobrých tatérů je jen pár vyvolených. Než si zakoupíte tetování, koukněte na recenze na internetu, jeho / její "práce" na facebooku či jiných sociálních sítích. Nechoďte k někomu, kdo nemá kladné recenze a jeho práce není zdokumentována.

VZPOMÍNKA, KTERÁ SE VRYJE DO SRDCE, V PODOBĚ NEZAPOMENUTELNÝCH ZÁŽITKŮ

Plyšového medvěda a hrnek s vaši romantickou společnou fotkou jste už darovali, květiny a bonboniéra je pro vaši partnerku samozřejmostí a vy si stále lámete hlavu s tím, co by bylo pro vaši manželku či přítelkyni na Valentýna to pravé ořechové? S čím byste ji opravdu potěšili a odzbrojili?

Vyzkoušejte darovat jí zážitek.

Zážitkové dárky jsou velmi oblíbené, populární nejen mezi zamilovanými, ale také jako dárek k narozeninám nebo výročí.

Na slevových portálech najdete velké množství zážitků, díky kterým na Valentýna zabodujete.

valentýnský dárek jízda na koni

Našimi oblíbenci jsou i romantický víkend v domku na stromě, jízda na koni či v kočáře jako opravdové královské páry. Žádané jsou i oddychové wellness pobyty, které mohou být spojeny s ochutnávkou vína.

Také adrenalinové zážitky pro dvojice jsou stále více vyhledávanější. Mezi favority patří tandemový seskok ve dvojici, snowrafting, který si můžete vyzkoušet na půvabném Štrbském plese nebo i nezapomenutelný soukromý let balónem.

tandemový seskok ve dvojici

Pokud ještě nemáte zmapované slevové portály, vyzkoušet můžete Adrop.cz, Slevomat.cz

Naše jediná a nejdůležitější rada pro vás, milí muži je, abyste nezapomněli pouze na dárek pro vaši drahou, ale i na způsob jakým jí ho darujete. Nezapomínejte na doladění celkové valentýnské atmosféry, díky které zažijete nezapomenutelný romantický večer.

Přejeme pěkného a hlavně vydařeného Valentýna.