I pánský styl může být sexy: Košile na scénu!
6 minut čtení, Kamila Kosova 11. 05. 2017

Dnešní móda pánským košilím přeje a dobře ví proč. Košile totiž vypadá na každém muži velmi dobře. Ať zvolíte jakoukoli barvu, vzor nebo střih, nemůžete šlápnout vedle. Nadešel čas revolty a kuráže . Především čas, kdy můžete ukázat svoji barvitou osobnost.

 

Jaká se k vám nejvíc hodí?

 

Volnočasové košile

Bílých košil už jistě máte plné stojany. Volnočasové košile v odvážné barvě zažívají comeback. A ještě více jsou trendy košile s printy nebo s výšivkou. Minimalismu už má každý plné zuby a proto se nebojte po takovéto košili sáhnout. Kombinujte ji ale opatrně.

 

Jednobarevné košile

Jednobarevné košile jsou nudné, ale nepostradatelné. Bílé a světlé modré jsou nesmrtelnou klasikou. Výhodou jednobarevných košil je snadná kombinace. Můžete tak sáhnout po extravagantní kravatě nebo svrškům se vzorem.

 

 

 

Kostkované košile

Jsou neformální, ale trendy! Dodá vám na sexapelu a mladistvosti. Červená kostka vede na plné čáře. Můžete v ní na rande, do práce, za kulturou i na party. Nikoho neurazí. A když vám v ní bude v létě tepleji, jednoduše vyhrnete rukávy.

 

 

 

 

Košile Slim Fit

Slim Fit košile dokáže divy. Nejde o škrcení , ale zalichocení štíhlé postavě, kterou střih dokonale košile kopíruje. Košile Slim Fit je v bocích projmutá. Pokud je třeba dodat na objemu postavy, opticky to umožní výběr proužkované a kostkované látky. Střih košile slim fit zabrání plandavému vzhledu a vytváření záhybů.

 

 

 

Pokud si nejste v košili jistí, stačí se držet našeho desatera

  1. čím oficiálnější akce, tím „delší“ rukáv

  2. do obleku pouze v jednobarevné košili už NEPLATÍ – in jsou jemné decentní vzory (kostka, print)

  3. pokud jdete na akci s partnerkou, podívejte se před výběrem košile na barvu jejích šatů

  4. knoflík pod kravatou je vždy zapnutý

  5. pokud pod košili nosíte nátělník nebo tričko vždy pamatujte: pod světlou košili vždy světlý nátělník!

  6. když košile ven z kalhot, tak kratší a vypasovaná

  7. vzory jsou klíčem k úspěchu – zkuste něco nového než modrou či bílou (zelená, růžová)