8 minut čtení, Lucia Pampurikova 30. 11. 2020

Ideál ženy? Co se vlastně mužům na ženách nejvíce líbí? Jsou to velká prsa a sexy zadeček nebo její vnitřek? Otázkou není co si na ženě všimnete jako první, ale co muže obecně na ženách přitahuje.

Je nám pod slunce jasné, že pokud chlap hledá příležitostnou známost na jednu noc, tak v takovém případě je a bude na prvním místě vzhled ženy, její postava, vlasy, oblečení. Pokud si ale myslíte, že už nastal váš čas a jste připraven vplout do vod šťastně zadaných (nemusíte být hned budoucím ženáčem), tak v tom případě muži upřednostňují jiné vlastnosti s jiným žebříčkem hodnot, při výběru ženy na dlouhodobý a plnohodnotný vztah.

Představy chlapů o své vysněné dokonalé ženské jsou u každého odlišné. Každý chlap má ve své mysli svůj vytoužený typ ženy, vedle níž se chce ráno probouzet. Má představu o tom, jaké by měla mít vlastnosti, jak by měla vypadat, chovat se a možná budete i vy překvapeni, jak malé detaily, podle vás mužů, dělají ženy pravými bohyněmi ženskosti, krásy a sexappealu.

jaké ženy přitahují muže

Nevíme jak je to u vás, ale z našeho průzkumu vyplynulo pár zajímavých zjištění, které jste možná ani vy nečekali. Troufnete si uhodnout, co muže na ženách opravdu přitahuje?

V našem průzkumu, jaké ženy přitahují muže, resp. co se mužům na ženách opravdu líbí, neobsadili první místo ani velká prsa a ani pevný vysportovaný zadek. Jste překvapeni? Nebojte, v první desítce se nacházejí i tato "kritéria", ale co by podle vás mohlo získat prvenství?

1. OČI / POHLED

Muže nejvíce přitahují na ženách oči / provokativní pohled. Přitahují je ženy s velkými kulatými oči. Na barvě údajně nezáleží, ale touží v nich vidět život a jiskru. Nemusíte nám dát za pravdu, ale oči jsou přece zrcadlem do duše, z očí zjistíte více a dříve, než budou první slova vyřčena. Ženy umí velmi dobře vyčarovat krásný svůdný "kukuč", kterým vás dostanou doslova do kolen a přesně tam, kam budou ony chtít. Očima vás dokáží svést a komunikovat s vámi zcela beze slov, jen pohledem, gesty a mimikou
obličeje.

jaké ženy přitahují muže

2. ÚSMĚV

Pro muže je atraktivní žena ta, která se usmívá (žádný nucený či afektovaný smích). Díky úsměvu z ní vyzařuje chuť do života a pozitivní energie, nikdo přece nemá náladu na ženu typu "hromádka neštěstí" frustrovanou, deprimovanou či příliš napjatou. Muži se rádi baví, takže žena co má krásný úsměv a ráda se směje má hned 2 body k dobru.

jaké ženy přitahují muže

Pánové nezapomínejte, že ženy mají ve své přirozené výbavě různé typy úsměvů či smíchu, ale některé úsměvy muži signalizují, že jsou vítáni a mohou bez jakýchkoliv problémů ženu oslovit.

Spolu s krásným úsměvem jdou ruku v ruce i rty a zuby. Jako magnet mužů přitahují svůdné plné rty (přirozené, žádné estetické úpravy) a do nepříčetnosti vás přivádí to pověstné jemné, dráždivé kousnutí do rtu. Rty jsou přece nástrojem vášně a touhy.

3. VLASY

Z průzkumu vyplývá, že muži se přiklánějí k faktu, že dlouhovlasé ženy jsou přitažlivější než ženy s krátkým střihem vlasů. Na ženě muž touží vidět zdravou hustou "hřívu". Dlouhé vlasy jsou přece symbolem ženskosti. Většina mužů upřednostňuje ženy, které se nebojí ukázat svou přirozenou krásu, bez
zkrášlování make-upem, žádné uhlazené účesy, ale přirozeně upravený "rozcuchaný" účes, to je to, co se mužům líbí.

jaké ženy přitahují muže

4. POSTAVA

Pravdou je a vždy i bude, že celkový vzhled hraje při každém setkání prim. První dojem, ten získáte hned v prvních minutách, takže se není čemu divit, že každý muž, ne jen na prvním rande, jako první prohlédne ženu od hlavy až po paty. Tvář, vůni, oblečení a postavu.

Muži přímo prahnou po ženě s dokonalými křivkami, po ženě ani příliš hubené ani s příliš mnoho kily navíc. Touží po ženě, která se za sebe nestydí, je sebevědomá a umí to i náležitě prodat. Ukázat svou postavu v pěkném stylovém oblečení, které jí padne jako ulité.

Postava, ke které muži inklinují je typ postavy tzv. přesýpacích hodin, čili větší boky menší pás.

jaké ženy přitahují muže

My víme, že taková chybička krásy jakou je celulitida či strie žádnému muži neujde, ale víme i to, že v daném okamžiku se soustředí na jiné zajímavější věci a místa na těle jako je nějaká zanedbatelná "pomerančová kůže" na stehnech či zadku neřeší.

5. CHOVÁNÍ

Na prvním rande se muži více soustředí na to, jak se ženy chovají. Podle toho vyvodí závěr o tom, jestli je žena, po které touží, vychovaná, zda je inteligentní nebo jestli je to typ na založení rodiny. Muži chtějí pečlivou a milující partnerku. Ženu, která je dobrý posluchač, která pomůže, pochopí. Muže naopak odpuzují ženy, které hodně mluví, jsou hysterky a jen kritizují všechno a všechny kolem.

6. PRSA A ZADEK

A je to tady, dlouho očekávaná odpověď. Prsa, dekolt, zadeček, no který muž by se tam jedním očkem nekoukl. Kdo tvrdí že ne, tak lže. Každý muž na ženě miluje její křivky, její zadek a prsa. Chemie přece musí fungovat v každém vztahu. Je nesmírně důležité, aby muž přitahoval ženu a žena zase muže.

Z průzkumu vyplývá, že je mužům jedno zda jsou prsa velká nebo malá, ale měla by být symetrická, přirozená a pevná. Co myslíte vy? Dáte nám v tomto za pravdu?

jaké ženy přitahují muže

7. PŘIROZENOST

Přirozená ve všech směrech. Nahá krása je pro muže ještě vzrušující, atraktivnější a důležitější než žena v sexy upnutých šatech s perfektně vyladěným make-upem a dokonalým účesem.

Muže přitahují krásné upřímné a přirozené ženy. Podle jejich odpovědí není nic krásnějšího než když se ráno probouzíte vedle nenalíčené ženy, když tam vedle vás leží jednoduše ona, "nahá", přirozená, sama sebou, neskutečně sexy, nevinná a zranitelná. Jasně že proti decentnímu make-upu chlapi nic nemají, ale ženu chtějí vidět takovou jaká ve skutečnosti je.

jaké ženy přitahují muže

8. NOHY

Ne, není to mýtus, každý muž se otočí za dlouhonohou kráskou. Štíhlé rovné a opálené nohy jsou tutovka, v zimě opálení nahradí sexy punčošky a zas při pohledu na ně muži ztrácejí dech.

jaké ženy přitahují muže

9. ZDRAVÁ CHUŤ K JÍDLU

Muži zbožňují ženy, které se umí točit v kuchyni a které se nebojí kalorického oběda či večeře s nimi. Není pro ně nic horší než obědvat s někým, kdo si neustále počítá kalorie a nedokáže si vychutnat gurmánský zážitek.

10. SMYSL PRO HUMOR

Naši desítku vlastností dokonalé ženy uzavírá smysl pro humor. Muži bez zábavy, to by nebylo ono. Traduje se, že muži jsou věčné děti. Rádi žertují a baví se a pokud jejich partnerka "srší humorem" tak si ji nedají za nic na světě vzít. Ženy, které se umí pobavit i na vlastní účet, působí mnohem uvolněněji a atraktivněji než ty, kterým stačí jedna "blbá" poznámka a už vás propichují pohledem.

jaké ženy přitahují muže

SHRNUTÍ

Takže pokud bychom to shrnuli, muži milují vysmáté ženy se svůdným pohledem bez křivých zubů, s hustými vlasy, pěkným zadkem, které mají svůj styl, určité životní cíle a které budou muže "rozmazlovat" nejen v kuchyni, ale i v posteli.

My jsme sestavili seznam podle dotazovaných mužů, jejich názorů, zkušeností a kritérií. Pokud s námi v něčem nesouhlasíte nebo si myslíte, že v našem žebříčku něco chybí, nebojte se svůj názor vyjádřit a napsat do komentáře.