5 minut čtení, Matej Podstavek 02. 04. 2019

Možná si mnoho z Vás klade tuto otázku a přemýšlíte, jestli právě Vaše vyvolená ve Vás pravého dospělého muže vidí. Pokud jste nad tím nepřemýšleli, je to trochu škoda, protože z toho, že právě Vy jste ve vztahu v roli muže a žena v roli ženy, budete mít jen benefity. Ona totiž nebude mít potřebu hledat jiného muže, který se danou roli nebojí přijmout a ona už si nebude muset hrát na něco, co máte být Vy. Takže teď… jak na to?

DŽÍNOVÝ OUTFIT

Buďte Vy ten, co řeší problémy a nebojí se jich

Pokud ona pořád bude muset něco řešit a přemýšlet, jestli jste opravdu zaplatil tu elektřinu nebo jste zas zapomněl, bude mít pocit, že jí něco chybí. A to něco půjde hledat jinam. Takže se svým problémům (ať jsou z jakékoliv oblasti) postavte čelem a nenechte svoji ženu řešit všechno. Věřte mi, že jednou jí to prostě přestane bavit a budete litovat toho, že jste její signály ignoroval. Samozřejmě byste také neměl dělat všechno Vy, ale to věc každého páru, jak si rozloží úkoly.

Naučte se přijmout kritiku

To, že se na někoho naštvete, když Vám řekne konstruktivní kritiku, je spíše dětinské, ale i to může ovlivnit názor ženy na Vás. Navíc, kdo jiný by Vás měl zkritizovat než osoba Vám nejbližší, protože ona to s Vámi myslí nejlépe a chce, ať se jen zlepšujete. Samozřejmě to souvisí i s řešením problémů. Pokud žena uvidí, že dokážete odložit své ego na stranu a zamyslet se nad tím, jak být lepším člověkem a že jste asi něco opravdu dělal špatně, bude ve Vás vidět dospělého vyrovnaného muže, který se snaží vidět se realisticky. Tím pádem Vám bude více věřit, s čímž se pojí další bod...

POTRHANÁ RIFLOVÁ BUNDA ČERNÁ

Nikdy jí nelžete

Důvěra je ve vztahu číslo jedna, ale to je jasné. Jak to tedy souvisí s tím, že budete vypadat v jejích očích jako opravdový muž?

Uveďme si to na příkladu: představte si muže, který své ženě neustále lže, ona na to jednou přijde a pak jí daný muž musí prosit, aby mu odpustila. Vypadá tento muž v jejích očích jako dospělý a vyrovnaný „chlap“ nebo spíše jako teenager, který se pořád nemůže rozhodnout, která holka má lepší zadek a tak si nechá obě?

A právě tomu byste se měli vyhnout, nejen že Vám nebude věřit, ale už ve Vás ani neuvidí muže, ale lháře a toho teenagera.RŮŽOVÉ TRIČKO S BOHATÝM POTISKEM LEBKY OZONEE

Dělejte těžká rozhodnutí s rozmyslem a zeptejte se i jí, co si o nich myslí

Tato tématika se týká všech bytostí na této planetě. Máte problém a v mládí (což je dobře, protože je to mládí) uděláte hromadu chyb, nejen z rozmaru, ale i z netrpělivosti a dalších věcí. Toto je pro většinu lidí hranice, kdy dospíváte. Poučíte se ze všech svých chyb a už jich děláte minimum (protože každý se může alespoň někdy splést), nad každým rozhodnutím se pečlivě zamýšlíte a snažíte se myslet do budoucna. Jde o to, že až s Vámi Vaše žena bude chtít například založit rodinu, bude chtít muže, který se umí správně rozhodnout a umí se zeptat i jí, protože ona chce být také součástí Vašeho života a třeba Vám chce i poradit. Chce vidět, že už jste si to mládí užil, ale teď jste dospělý. Je na čase být zodpovědný.

Pomozte jí, když to bude potřebovat

Protože ona by to pro Vás určitě taky udělala. Tím, že se nebudete mít strach a budete tu vždy pro ni, si u ní získáte důvěru a taky ve Vás uvidí muže, který ji bude chránit před vším špatným, co v tomhle velkém světě je.TMAVĚ ŠEDÁ MASKÁČOVÁ MIKINA S POTISKEM OZONEE

Nebojte se mluvit s ní o všem

Komunikace je velmi důležitá. Pokud budete mluvit a budete k sobě upřímní, vždy všechno uvidíte jasně a nebudete muset hádat, co se děje, tím pádem si ušetříte mnoho práce. V případě, že si vztah takto nastavíte od začátku, budete oba spokojenější a vyrovnanější.

Navíc si ona bude myslet, že nemáte strach řešit problémy a že se jim postavíte čelem. Bude vědět, že vždy chcete slyšet pravdu, všechno jí říkáte a tím pádem Vám taky bude říkat pravdu.