9 minut čtení, Lucia Pampurikova 08. 07. 2021

Po dlouhé odmlce se konečně otevřely brány zábavného a společenského světa. Pomalu se zpřístupňují kina, interiéry barů, hudební festivaly, koncerty a také oblíbené diskotéky.

disco koule

Večírek či víkendová disco party je prostor, kde se množství nezadaných lidí snaží poznat nové lidi a především najít si partnera či partnerku. Ženských magazínů, které radí ženám, jak se obléci na večírek či party, je nekonečně mnoho. A právě proto jsme se rozhodli, poradit mužům, kteří chtějí být na party za skutečnou hvězdu večera. Kreativitě se meze nekladou. Vytvořte si spolu s námi nápaditý a originální party outfit, který je hoden skutečnému modernímu muži.

BUĎTE TRENDY!

Nebojte se na sebe upoutat pozornost. Buďte IN! Moderní muž s jistou dávkou sexappealu, zdravým sebevědomím a s jiskrou v očích, okouzlí každou krásku na párty. Zaujměte v nápaditém originálním outfitu. Jste elegán, který upřednostňuje klasiku nebo spíše dobrodruh, který má rád výzvy a nebojí se
experimentování?

pánské sako černo bílé proužkované

Elegantní košile je v obou případech jackpot. Košili na párty nebo disco můžete nosit na několik atraktivních způsobů:

  • s vyhrnutými rukávy. Ženám se líbí muži v košili s vyhrnutými rukávy a bonusem pro muže je komfort, který vyhrnuté rukávy nabízejí.
  • v kombinaci se sportovním sakem,
  • rozepnutou riflovou košili s jednoduchým bílým tričkem pod košilí.

   bílá pánská košile s vyhrnutými rukávy džínová pánská košile v modré barvě s nášivkami

Košile slim fit střihu v jednoduchém jednobarevném provedení je přesně to, co každý parketový lev potřebuje. Jemné pastelové barvy nebo nadčasová bílá košile jsou sázkou na jistotu. Nesmrtelná disco kombinace jsou košile a džíny. Disco party vítá i rifle s dírami, s omšelým vzhledem a pokud se v košili cítíte příliš upjatě, vyměňte košili za polokošili v moderním provedení.

olivová pánská polokošile s květinovým vzorempánské modré džíny

Vhodná kombinace s džíny na disco je:

  • bílá košile a světlemodré slim fit rifle,
  • riflová košile a černé nebo i modré rifle. Pokud zvolíte modrou riflovou košili a také modré rifle, odstín modré musí být viditelně odlišný.
  • tmavomodrá košile a kontrastní světlé rifle nebo i šedé rifle,
  • mix trendy barev. Atraktivní barevné variace jako vínové rifle, černá košile nebo olivově zelená košile a černé rifle jsou vkusné a módní varianty, které lahodí každému ženskému oku. Obecně barvy jako bordó a černá, olivově zelená a modrá nebo černá, béžová a světle modrá, v outfitech tvoří dokonalou kombinaci.

  černá pánská košile s dlouhým rukávem moderní bordové pánské rifle

PÁRTY SAKO A JEDNODUCHÉ TRIČKO

Párty to je synonymum pro lesk, pompéznost, nablýskané boty a nejlepší oblečení ze šatníku. Co třeba sportovní elegance na disco párty? Zaručený úspěch má i sako sportovního střihu s tričkem s véčkovým výstřihem.

  černé sportovní sako, bílé tričko, černé elegantní kalhoty  bílé pánské tričko, černé kostkované elegantní pánské kalhoty

Na disco nebo i zahradní párty neváhejte vyzkoušet sako v originálním designu. Vyzkoušejte vkusné vínové nebo i světle modré sako, sako s trendy vzorem nebo klasické tmavomodré sako s kontrastními světlými proužky. Na párty byste měli zazářit a upoutat pozornost. Proč tričko s výstřihem? Odpověď je jednoduchá. Véčkový výstřih vypadá elegantně a vkusně. Je to perfektní nástroj na vábení ženského pohlaví, protože právě výstřih do V působí na ženy jako magnet.

  červené pánské sako tmavomodré pánské sako s nášivkami

VZORY pro odvážné

Módní svět je rozmanitý a pestrý. Odvážné až extravagantní kombinace vám v mnoha případech přinesou úspěch a obdiv. Namíchejte si ten správný koktejl barev a vzorů na dlouhodobě očekávanou párty. Pro trendy outfit na párty jsou typické proužky, geometrické tvary, populární květinový nebo luxusní kašmírový vzor.

  pruhovaná bordó pánská košile černé kostkované pánské sako, bílé tričko, černé kalhoty

STYLOVÝ PARTY OUTFIT v tričku?

Dobrá zpráva i pro milovníky triček. Pokud vám sako a košile připomínají pracovní povinnosti, na řadu přichází oblíbené tričko. I jednoduché slim fit tričko můžete dokonale zkombinovat s džíny nebo chinos kalhotami, a vytvořit tak moderní a především komfortní look na každou párty. Jednobarevné tričko je pro disco a zahradní párty nadčasová klasika, naopak koncerty nebo festivaly by bez trička s bláznivým potiskem nebyly to pravé ořechové.

jednobarevné tyrkysové pánské tričko s v-výstřihem slim fit pánské šedé džíny

DOPLŇKY V HLAVNÍ ÚLOZE

Stylové hodinky a kvalitní kožený pásek by v party outfitu neměly chybět. Hodinky jsou pánský šperk, který celému looku přidá na hodnotě. Nemusíte vlastnit drahé luxusní hodinky. Zcela postačí hodinky s větším ciferníkem, moderním designem a kvalitním páskem. Opasek má v outfitu dvě důležité funkce. Estetickou a funkční. Kromě toho, že "podrží" kalhoty na místě, zdobí outfit a přidávají mu na atraktivitě. Nejlepší volbou pro párty outfit je kožený pásek v klasické černé nebo hnědé barvě.

  tmavomodrá pánská košile, vyhrnuté rukávy, šedé elegantní kalhoty modrá pánská košile, bílé tričko pod ní, modré džíny

Párty nabízí prostor pro vypnutí. Bavte se, nahoďte na sebe top "hadry", vyřádíte se a hlavně moc nepřemýšlejte. Užijte si každou párty jakoby byla ta poslední, protože nikdy nevíme, kdy přijde další lockdown a s ním i konec srandy.