10 minut čtení, Lucia Pampurikova 14. 12. 2020

Je třeba říci, že rok 2020 nebyl pro mnohé právě nejlepším rokem. Možná si myslíte, že nemáme co oslavovat, protože rok 2020 je ještě stále dost deprimující, nevydařený a chaotický, samé zákazy a příkazy, mnoho lidí přišlo o práci a korona ne a ne dát si pohov. Na jedné straně s vámi souhlasíme a dáváme vám za pravdu, na té druhé si však myslíme, že pokud jste tento rok přežili ve zdraví, nikoho a nic jste neztratili a máte možnost slavit příchod roku 2021 se svými přáteli či rodinou, tak je to jasné. Nalaďte se a roztočte párty roku u vás doma. Vždyť není podstatné kde budete oslavovat (jelikož bary a diskotéky jsou mimo hru a žádné divoké párty se ve městě konat nebudou), ale s kým budete a navíc, výhody oslav v teple domova, jsou určitě dobrá společnost jen osob, se kterými chcete večer strávit, čili žádné barové bitky či dotěrní opilí lidé a minimální fronty na toalety.


Pokud se sami sebe ptáte, zda má vůbec nějaký smysl, se na Silvestra vyfešákovat, když oslavy budou probíhat doma nebo někde na chatě s kamarády, tak věřte, že má. Pánové, odhoďte tepláky a vytahané tričko a vylovte ze skříně ty nejlepší kousky, ve kterých se vy sami budete cítit jako králové poslední párty roku 2020. Sebevědomý, sexy parketový lev.

VOLBA NA JISTOTU

pánský silvestrovský outfit

Na párty máte omezený rozpočet a co se vašeho vysněného outfitu týká, na to peníze jaksi nezůstaly? Nevadí, nic není ztraceno. Na silvestrovskou divokou domácí párty je nejideálnější ležérní, pohodlný styl. Budeme pracovat s tím, co už ve vašem šatníku máte. Tepláky ale zůstávají zamčené ve skříni na sto západů. Neflákejte to a vyskládejte si originální outfit. Vaše oblíbené džíny slim fit střihu by byly nejpraktičtější a nejrychlejším řešením. Puncu originality docílíte právě s klíčovým kouskem, s moderním tričkem, jednobarevný nebo trendy potisk zcela postačí.

Roztomilé KOSTKOVANÉ košile

pánské košile

Jste zarytý košilový typ, ale klasiky v podobě pěkné slim fit košile s kvalitním oblekem už máte dost v práci? Nezoufejte, trendy alternativa jako džínová nebo kostkovaná košile, vás určitě nadchne a výsledný outfit nakonec příjemně překvapí. Rifle slim fit střihu a nadčasová kostkovaná košile, to je stará dobrá ověřená klasika. S tričkem pod nebo i bez něj. Flanelové kostkované košile hlásí letos velký comeback.
Červeno-černá či bílo-černá kombinace funguje na beton. Nesmrtelná a stále velmi trendy je i riflová košile, kromě známé modré denim varianty, objevte kouzlo ve stylové tmavozelené či elegantní bordó barvě.

pánské košile

DRSNÍ CHLAPCI

pánské moderní oblečení

Pro drsnější vzhled na párty roku, jsou nejideálnější roztrhané džíny, nejlépe ty černé a bílé tričko. To je bez debat. Pokud byste chtěli vytvořit rebelský komplet, můžete vyzkoušet trendy sako nebo blejzr či svetr na zip s koženými detaily. S koženými doplňky váš outfit postoupí na zcela jiný level. Vynikne tak vaše nespoutaná dobrodružná osobnost. Nezapomeňte na rockerskou obuv, pánské kožené holínky, nápaditý kožený pásek s originální přezkou a párty může začít.

pánské moderní oblečení

ELEGANTNÍ MODERNÍ STYL I U VÁS V OBÝVÁKU

Silvestr je pro někoho divoká noční jízda plná alkoholu, dobrého jídla a zábavy, ale pokud pro vás silvestrovská noc představuje svátek, který trávíte v kruhu rodiny, není nic lepšího než vsadit na eleganci. Košile a chino kalhoty jsou pro vás v tomto případě to pravé ořechové. Pro ležérnější vzhled si vyhrňte rukávy a naopak pro originální moderní look celý komplet dolaďte sakem sportovního střihu v letošních barvách jakými jsou modrá, bordó, černá a tradiční klasická šedá nebo tmavě šedá. Vyzkoušejte tvořit i barevné kontrasty, např. světlešedé sako a tmavomodrý svetr spolu perfektně ladí i přes kontrastní barvy.

pánské sako

Gentlemani nedají dopustit na slavnostní elegantní look v moderním obleku nebo na formální black tie dress code. Pro méně formální, ale stále velmi elegantní a hlavně sofistikovaný vzhled, sáhněte po černém obleku, roláku vínové barvy, motýlka a kravatu nechte doma. Pokud se musíte na oslavu dostavit k přátelům, nezapomeňte na kvalitní vlněný kabát a kožené elegantní pánské kožené zimní boty.

Klasika nebo originalita? Na jaké barevné vlně bude letos váš finální párty outfit?

Horkým tipem je bordó / vínová barva !!! Bordó svetr, vínové sako nebo slim fit bordó košile. Bordó barvu hravě zkombinujete s černou, šedou, hnědou / kamelovou nebo i s bílou.

bordový svetr

Základní barvy (hnědá, černá, tmavomodrá a šedá) vás nikdy nezklamou, ale na takovou speciální příležitost, jako je oslava příchodu nového roku, můžete popustit uzdu fantazii. Zariskujte s bordó, tmavozelenou, švestkovou či hořčicovou barvou. Ve svém dobře známém elegantním outfitu, s trendy novými kombinacemi, to zahrajete na sebevědomého moderního muže a váš odvážný vkusný komplet neujde pozornosti žádné ženy.

NADČASOVÉ BÍLÉ TRIČKO

bílé pánské triko

Jednoduché bavlněné bílé tričko. Klasické bílé tričko s krátkým rukávem by mělo mít své místo v každém pánském šatníku. Tento nadčasový kousek je univerzální ve všech směrem. U barevných kombinacích, při různých stylech a i při tvoření různých originálních a jednoduchých outfitů. Vyzkoušejte trendy kombinaci - bílé tričko s elegantními chinos kalhotami, ať už v kontrastní černé barvě, v módní šedé,
trendy bordó nebo zelené barvě.

pánské oblečení

Tón v tónu

jak se obléct na silvestrovskou párty

Monotónní, pro někoho nevýrazný, ale navzdory všemu vždy nadčasový. Jednobarevný černý outfit. Nadčasová neutrální černá barva se neobléká pouze na smuteční obřady, naopak, černá je barvou elegance a luxusu. Na silvestrovskou oslavu je to jedna z alternativ, kde si bez obav můžete obléci černý rolák či černou slim fit košili vzorovanou nebo hladkou s černými džíny nebo módními chinos kalhotami. Je to jednoduchá kombinace, která vždy zapůsobí. Celý outfit doladíte a vyzdvihněte s nezaměnitelným jedinečným mužským šperkem - hodinkami. Pěkné kvalitní pánské hodinky s větším přitažlivým ciferníkem, perfektně doladí váš párty komplet.

KARDIGAN MÍSTO SAKA

Sportovní vypasované sako pro neformální elegantní look je a vždy bude vkusné a stylové, ale co takhle vyšperkovat celý outfit s trendy kardiganem, který je velkým hitem pro letošní zimní sezónu? Hřejivý, pletený, pohodlný a moderní kardigán je perfektní náhrada za elegantní vlněné sako. Pod kardiganem vyzkoušejte tenký rolák nebo jednoduché bílé tričko.

pánské svetry

ORIGINÁLNÍ TIP NA SILVESTROVSKOU PÁRTY: HRA S MATERIÁLY

Pořádně zalovte ve vašem šatníku a zkuste něco méně konvenčního. Pokuste se tento rok z vašeho šatníku vytáhnout kus extravagance. Obrovským hitem pro zimu 2020 je určitě vínové semišové sako nebo módní sako ze sametu, košile Oxford, krásné pastelové světlemodré či jemné nenápadné šedé barvy, šedé chinos kalhoty s elegantními společenskými botami a na večírku budete "number one".

BLÁZNIVÉ OSLAVY NA CHATĚ

Pokud se vám zadaří a poslední minuty tohoto roku budete odpočítávat někde v zasněžených horách na vaší nebo kamarádově chatě, určitě vás čeká neopakovatelný zážitek. A my vám to budeme jen v tichosti závidět.

Po dobrém lyžování nebo dynamické "procházce" na běžkách, je třeba se obléct, upravit a připravit občerstvení na divokou taneční noc plnou dobré nálady, skvělého jídla a vzrušující atmosféry. Proto si oteplovačky, hrubé mikiny a tepláky nechte pěkně vysušit na radiátorech a na sebe hoďte stylový trendy silvestrovský outfit. Rifle, rolák nebo polokošile s dlouhým rukávem a příjemně hřejivý kardigán,
představují dokonalý vysokohorský outfit, na poslední párty roku 2020.

SVETR JAKO ZÁKLAD

Vkusná horská klasika se špetkou elegance. Rifle se svetrem, kombinace, která neomrzí, nepřekvapí, ale za to vždy příjemně zahřeje. Vůbec se u krbu nemusíte potit v tlustém pleteném svetru, ale za vyzkoušení určitě stojí módní bordó bavlněný svetr, svetr se skandinávským vzorem nebo jednobarevný svetr s výstřihem, pod který perfektně padne slim fit polokošile s dlouhým rukávem.

pánské svetry

A CO NA NOHY?

Bílé tenisky, naleštěné oxfordky či nadčasové Timberland, nikdo je však při vašem příjezdu nezaregistruje, ale všichni si všimnou jaké máte ponožky.

Samozřejmě že se u kámoše zujete, tak proč se s vašimi kamarády trochu nezasmát u vašich stylových originálních barevných ponožkách. Vybírat máte z čeho, tak nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost ukázat i vaši veselou originální stránku osobnosti.

pánské ponožky

Dobrá rada nad zlato:

Pokud se chystáte na domácí párty k přátelům či jako host na silvestrovskou párty na chatě, nezapomeňte s sebou donést občerstvení. Láhev dobrého vína, balení piva a nějaké brambůrky by měli stačit.

My vám už jen chceme popřát vydařenou oslavu a krásný, lepší a zdravější nový rok 2021.