Jak si vybrat kvalitní business košili
3 minuty čtení, Lukas Pampurik 17. 06. 2016

Hlavním parametrem pro to, aby byla košile formální a hodila se na business, je dlouhý rukáv a velice propracovaný ovšem minimalistický styl. Je velice důležité uvědomit si, že nejenom kvalitní oblek a kravata, utváří dokonalý business outfit. Košile má v oblečení nezastupitelnou roli a pro docílení toho nejlepšího outfitu je nutné zvolit správnou délku rukávů, barvu, motiv i velikost.

 

Je potřeba si uvědomit, že čím prestižnější bude setkání, tím více se od vás očekává, že přijdete v dokonalém společenském oblečení. Zde již opravdu není prostor na chyby a vysoko postavení manažeři přesně vědí, jakou košili a kravatu nesmějí kombinovat a jaká velikost košile je naprosto zakázaná. V tomto článku se budeme snažit přiblížit těm nejlepším trendům ve světě business košil a přesvědčit vás, že vhodně zvolená košile bude ve vašem výsledném outfitu nejen skvěle vypadat, ale také vás dokáže vyzdvihnout a zachovat ve vás respekt.

 

Co je tedy nejdůležitější pro správný výběr business košile? Nejdůležitějším parametrem je velikost. Před koupí, ať už na internetu nebo v kamenném obchodě, si určitě nezapomeňte změřit obvod hrudníku, délku paže a také délku od podpaží po pás. Košile by vás neměla nijak omezovat, ale ani odstávat. Kupujte si košile vždy podle aktuální váhy a nečekejte, že zhubnete nebo naopak ztloustnete. S největší pravděpodobností se tak stejně nestane a pro vás by byla košile, která by vám neseděla, zbytečná. Důležitým prvkem je dlouhý rukáv, který je v tomto odvětví zcela nutný. Ať je venku léto nebo zima, kvalitní a hlavně dokonalý společenský outfit by měl mít košili s dlouhým rukávem. Pořízením manžetových knoflíčků, které naleznete na budchlap.cz ve velice pěkném provedení, svoji košili podtrhnete a zdůrazníte svůj styl.

 

Nebojte se barev a klidně zvolte i pro muže ne zcela oblíbenou růžovou barvu. V současné době je totiž velice oblíbená u podnikatelů a představuje nový trendy styl, který sluší většině mužů. Uvědomte si, že čím později bude vaše schůzka pořádána nebo čím je pro vás klient či nadřízený důležitější, budete muset vybírat košile jednobarevné nebo s velmi nevýrazným vzorem. Světle modrá, tyrkysová, béžová, růžová, ale také klasická černá a bílá jsou nejoblíbenější barvy pro business košile. Nebojte se také trochu experimentovat a zvolte například šedou či černou košili s červeným lemem v oblasti knoflíků, tyto košile najdete na webu budchlap.cz a jsou přesně tím, co pro dokonalý business oděv potřebujete.

 

Business košile jsou univerzální, a tak je můžete nosit i na jiné společenské události. Nejčastěji se vám budou hodit na maturitní plesy, do divadla či na večírky. Nebojte se nakupovat business košile na internetu, stačí si vybrat kvalitního prodejce a změřit své míry.