Jak vybrat mikinu
4 minuty čtení, Michal Kaspar 07. 07. 2016

 

Nejoblíbenějším kouskem v pánském šatníku se podle průzkumu opět stala pánská mikina. Jedná se o oblečení, které užijete v kteroukoliv roční dobu. Ať už se chystáte na večerní párty s přáteli v létě a nebo na zimní outdoorovou procházku, pánská mikina bude vždy skvělým společníkem.

 

Jedná se o jeden z nejlepších a nejpohodlnějších kousků, které můžete ve svém šatníku mít. Je však velmi důležité, abyste si vybrali pánské mikiny nejenom podle materiálu, ale také podle střihu a stylu.

 

Nejdůležitějším parametrem pro výběr dokonalé pánské mikiny je samozřejmě střih. Před online koupí si dobře změřte vaše svaly a délku paží, abyste se trefili do tabulky velikostí. Pokud vám některý údaj vyjde menší než v tabulce a některý naopak větší, raději si vyberte o číslo větší. Pánská mikina bude pohodlnější a vy si pod ní můžete vzít bez obav ještě třeba pánský svetr.

 

Jak vybrat ty nejlepší pánské mikiny?

 

Je velmi důležité, uvědomit si, na jaké příležitosti či akce budete dané pánské mikiny nosit. Pokud ji chcete do školy či na párty s kamarády, můžete si vybrat odvážnější model s pastelovými barvami.

          TŘÍBAREVNÁ KAMELOVÁ MIKINA S KAPUCÍ ADAMO            PÁNSKÁ MIKINA STEGOL 552 MODRÁ             MODRÁ MIKINA HILLSIDE S KAPUCÍ

 

 

Jestliže chcete pánské mikiny do práce, na odpolední procházky či na rodinnou oslavu volte střídmější barvy a funkčnější střih.

                                                              

A je-li vaším záměrem mít pánské mikiny na sport a na další volnočasové outdoorové aktivity, vzhled by měl být až druhotný, nejdůležitějším parametrem by pro vás měla být funkčnost a prodyšný materiál.

ŠEDÁ SPORTOVNÍ MIKINA PÁNSKÁ ATHLETIC 529              ŠEDÁ MASKÁČOVÁ MIKINA S HVĚZDAMI OZONEE B4                  ŠEDÁ MODERNÍ MIKINA SE ZELENÝM POTISKEM (BX1487)


Vybírejte pánské mikiny nejenom podle střihu, ale také podle barvy a hlavně prodyšnosti. Záleží na tom, kam chcete pánské mikiny nosit. Nepodceňujte kvalitní materiál, uvidíte, že se budete cítit svěže a nebudete se potit.