5 minut čtení, Matej Podstavek 14. 03. 2019

Snad všichni muži se alespoň jednou zeptali sami sebe: „Co vlastně ty ženy chtějí?!“ a my si v dnešním článku trošku rozluštíme tuto záhadu jménem ŽENY.

Tak tedy na začátek: mám být romantický nebo drsný?

Odpověď je jednoduchá a to je, buďte takoví, jací jste. Na začátku se můžete tvářit, že milujete růže a romantické procházky (nejlépe v dešti) a váš nejoblíbenější film je Deník Bridget Jonesové, ale pokud takoví nejste uvnitř, ona na to časem přijde a bude zklamaná. V opačném případě, kdy se k ní chováte jako k hadru to taky asi nebude ono.

Takže buďte sami sebou, ale udělejte pro ní občas i něco pěkného. Každá žena miluje dostávat květiny, ale chce doma chlapa a ne ubrečenou školačku, která dostala kopačky. Snažte se najít rovnováhu.

Záleží na prvním dojmu?

Ano a to hodně. Není to fér, protože vás opravdu bude soudit podle minimálního úseku vašeho života a zbytek neuvidí. Musíte si na něm dát záležet, ale i když jste s tím úplně nepočítali, zkuste improvizovat.

Buďte milí a projevte zájem

Pokud se vám nějaká žena líbí, nechovejte se jako ve třetí třídě, kdy jste lásku svého života obcházeli nebo mlátili krabičkou od svačiny a snažte se o ní. Přijďte a pozdravte, zeptejte se, jaký měla den, ale nebuďte moc vtíraví, protože si bude myslet, že jste zoufalí. Přirozeně se usmívejte a zkuste jí i rozesmát, protože za tohle jsou jen plusové body.

Nezapomínejte na základní hygienu

Pro ženy je opravdu důležitá vzhled a i když se o tom nemluví, je to fakt. Žádná žena totiž nechce přítele, který ji nepřitahuje. Proto se osprchujte, použijte deodorant, voňavku, umýjte si zuby, učešte si vlasy a vezměte si čisté a pohodlné oblečení.

Vulgarita

Sice záleží i na ženě, o kterou se snažíte, ale 95% žen nemá rádo sprosté muže (alespoň na těch prvních pár schůzkách). Nemluvíme tady o tom, že řeknete „sakra“ nebo „jejda“, ale o opravdu sprostých slovech, za které se ještě na základce dávala dutka.

Řeči o jiných ženách

Tohle určitě NE! Daná slečna nebo žena si bude připadat, jako byste ji srovnával a bude to pro ni velmi nepříjemné. Taky může mít pocit, že si vybíráte mezi mnoha ženami a bude si myslet, že jste záletník. Jedno velké ne ještě patří srovnáváním a vůbec zmínce s bývalou přítelkyní:

„Ty máš ráda vodu? Tu jsem pil s Jolandou, ta mi tak chybí...“

„S Jolandou jsme taky hráli bowling, byla v tom fakt dobrá. Třeba ti to půjde ještě lépe...“

Přesně těmto frázím se vyhněte a na vaši bývalou přítelkyni raději zapomeňte, jste tu přece kvůli novému začátku.

Hlasitost vašeho hlasu

I tato drobnost může negativně ovlivnit její názor na vás. Pokud mluvíte moc hlasitě, značí to, že ve vztahu chcete být povýšený a dominantní. Pokud mluvíte moc potichu, bude to zase vypadat, že se stydíte a jste až moc introvertní.

Osobní prostor

Dalším pravidlem úspěšného působení na ženu je, že byste jí měl dát dostatek prostoru. A to jak toho imaginárního (nespište jí každé dvě minuty, ale nenechte jí týden čekat) tak hlavně toho osobního. Znáte ji chviličku a už se na ní lepíte jako klíště. Není to slušné a ženě to může být velice nepříjemné.

Oplzlé řeči

I když to možná není váš styl, občas to třeba ujede. Opravdovou ženu, která má úroveň na hlášku „dobrý zadek, kočko“ nezbalíte a spíše dostanete facku. Vyhýbejte se i divnému civění a když už chcete klást komplimenty, zkuste se spíše zaměřit na povahu, ale moc to nepřehánějte, vypadalo by to, že jí moc podlízáte.

A nakonec se zkuste prostě jen uvolnit a dokázat jí, že jste ten pravý. Hodně štěstí!