Moderní a stylové pánské svetry
3 minuty čtení, Michal Kaspar 04. 07. 2016

Moderní a stylové pánské svetry

 

Muži nechtějí moc často nosit svetry, většinou vyrazí ven jen v triku a bundě nebo v mikině, svetr je ovšem velmi moderním doplňkem, který navíc zahřeje. Pánské svetry nejsou vhodné jen do společnosti, ale také jako doplněk ležérního stylu, do školy či do práce. Pánské svetry jsou ideální do sychravého počasí během celého roku. V zásadě si můžeme pánské svetry rozdělit do několik základních skupin, které se liší nejenom materiálem, střihem, ale také funkčností.

 

Svetry podle ročního období

 

Nejdůležitějším ukazatelem kvality je materiál, ze kterého je pánský svetr vyroben. 100% bavlna či akryl je velmi vzdušný materiál, skvěle vám bude sedět a nebude vás nikde omezovat. Pokud chcete to nejlepší, vyberte si z naší nabídky například tyto tři pánské svetry.

    BÉŽOVÝ SVETR NA ZIMU              VZOROVANÝ BÍLÝ SVETR PRO PÁNY                       

 

 

Čím více huňaté budou svetry, tím větší teplo v nich bude. Proto si vybírejte svetry podle ročního období, aby vám v létě nebylo horko a v zimě zima. Také je lepší, aby byl svetr bez zipu či bez knoflíků a přetahoval se přes hlavu.

 

Střih a barva

 

Pro pokročilejší muže, kteří nechtějí jen funkční prádlo, ale chtějí se dokonale nakombinovat, zde máme pár tipů, jak získat ten nejmodernější svetr v letošním roce. Je velmi důležité, abyste svetr kombinovali s džíny či baggy kalhoty nejen podle barev, ale také podle střihu. Pokud si vezmete rolák a k tomu kraťasy, výsledek nebude dobrý.

 

Roláky se nejlépe kombinují s džíny, pánské svetry na zip zase s kraťasy a klasické svetry s výstřihem do V s džíny či baggy kalhoty.

 

Barva je jednou z nejdůležitějších částí pánského svetru. Pokud máte tmavé kalhoty, volte raději světlejší vršek a naopak. Nebojte se experimentovat a volte barevné kombinace, které byste si nikdy na sebe nevzali.

 

Hitem letošní sezóny je námořnicky modrý pánský svetr, béžový či červený.

                 TMAVĚ ŠEDÝ SVETR S VÝSTŘIHEM DO V                               TMAVĚ MODRÝ MODERNÍ SVETR                         MÓDNÍ BÉŽOVÝ SVETR

 

Jestliže si svetr vyberete podle střihu, materiálu, barvy a celkovému dojmu uděláte nejlépe. Nebojte se vybrat si dokonalý svetr. Nezapomínejte však, že poctivě změřené svaly jsou hlavním kritériem pro dokonale vybraný svetr.