11 minut čtení, Lucia Pampurikova 24. 11. 2021

Lámete si hlavu s vánočními dárky? Přemýšlíte nad originálním dárkem pro vaši partnerku? Nebojte, my vám s tím rádi pomůžeme. Připravili jsme pro vás skvělé tipy na vánoční dárky pro ženy. V našem vánočním seznamu naleznete dokonalý mix z neprobádaného světa žen. Klasiku, erotiku i exotiku, a pevně věříme, že v něm naleznete ideální vánoční dárek pro vaši partnerku.

vánoční dárky

KLASICKÉ VÁNOČNÍ DÁRKY V MODERNÍM KABÁTĚ

Patří vaše partnerka k nákupním maniačkám, jejíž šatník praská ve švech, ale stále hledá nové moderní kousky? Žádná žena nepohrdne novým trendy kouskům do šatníku. Oblečení patří k tradičním vánočním dárkům, kterým nikdy nic nezkazíte. Oversize svetr, atraktivní triko s dlouhým rukávem, nová zimní bunda nebo tepláková souprava potěší každou módní nadšenkyni.

        stylová černá dámská zimní bunda stylové dámské černobílé šaty midi s dlouhým rukávem

Náš tip: Pokud hledáte originální tip na vánoční dárek, vyzkoušejte speciální kvalitní šaty s nano stříbrem v trendy maxi provedení nebo v klasickém elegantním stylu.

LUXUS A ELEGANCE PRO VŠECHNY MILOVNICE ŠPERKŮ

Všichni dobře víme, že ženy milují šperky. Některé upřednostňují jednoduché elegantní kousky v minimalistickém designu, jiné chtějí naopak všem vytřít zrak s mohutným a nápaditým šperkem kolem krku. Obrovským hitem jsou šperky z bílého zlata v kombinaci s kontrastními černými diamanty. Exkluzivní jsou také šperky ze zlata s přidaným přírodním kamenem. Opál, jantar, granát nebo topas? Výběr je jen na vás.

šperky - sada ve tvaru listů, náušnice, náhrdelník a prsten

Skvělý vánoční tip pro "šperkařky" je menší cestovní pouzdro na šperky. Malé a efektivní kožené pouzdro se postará o bezpečnost a organizaci náušnic, prstenů a jiných drobných šperků.

menší cestovní pouzdro na šperky

NA VÁNOCE SE KREATIVITĚ MEZI NEKLADOU

Představujeme vám netradiční handmade dárek, který pohladí duši i srdce vaší milované. Výjimečný vánoční dárek pro partnerku je vámi vlastnoručně vyrobená kniha. Stačí zakoupit sešit s tvrdou vazbou, vytisknout pár fotografií a naplno zaměstnat vaši kreativní stránku. Připomeňte si vaše společné výlety, koncerty, cesty či bláznivé zážitky. Do psaní zapojte také básnické střevo. Přidejte básničky a pár vyznání od srdce. Vytvořte knihu vašich společných momentů. Chcete-li si usnadnit práci, využijte služeb e-shopů s foto dárky a vytvořte si fotoknihu.

PRAKTICKÉ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO ŽENY

Máte doma skvělou kuchařku nebo cukrářku? Usnadněte vaší "hospodyňce" práci. Obdarujte ji praktickými dárky, které naplno využije v domácnosti. Skvělou volbou jsou:

robotický vysavač kávovar

DÁRKY, KTERÉ OCENÍ KAŽDÁ ŽENA

Mezi vánoční stálice jednoznačně patří kabelky. Pamatujte, že ženy nikdy nemají dostatek bot a kabelek. Nelámejte si zbytečně hlavu nad barvami či vzory na kabelce. Jděte na jistotu! Béžová nebo černá kabelka tvoří základ každého dámského elegantního outfitu.

kabelky

Klasika, která nesmí chybět žádné pravé dámě je nadčasová TOTE kabelka. Praktická, univerzální a především prostorná kabelka. Chcete-li partnerku obdarovat něčím menším, zvolte populární crossbody kabelku. Je to všestranný model, který dokonale zapadne do outfitu na randění nebo i na posezení s kámoškami. Zdá se vám, že vaše přítelkyně už pěknou koženou kabelku má? Výbornou alternativou místo kabelky je kožený dámský batoh nebo momentálně velký hit – kožená ledvinka.

hnědá menší elegantní kabelka

Další klasikou, kterou žádná žena nepohrdne je kosmetika. Péče o tělo je pro ženy důležitá, je to jejich každodenní rutina. Kosmetické vánoční balíčky jsou praktické, efektivní, vhodné pro všechny věkové kategorie a ženy vždy potěší. Trochu pátrejte a zjistěte oblíbenou značku partnerčiny kosmetiky. Je vhodné ji znát, protože ne každý produkt vyhovuje každému. Ženy, které používají make-up, ocení také dárkovou kazetu dekorativní kosmetiky - make-up palety pro ženy.

make-up paleta pro ženy

DÁRKY S DÁVKOU VÁNOČNÍ ROMANTIKY

Osladit nebo okořenit si vánoční svátky? Co řeknete na netradiční Vánoce s trochou romantiky a vášnivým podtextem. Okořeňte si Vánoce špetkou sexappealu! Darujte své vyvolené dámské prádlo.

sexy černá krajková podprsenka sexy černý dámský saténový župan

Podprsenka, kalhotky nebo sexy dámské spodní prádlo? Pokud neznáte správnou velikost, doporučujeme obdarovat partnerku sexy županem. Vyměňte huňatý župan za sexy saténové "kimono" (župan) s krajkou, který dokonale sedne na každou postavu. Pokud velikost znáte a chcete být originální, dámské trenky jsou přesně to, co hledáte. Je to moderní, originální a především pohodlné dámské prádlo s moderním designem.

dámské vzorované trenýrky dámské vzorované trenýrky

LAHODNÉ DÁRKY NA VÁNOCE PRO MAMINKU I PRO PARTNERKU

Sladké ovoce, voňavý karamel, skořice, pomeranče, čokoláda. Vůně, které naplní interiér tou správnou vánoční atmosférou. Degustační vánoční balíčky kávy a dárková vánoční kolekce čajů potěší nejen vaši partnerku, ale také maminku. Zaměňte klasický čaj za lahodný jaterní čaj. Pečený ovocný čaj představuje dokonalou harmonii ovocných vůní a chutí. Je to čaj plný ovoce a voňavého pepře, stačí zalít jen horkou vodou.

vánoční stromek, dárky, vánoční pohoda

VÁNOČNÍ DÁRKY PRO PARTNERKU S UMĚLECKOU DUŠÍ

Umění je hotový balzám na duši. Dekorační umělecké skvosty – obrazy, jsou ideální vánoční dárek pro všechny věkové kategorie.

obraz na plátně západ slunce v přírodě Plakát harmonie protikladů

Trendem v interiérovém světě jsou abstraktní obrazy, obrazy s nadčasovým přírodním motivem a zarámované plakáty v moderním designu. Duši umělkyně potěší i sbírka básní nebo retro gramofon s LP deskou oblíbených písní.

gramofon

NEKONVENČNÍ DÁRKY PRO AKČNÍ ŽENY

Máte pocit, že vaše partnerka už má všechno možné na světě? Buďte na Vánoce originální a nepředvídatelní! Zvolte něco méně tradičního. Netradiční, ale za to velmi praktický multifunkční nožík je pro akční ženy to pravé ořechové.

multifunkční kapesní nožík fitness náramek

Multifunkční nožík s několika funkcemi poslouží v nečekaných situacích, zabere málo místa v kabelce, v autě nebo v batohu pro turistiku. Začala partnerka sportovat? Miluje túry a dobrodružství v horách? Outdoorové oblečení pro ženy by v takovém případě pod stromečkem nemělo chybět. Sportovkyně také ocení sportovní fitness výbavu nebo fitness náramek. Ovšem, před koupí byste se ji měli nenápadně zeptat, jakou má preferenci a také se podívali třeba na testy nebo recenze. S tím vám můžete pomoci buď Youtube nebo recenzní web Recenzer.cz.

zimní dámské outdoorové oblečení

Věříme, že jsme vás inspirovali a zároveň vám také usnadnili práci s hledáním originálních vánočních dárků. Pokud jste náhodou nenašli nic, co by bylo pro vaši partnerku tím pravým, romantický nebo dobrodružný pobyt pro dvě osoby jí určitě vykouzlí úsměv na tváři.