7 minut čtení, Lucia Pampurikova 20. 11. 2020

Moderní sportovní elegance. A proč ne? Žijeme v hektickém období plném různých bizarností a módní průmysl není žádnou výjimkou. Pánské oblečení prošlo v posledních letech velkou transformací a při své přeměně absolvovalo různé procesy.

Víme, že ženy si pro krásu i mnoho vytrpí, ale muži jsou v tomto diametrálně odlišní. Muži upřednostňují komfort před trendy kouskem, a proto jsme si jisti, že u každého správného chlapa mají ve skříni tepláky své posvátné místo.

Tepláky už dávno nepředstavují obyčejný nudný domácí úbor. Dnes je již možné obléci si tepláky, kromě mikiny a trička, i k elegantnějším kouskům, jakými jsou svetr či kabát. Nevěřili byste kolik slavných osobností, herců, hudebníků, zpěváků apod., velmi zbožňuje tento sportovní pohodlný kousek, že si nechali vyrobit vlastní značku tepláků, které pak kombinují s různými styly oblékání na různé příležitosti.

pánské tepláky

Sportovní, pohodlné, do posilovny i na sezení u televize. Proč ne například při návštěvě kina, do restaurace či na posezení s přáteli? Myslíte, že v teplácích budete za "nulu", že nebudete dostatečně na úrovni?
Nebojte se, nebudete.

Nevíte jak na to?

Jednoduše. Máme pro vás zaručený recept, jak okouzlit okolí i v teplákovém outfitu. Pomůžeme vám vykouzlit takové komplety, že při pohledu na vás, ostatním spadne brada. Neulehčujte si proto svou práci a vyhrajte si s kombinací vašeho výsledného kompletu. Vyšperkujte váš nadupaný outfit.

pánský trendy outfit

NENÁVIDĚNÉ NEBO NEPOCHOPENÉ JOGGER

Moderní muž nemá strach z žádné výzvy. Muž, který se nebojí vystoupit ze své komfortní zóny, bez nejmenšího přemýšlení, sáhne po trendy jogger (kalhoty / tepláky / džíny s nižším sedem). Stále více a více se dostávají do popředí a stále častěji jsou zakomponovány do pánského šatníku.

pánské tepláky

Pokud je ještě nemáte ve vašem šatníku, zkuste je "pochopit" a vyzkoušejte je, alespoň na jeden den. Garantujeme vám, že si je zamilujete. A kupodivu je můžete kombinovat následovně:

  • Mladistvý, výrazný, nepřehlédnutelný look - docílíte kombinací jogger (např. černé, šedé), sako moderního střihu, bílé tenisky nebo šedé mokasíny.
  • Moderní muž sáhne po jogger v kombinaci s kašmírovým svetrem s V výstřihem. Finální outfit se ponese v duchu vkusu, luxusu, elegance a komfortu k nezaplacení.

Jogger se už nevyrábějí jen z teplákoviny, ale v obchodech či na módních molech je můžete vidět i ve volnočasovém trendy stylu jako chinos jogger.

pánské trendy tepláky

ARMY STYL v teplácích

pánská zimní bunda

Army styl se velmi dobře uchytil v módním průmyslu. Kousky s vojenskou tematikou se těší své oblibě po celém světě, s radostí a hrdostí je nosí ženy i muži. Ženy vědí jak vypadat svůdně i v maskáčových teplácích a muži za nimi vůbec nezaostávají. K sexy pánským kompletům v maskáčovém stylu se dopracujete díky slim fit střihu tepláků, resp. užšího střihu od kolene po konec tepláků. To, zda si
vyberete klasickou zeleno-hnědou maskáčovou kombinaci nebo si troufnete i na odvážnější varianty, jakými jsou červený nebo modrý maskáč, už necháme na vás.

pánské maskáčové tepláky

DENIM FOREVER ALIAS STARÁ DOBRÁ RIFLOVINA

pánská denim bunda

Ležérní, moderní a stále velmi oblíbený outfit. Tepláky s džínovou košilí budou vždy nesmrtelná a dokonale funkční kombinace. Svěžího a šik outfitu také docílíte při souhře tepláků a riflové bundy. Neváhejte sáhnout i po bílé, šedé nebo i bordó riflové bundě. Trendy denim košile s různými výraznými aplikacemi perfektně zapadnou do vašeho volnočasového kompletu. Výsledný outfit potěší a příjemně překvapí nejen vás samotné, ale i vaše okolí.

pánské zelené tepláky

POPULÁRNÍ ČERNO-BÍLÁ KOMBINACE

pánské moderní tepláky

Jednoduchá, ale vždy efektivní kombinace. Černo-bílá kombinace je volba na jistotu. Zapomeňte na tričko a mikinu. Pořádně se podívejte do vašich šatníků, určitě v nich najdete polokošili či kostkovanou košili. Pokud byste chtěli oživit už dávno okoukaný "domácí" outfit v černých teplácích a bílém tričku, zkuste nahradit bílé tričko, trendy polokošilí. Stylová kožená bunda samozřejmě nesmí chybět.

kostkovaná černo-bíla pánská košile

Dokonalé sladění - tón v tónu

Možná to pro vás bude přinejmenším zvláštní, ale věřte, že sexy budete vypadat i v černých teplácích v kombinaci s černým tričkem. Trendy tepláky moderního slim fit střihu s elastickým bavlněným tričkem s V výstřihem, který podtrhne vaše mužské rysy, by určitě neměly chybět ve vaší základní šatní výbavě. Toto oblečení bude lahodit každému ženskému oku. Celý look můžete doladit např. barevnými teniskami.
Vždyť v jednoduchosti je krása a vy se nemusíte zbytečně namáhat a přemýšlet co musíte nebo můžete kombinovat.

pánské sportovní tepláky

Dnes už v teplácích můžete jít opravdu skoro všude. Je sice pár výjimek, kde tepláky nemají co dělat, a těmi jsou pracovní pohovor, první rande, svatba a jiná místa, kde je již předepsán přísný dress code.

Věříme, že jsme vás článkem o upřednostňovaném kousku oblečení - teplácích, potěšili a ukázali vám i jiné varianty, jak vhodně zakomponovat tento sportovní kousek do vašeho stylu oblékání. Možnost, která pro vás mohla představovat velké tabu. Nebojte se vykročit z vaší komfortní zóny, nebojte se předsudků, naopak si užívejte krásy každého dne ve vašem oblíbeném kousku, v teplácích.