10 minut čtení, Lucia Pampurikova 20. 01. 2021

Líbí se vám maskáčový vzor? Ve vašem šatníku nesmí chybět trendy mikina v jedinečném army stylu.

Populární vojenský styl. Army tématika v pánských šatnících ve skutečnosti nikdy nevymřela, naopak, ve 21. století maskáčový vzor holduje stále více mužům a také ženám. Módní průmysl každým rokem dokazuje, že vojenský styl není jen ledajaký prchavý trend, právě naopak, rok co rok módní návrháři zařazují modely s prvky vojenského stylu na světoznámá mola v Londýně, Paříži, Miláně, a každým
rokem se tak stává famózní maskáčový vzor trendy a IN.

Ačkoliv army styl se nám spojuje s vojenskými uniformami, mohutnými botami "kanadami" či oblečením pro outdoorové činnosti jakými jsou např. rybaření nebo lovení, tak dnes už v mnoha šatnících najdeme minimálně jeden kousek s nadčasovou army tématikou.

Army styl necharakterizuje jen známý maskáčový vzor, khaki, hnědá, béžová, písková či tmavozelená barva.

Moderní vojenské prvky typické pro jedinečný army styl představují i oblíbené sluneční brýle "pilotky", mohutné pevné vysoké boty, v barvě jako je černá, šedá, ale i modrá, bílá a červená, bomber bunda či parka s více velkými funkčními kapsami a nesmíme zapomenout na "kapsáče "v moderním trendy
provedení.

pánské oblečení

JAK NOSIT OBLEČENÍ S NÁPADITÝM MASKÁČOVÝM VZOREM?

Military prvky najdeme dnes už všude, od spodního prádla až po košile, kabáty či typické maskáčové bomber bundy. Kreativita nezná hranice, právě proto jsou maskáčový vzor a vojenská tematika stále velmi populární a trendy.

Při výrazném vojenském potisku mějte na paměti, že si nikdy při tvoření outfitu na volnočasové aktivity, do práce či do školy nevolíme vše s maskáčovým vzorem. Nikdy. Jen když jdete na lov divoké zvěře či na rybaření. Jinak je to totálně nepřípustné. Maskáč ano, ale jen na jednom kousku z vašeho outfitu.

KLASIKA, KTERÁ NIKDY NEOMRZÍ - BOMBER

S maskáčovým vzorem nebo bez něj?

Bundy "bomber" jsou tu s námi už velmi velmi dlouho. Před mnoha lety, během válečného období, představovaly část uniformy amerických pilotů, které je měli v kajutě letadla / stíhačky pěkně zahřát. V minulosti byla bomber čistě kožená bunda s hřejivou výplní pravé ovčí vlny.

pánská bomber bunda

Dnes je krátká bunda s elastickým lemem na spodní části bundy, nejvyhledávanější a nejpopulárnější módní kousek celé mladé generace. Bomber nosí ženy, muži a představte si i děti. Kromě jednobarevné klasiky se těší obrovské popularitě i maskáčový model. Nejvhodnější kombinace s maskáčovou bundou je určitě jednoduchý outfit bez výrazných vzorů, neboť maskáčový vzor je dostatečně výrazný.

pánská bomber bunda s maskáčem

Náš tip: Drsný trendy outfit s nesmrtelnými vojenskými prvky sestavíte i ze skvělé bomber bundy, černých kalhot nebo černých skiny riflí, bílého trička a bílých tenisek (i v teniskách v nezaměnitelném stylu Vans). Jednoduchá a vždy funkční kombinace.

TRENDY PÁNSKÁ PARKA V ARMY STYLU

pánská zimní parka

Moderní pánská bunda delšího střihu, někdy končící těsně nad koleny. Model, který zahřeje, působí stylově a perfektně zapadne do jakéhokoliv outfitu. Parka v army stylu může být s maskáčovým vzorem nebo i v elegantnější verzi bez typického maskáče. Stylová pánská parka s vojenskými prvky v zelené, béžové nebo i šedé barvě dokonale zapadne i do elegantního pracovního outfitu. Nudnému monotónnímu byznys looku dodá tu správnou dávku šmrncu a originality.

pánská parka vojenský styl

Typickým znakem pro tento model bundy je její délka, nespočet funkčních kapes, zapínání na knoflíky a nesmí chybět kapuce s kožešinkou. Samozřejmě, že dnešní modely disponují možností odejmout celou kapuci či kožešinku.

Pokud doma ve vašem "vymakaném" šatníku ještě nemáte ani jednu bundu ve stylu parky, tak neváhejte ani na okamžik. Parka je typ bundy, která sedne každé mužské postavě, protože v nabídce najdete slim fit modely, ale i komfortní oversized parky.

pánská parka zelená vojenský styl

STYLOVÉ MILITARY PRVKY na teplákách, džínách, ale i na elegantních chinos kalhotách.

Elegantní nebo sportovní? Jaký styl preferujete vy?

Preferujete sportovní styl v trendy pánském tričku s potiskem, s krátkými kalhotami s maskáčovým vzorem nebo nedáte dopustit na váš pohodlný vkusný elegantní styl oblékání, který rádi okořeníte nadčasovými vojenskými prvky?

pánské oblečení s maskáčovým vzorem

I elegantní look můžete decentně doplnit / zvýraznit army prvky. Nikdo neřekl, že maskáčový vzor musí pokrývat celou plochu trička nebo kalhot.

Elegantní army styl se postupně propracoval i do byznys looku. Obleky ve světlezelené či tmavozelené barvě by měly být doplněny do každého pánského šatníku úspěšného sebevědomého a cílevědomého businessmana. Obleky s vojenskými prvky, oversized zelené kabáty, ale i vkusné moderní kabáty s dvouřadým zapínáním v military barvě perfektně doplní unikátní sbírku vašich trendy nadčasových kousků.

pánské oblečení

BAREVNÉ KOMBINACE U JEDINEČNÉHO ARMY STYLU

Typická zelená military barva je jednoduchá i na kombinování. Souladu se zelenou barvou docílíte i díky hnědé, světle hnědé, tmavohnědé, ale i černé, šedé a také modré barvy. Dokonce můžete zelenou sladit i s dalším odstínem zelené barvy.

Pro docílení barevné harmonie můžete zelenou barvu kombinovat se zemitými barvami, zde nemáte co zkazit.

Při tvoření pánského outfitu platí zlaté pravidlo: "V jednoduchosti je krása".

pánské kalhoty

pánské maskáčové kalhoty

Světlé barvy jako je bílá, šedá, béžová až písková barva jsou nejjednodušší na tvoření barevných kombinací. Bílá a béžová jsou neutrální barvy, takže je můžete zkombinovat s kteroukoliv barvou. Ostatní zmíněné barvy hrají fantastickou souhru se zelenou, modrou, černou a hořčicovou. Pokud byste chtěli oživit celý army outfit vyzkoušejte moderní kombinaci - šedá a bordó, bílá a tmavozelená, béžová s
hořčičnou či s oranžovou, světlá s modrou barvou.

pánské oblečení army styl

pánská maskáčová bunda

Samozřejmě dané barvy můžete kombinovat i s jinými barvami, ale pro zachování módního vojenského vzhledu, dodržujte kombinaci typických militaristických barev.

pánský army styl

Tak páni, "pochodem vchod!" rovnou do obchodu nebo k počítačům. V našem eshopu najdete opravdu skvělé maskáčové kousky, které by se vám mohly hodit při vašich nových dobrodružných cestách.

Pevně věříme, že i vy objevíte kouzlo jedinečného, originálního, nesmrtelného a ničím jiným nenahraditelného army stylu. Nováčkům v tomto stylu oblékání zcela postačí jednoduché tričko s nenápadným maskáčovým vzorem na kapse nebo na ramenou, a pokud vám maskáčový vzor není pochuti, vyzkoušejte módní komfortní kapsáče, které vám určitě budou pasovat.