Pánské plavky
4 minuty čtení, Michal Kaspar 22. 07. 2016

Věděli jste, že materiál a tvar plavek je důležitý? Někde vás s pánskými plavky slipového tvaru vyhodí a jinde se bez šortkových pánských plavek neobejdete. My vám přinášíme ucelené informace o tom, kam si vzít jaké pánské plavky a kde bude nejideálnější nosit sportovní pánské plavky.

 

Materiál a střih

 

Nejdůležitějším kritériem pro výběr pánských plavek je určitě materiál. Záleží na tom, kam chcete pánské plavky nosit. Pokud hledáte pánské plavky na sport doporučujeme vám vyhledat si v našem e-shopu pánské plavky s tímto materiálem: polybutylén, polyester, elastan a polyamid. Složení by mělo být vždy největší podíl PBT a polyesteru a poté ostatní dva materiály. Čím více PBT a polyesteru tím lepší pánské plavky vhodné i na sport.

 

Plavky ideální na surf:

plavky_na_surf

 

 

Naopak chcete-li pánské plavky na relaxační dovolenou k moři, je velmi důležité, aby byly pánské plavky hlavně pohodlné a nikde vás neomezovaly. Dávejte si také pozor, že v některých zemích nejsou přípustné jiné plavky než pánské šortkové. Plavky by měly mít delší nohavičku a volnější střih.

 

Ideální na léto:

plavky_na_leto

 

 

Hrajete-li rádi plážový volejbal a máte rádi i jiné letní radovánky, u kterých je na místě oděv jen v podobě sportovních pánských plavek. Nesáhnete vedle, pokud si pořídíte volný střih a materiál, jako je polyester. Ten je velmi příjemný a ideální jak na plavání, tak na plážové sporty.

 

Sportovní pánské plavky:

 plavky na sport

 

 

Barva a další parametry

 

Hitem letošní sezóny je námořnická modř, tyrkysová, oranžová a bordó barva. Pokud chcete zazářit, pořiďte si pánské plavky v kombinaci několika výše zmíněných barev. Motivy jako je palma či kreslené postavičky stále hrají prim, ale letos je v sázce spíše originalita, geometrické tvary a hlavně zajímavé barevném kombinace.

 

Pánské šortkové plavky s originální kombinací barev:

plavky červeno tyrkysové

 

barevné plavky

 

    maskáčové plavky

 

 

Před koupí jakýchkoliv plavek si změřte obvod v pase, délku a šířku stehen. Raději volte o několik cm větší plavky, které vám budou lépe sedět, nebudou vás škrtit a vydrží vám déle, než jednu sezónu.

 

Pánské plavky po každé návštěvě bazénu, rybníku i moře pořádně propláchněte a nechejte uschnout. Barva vám tak brzy nevybledne a pánské plavky si udrží dlouho svojí elasticitu a příjemný materiál.

 

Jestliže se budete řídit tabulkou našich velikostí, můžete si být jistí, že pánské plavky nevyberete špatně. Budou vám dokonale sedět a budete se v nich cítit skvěle.