8 minut čtení, Lucia Pampurikova 26. 07. 2021

Košile, tričko nebo tílko? Letní outfit v košili v pastelových barvách je považován za atraktivní outfit, který je i mezi ženami velmi oblíbený. V ležérním outfitu v jednoduchém jednobarevném tričku neohromíte, ale ani nic nezkazíte. Je to nadčasová klasika, kterou muži upřednostňují kvůli jednoduchosti a komfortu, které tričko nabízí. A co třeba tílko? Je možné zazářit i v pohodlném tílku? Sestavte si nápaditý moderní outfit na léto v trendy tílku!

modro bílé pánské tílko s potiskem, tmavomodré pánské sportovní kraťasy bílé pánské tílko s červeným potiskem, bílé sportovní pánské kraťasy

JAK TÍLKO VZNIKLO?

Už jste někdy někomu v duchu poděkovali za tento oděv? Pánské tílko je jako dobré vychlazené pivo. V letních vedrech osvěží a navodí příjemný pocit svobody a komfortu. Jak tílko vzniklo? Představte si, že v tom mají opět prsty vojáci. Hodiny strávené v tanku a teple je přimělo popřemýšlet, jak se zchladit, a proto začali stříhat. Tílko v jednoduché podobě také našlo uplatnění ve sportech jako je atletika nebo plavání. Dnes se těší velké popularitě a nosí ho během horkých slunečných dnů mladší i starší generace.

OLIVOVÁ BARVA TVOŘÍ ZÁKLAD

Módní "army" olivová barva zaujala své místo v moderních pánských outfitech. Olivová barva v posledních letech dominuje v pánských šatnících. Nahoďte se do army odstínů! Udržujte paletu neutrálních zemitých barev.

černé pánské tílko s army potiskem modré džínové pánské kraťasy

Pánské tílko v olivové barvě snadno zkombinujete s černými a modrými riflovými kraťasy, s tmavě modrými, hnědými chinos kalhotami nebo s ležérními béžovými kapsáčovými kraťasy. Bílé tenisky by neměly chybět a pokud jste zarytý detailista, nenechte nic náhodě. Vyšperkujte svůj letní outfit a nezapomínejte na kožené doplňky, kšiltovku a na moderní pánské hodinky.

pánské tílko v olivové barvě s potiskem lebky černé sportovní pánské kraťasy

ORIGINÁLNÍ PÁNSKÉ TÍLKO S POTISKEM

Léto hýří barvami, a proto je ten správný čas na experimentování. Barevné výrazné nebo kontrastní potisky jsou oblíbené nejen na tričkách, ale i na tílku. Pro svěží a zajímavý letní outfit, vybírejte bílé nebo klasické černé pánské tílko s barevným potiskem.

modré pánské tílko s kapucí a černým potiskem černé pánské kraťasy

Pro muže, kteří milují humor a nebojí se žádné výzvy, doporučujeme výrazné pestrobarevné potisky, modré džínové kraťasy a bílé tenisky. Pro klasiky nabízíme ke zvážení neutrální, ale za to velmi vkusnou, nesmrtelnou černo - bílou kombinaci.

bordové pánské tílko pánské tílko s výrazným tyrkysovým potiskem

Náš tip: Jednobarevné tílko si nechte pod košili nebo do posilovny. Na letní párty nebo výjezd s kámoši zvolte pánské tílko, s logem, nápisem nebo s vtipným potiskem.

bíle pánské tílko černé pánské kraťasy

"ZABIJTE" NUDU V LÉTĚ!

Wau efekt v tílku? Blýskněte se na dovolené, na pláži, u letního baru či na beach party. Výrazná neonová barva zaručí, že nezůstanete bez povšimnutí. Pánské tílko v moderní zelené, žluté, oranžové nebo i růžové neonové barvě, žádný nápadný potisk nepotřebuje.

výrazné pánské tílko v neonové růžové barvě výrazné pánské tílko v neonové žluté barvě

Ať žijí kontrasty! Namíchejte si módní mix pro pravého muže! Použijte neonové barvy v kombinaci se "šmrncovní" kraťasy v tlumených univerzálních barvách. Tmavé džínové kraťasy jsou pro váš "letní drink" to pravé ořechové. A ne že si doma zapomenete stylové sluneční brýle, které dodají outfitu osobitý styl a punc originality.

výrazné pánské tílko s kapucí v neonové zelené barvě šedé pánské kraťasy

POULIČNÍ STYL VÍTÁ TÍLKO S KAPUCÍ

Nebojíte se změny? Máte rádi styl a rádi zkoušíte efektivitu nových trendů? Zakomponujte do letního šatníku moderní tílko s kapucí. Populární tílko s kapucí není v pánských šatnících žádným nováčkem. Originální tílko s kapucí si našlo své uplatnění i v jedinečném pouličním stylu.

moderní bílé pánské tílko s kapucí černé pánské džínové kraťasy

Zaujměte i vy v tílku s asymetrickým střihem a v nápaditých barvách. Dokonalý ležérní look docílíte v pohodlných teplákových nebo slim fit riflových kraťasech v neutrálních barvách. Kraťasy stylu chinos si šetřete pro outfity s tričkem a košilí. My tílko s kapucí doporučujeme všemi deseti, pro jeho jedinečný design, který obyčejné tílko promění na stylový kousek letní pánské módy.

pánské proužkované tílko s kapucí pánské džínové kraťasy tmavomodré

MÉNĚ JE VÍCE

V létě dostává každý "dříč" prostor předvést svou celoroční práci v posilovně. Pánské tílko slouží jako dokonalý nástroj, díky kterému se můžete pochlubit s vašimi vysportovanými křivkami. Každopádně mějte na paměti, že vítaný je jen menší výstřih. Zelenou má i véčkový výstřih, ale samozřejmě ne až po pupek. Méně je někdy více a v trendy letních outfitech to platí dvojnásob.

bílé sportovní tílko s potiskem černé pánské sportovní kraťasy s červeným pásem

Tílko by jednoznačně v pánských letních outfitech nemělo chybět. Je to skvělý společník na plážové párty. Ciťte se pohodlně, volně, sexy a také stylově v tílku s rafinovaným designem. Vyměňte starou klasiku - jednoduché tradiční tílko, za nový trendy kousek. Nebojte se barev a moderního designu. Uvolněte se, popusťte uzdu fantazii a dejte prostor vašemu kreativnímu myšlení. Barvy a bláznivé potisky k létu neodmyslitelně patří. Staňte se i vy nespoutaný dobrodruh v trendy tílku. Co vy na to? Patří tílko k vašim letním oblíbencům nebo si v něm připadáte neatraktivní až nemoderní?