Pánske trendy na letošní sezónu podzim/zima 2017
5 minut čtení, Lucia Pampurikova 18. 09. 2017

Léto už máme za sebou, podzim začíná hýřit barvami a módní návrháři urputně pracují dnem i nocí, aby mohli uspokojit nároky každého z nás na letošní sezónu podzim/zima 2017. Každý rok přinášejí něco nové, originální, jen někdy na denní nošení nepoužitelné. Myslím, že mnohokrát se i sami pozastavíte nad některými novými trendy.

Kromě trendy oblečení, materiálů, barev a vzorů nesmíme zapomenout na důležitou úlohu doplňků, jakými jsou hodinky, které používáme denně. Tentokrát si představíme i jejich kombinace vhodné k různým stylům.

Vojenský styl ani tuto sezónu neopouští mola. Nejvíc zabodujete militaristickým stylem u kabátů. Dvojřadové kabáty, můžou být i vlněné, nebo sáhněte po oversized modelech. Zelené, tmavomodré, ale i klasické béžové.

 

pánske bundy

 

Perfektním doplňkem, který vyzdvihne celý váš look jsou oversized hodinky, např.od italské společnosti Diesel. Páni, kteří mají rádi nadčasovost sáhnou po této značce, kde originalita a inovace jdou ruka v ruce. Jejich odvážné kousky, rafinované provedení a kvalitní propracování patří k top na celém světě.

 

diesel hodinky

 

Nadýchané péřové bundy, které příjemně zahřejí, bychom měli znovu zařadit do našeho šatníku. I když je pravda, že péřové bundy opticky zvětšují váš objem i několikanásobně.

Retro se vrací. Tentokrát se podepsalo pod retro teplákové soupravy. Pohodlné bavlněné teplákové soupravy na denní nošení.

Majestátní kožešiny i v pánských šatnících?

Muž, který má rád eleganci, jedinečnost, nic nenechá na náhodě a zbožňuje být v centru pozornosti, volí místo tradiční bundy kožešinový kabát.

Klasická bílá košile, vlněný svetr s V výstřihem, béžové nohavice, kožešinový kabát a samozřejmě, že nesmí chybět exkluzivní hodinky. Páni, kteří si potrpí na luxus a čisté hladké linie se zaměří na minimalistické hodinky.

 

pánske hodinky Daniel Wellington  

 

Oprašte vaše vybledlé džínové bundy. S jejich menším vylepšením zabodujete na 100%. Stačí koupit cool nášivky, které můžou hrdě zdobit vaši „novou“ bundu. Nášivky módní návrháři použili na džínech, džínových vestách, budách a teniskách.

 

džínsova košile 

 

Nápaditý džínový outfit vhodně doplníme bezkonkurenčními hodinkami od japonské společnosti Citizen. Filozofií této společnosti je, aby jejich hodinky sloužili každé vrstvě obyvatelstva a byly tak dostupné úplně všem. Citizen často určuje směr a trendy jiným konkurenčním firmám. Mají dokonalé propracování hlavně po technické stránce.

 

pánske hodinky Citizen

 

U doplňků můžeme hovořit o menších změnách. Novinku představují obrovské nápadité šály. Často až nepraktické a nesmyslně velké.

Vzory nechybí ani tento rok, ale králem mezi nimi je káro, na kalhotách, sakách, kabátek nebo šátcích.

Mezi top barvy pánské sezóny podzim/zima 2017 se dostali klasická béžová, tmavomodrá, nesmí chybět černá a výrazná červená a zajímavostí jsou kovové odstíny, jakými jsou zlatá, stříbrná a měděná.