7 minut čtení, Lucia Pampurikova 31. 03. 2022

Preferujete v oblékání komfort, nadčasovost a univerzálnost? Máme pro vás řešení. Dvě slova. Tepláková souprava. Pokud hledáte pohodlné oblečení pro veškeré volnočasové aktivity, stylová tepláková souprava by měla tvořit základ ve vašem šatníku. Inspirujte se s námi a sestavte si i vy pohodový jarní outfit v trendy teplákové soupravě.

pánská černá tepláková souprava pánská černobílá tepláková souprava

TEPLÁKOVÉ SOUPRAVY JSOU IN

Móda nezná hranice. Je rozmanitá, různorodá a kreativní. Stylová tepláková souprava nepatří jen do posilovny. Pouliční móda miluje outfity v "teplákovce", módní návrháři ji každý rok zařadí na přehlídková mola. A pravdou je, že každý z nás se v teplákové soupravě cítí pohodlně, jako v bavlnce. Kromě klasické jednobarevné teplákové soupravě, dejte šanci i něčemu originálnějšímu. Tepláková souprava s baggy tepláky, mikina s nápaditým potiskem, vzory, asymetrie, prodloužený střih, to vše jednoznačně patří do šatníku moderního muže.

pánská černo-červená tepláková souprava pánská béžová tepláková souprava

POHODLNĚ DOMA, ALE I S KÁMOŠI NA PIVĚ

Tepláková souprava donedávna představovala symbol pro sport, outdoorové aktivity a pobyt nejen v posilovně, ale také na čerstvém vzduchu. Ovšem není tepláková souprava jako tepláková souprava. Existuje pár triků, díky kterým i ve sportovním outfitu zaujmete a ve společnosti určitě nezůstanete nepovšimnuti.

pánská bílá tepláková souprava se žlutým páskem na boku šedé pánské tepláky

Stop nadrozměrným teplákům a XXL mikině! Chcete-li "teplákovku" zařadit do outfitů pro volnočasové aktivity, vybírejte tepláky slim fit střihu. Na lýtkách bývají zúžené lemem. Ležérní outfit se sportovním charakterem doplňte slim fit tričkem v kontrastní barvě.

Pokud si neumíte představit teplákovou soupravu s elegantnějšími prvky, tak vás přesvědčíme o opaku. V teplákové soupravě můžete jít nejen na rodinnou procházku, ale také na pivko s kámoši. Kreativitě se v módě meze nekladou. K teplákovému outfitu můžete zvolit moderní polokošili, bomber bundu nebo elegantní kabát. Pro podtržení sportovního looku zvažte pohodlnou vestu, naopak pro vzhled drsňáka slaďte teplákovou soupravu s ikonickou koženou bundou. Trendy kombinace je žlutočerná tepláková souprava, černá kožená bunda v motorkářském stylu a černé tenisky nebo nadčasové černé boty Dr. Martens.

oranžová pánská bomber bunda černý outfit - černý pánský kabát, černá mikina, černá čepice

POHODLNÁ LETNÍ SOUPRAVA PRO MUŽE

Léto a letní dovolenková sezóna jsou jako stvořené pro atraktivní letní soupravu pro muže. Na dovolené si užíváte klid a good vibes (dobré vibrace). Je to čas plný neformálnosti a nekonečné svobody. Kromě vzdušného tílka s kraťasy, si přibalte také teplákovou soupravu na léto – vkusné tričko s krátkým rukávem a kapucí, kraťasy ve stejném designu, bílé tenisky a stylové sluneční brýle. V létě je čas zazářit, proto neváhejte a vyměňte černou a jiné tmavé barvy, za svěží pastelové kombinace. Neutrální šedá, světle modrá, béžová nebo zelená barva jsou i letos IN.

letní outfit - pánské žlutě černo bílé tílko, žluté kraťasy šedé pánské tričko s kapucí

DOPLŇKY KE SPORTOVNÍMU LOOKU

Uvolněnost je klíčová. Outfit v teplákové soupravě musí být především komfortní. Nepotřebujete příliš mnoho doplňků. V jednoduchosti je krása, proto vsaďte na stylové sluneční brýle, kšiltovku nebo trendy ledvinku. I když obuv do doplňků nezařazujeme, nápadité tenisky v mnoha outfitech tvoří neocenitelný "šperk". Věřte či ne, výrazný design tenisek vám hraje do karet.

černá pánská tepláková souprava červeno-modrá pánská tepláková souprava se zapínáním na zip

PROČ BYSTE MĚLI MÍT ASPOŇ JEDNU TEPLÁKOVOU SOUPRAVU?

  • je to nadčasový kousek, který nikdy nevyjde z módy,
  • je vhodná na sportování, na lenošení před televizí, ale i na rodinné výlety,
  • teplákové soupravy jsou většinou vyrobeny z rychleschnoucího materiálu,
  • mají dlouhou životnost a po praní neztrácejí původní tvar, i díky použitému polyesteru či nylonu,
  • jsou praktické a všestranné,
  • v nabídce naleznete pestrou nabídku barev a moderních provedení,
  • teplákovou soupravu využijete v každém ročním období, jako samostatnou vrchní část oděvu, ale také při vrstvení pod kabát nebo bundu.

oranžová pánská tepláková souprava se zapínáním na zip černá pánská tepláková souprava