8 minut čtení, Lucia Pampurikova 09. 03. 2022

Čeká vás příjemný večer s přáteli nebo s rodinou, v neformálním stylu? Vsaďte na moderní městský vzhled. Pohodlná, všestranná a ještě k tomu i příjemně zahřeje. Oblíbený druh oblečení každého muže. Praktická mikina. Je to klasika, na kterou se můžete kdykoli spolehnout. Mikina patří k "topce" v ležérním stylu při volnočasových aktivitách. Buďte stylový i v mikině. Jak na to?

          světle modrá jednoduchá pánská mikina šedá pánská mikina na zip bez kapuce

TRENDY V MIKINĚ!

Must-have kousek pánského šatníku - pohodlná mikina pro každého. Jednobarevné mikiny jsou sázkou najistotu. Klasika, která bude trendy i za deset let. Je to nadčasový a univerzální kousek. Černá barva patří mezi nejvyhledávanější barvy, ale pravdou je, že mikina v neutrální šedé barvě se dokonale hodí opravdu ke všemu. Letošní trendy však mluví jinou řečí. Pokud toužíte po opravdovém jarním "refresh", do vašich outfitů byste měli zařadit mikinu v zelené a modré barvě. Výrazný nebo jemný odstín? Výběr je jen na vás.

          světle zelená pánská mikina v jednoduchém designu bez zipu a bez kapuce šedá pánská mikina na zip

Pokud si troufáte zaujmout, vyskládejte si poutavý outfit v mikině s potiskem. Velmi populární je momentálně mikina La casa de papel. Ještě jste neslyšeli o La casa de papel? Je to úspěšný španělský kriminální seriál, ve kterém si užijete spoustu akce a dobře propracovaného děje. Seriál patří mezi nejsledovanější seriály na Netflixu. Obdržel několik ocenění, mezi kterými byla také, z roku 2018, Mezinárodní cena Emmy za nejlepší dramatický seriál. K dalším mikinám s IN potiskem patří:

  • mikiny s komiksovým potiskem - mezi top design v komiksovém provedení patří jednoznačně motiv superhrdinů - Avengerů.
  • mikiny s potiskem oblíbené hudební skupiny.

          šedá pánská mikina s potiskem la casa de papel černá pánská mikina s potiskem komiksu

MIKINA A JEJÍ NEJSTYLOVĚJŠÍ KOMBINACE

Základ pánského šatníku. Ikonický kousek casual stylu. Užší střih mikiny na zip, je ideální při vrstvení, naopak pokud mikina splňuje funkci konečného svrchního dílu, můžete zvolit i oversize model. Je komfortní a pořád v kurzu. Skvělou alternativou za klasický střih mikiny jsou trendy mikiny prodlouženého střihu. Podobají se kardiganu ve sportovnější verzi.

          černá pánská prodloužená mikina béžová pánská prodloužená mikina na zip

Nabídka mikin je vskutku pestrá. Od výběru barev, materiálu, modelu až po celkový design. Fleecové mikiny jsou hebké a měkoučké. Bavlněná mikina je klasika, která je oblíbená již několik generací. Mezi praktické mikiny patří jistě mikina vyrobená z polyesteru. I po několika vypráních si udrží tvar a nežmolkují. Většinou jsou to mikiny na zip bez kapuce.

          oranžová pánská mikina bez zipu s kapucí moderní černá pánská mikina asymetrického střihu na zip

SVĚŽÍ JARNÍ LOOK V MIKINĚ

To pravé ořechové na jaře představuje: béžová hoodie mikina (mikina bez zipu, s kapucí) s modrými džíny a chelsea botami (kotníkové kožené pánské holínky). Vkusného jarního looku docílíte i v bordó, olivové nebo šedé mikině. Mikina bez zipu, ale za to s kapucí tvoří s bomber bundou dokonalou moderní kombinaci. Jako doplňky můžete zvolit kšiltovku, na podzim čepici ve stylu bean.

          šedá bomber bunda, šedá pánská mikina, modré slim fit džíny tmavě modrá bomber bunda, šedá pánská mikina, modré slim fit džíny

MIKINA V ELEGANTNÍM STYLU

Sofistikovaný a elegantní. Neumíte si představit mikinu ve spojení se slovem elegance? Móda je rozmanitá, proto mikina pod kabátem patří k oblíbené kombinaci v pouličním stylu. Elegantní nádech a punc originality. Vykročte z davu a určujte směr!

Stylová kombinace: mikina, kabát, elegantní kalhoty nebo tepláky zaujme už na první pohled. Sportovní elegance je v dnešní době velice populární. Je to pojem, který je některým módním kritikům proti srsti, ale naopak influenceři ji milují. Sportovní a uvolněný, ale vždy na úrovni. Pouliční styl ocení také vašeho kreativního ducha. Vyměňte slim fit střih kalhot za kalhoty volného střihu.

          černý trendy pánský look - černý kabát, černá mikina s kapucí, černé rifle, černá čepice šedý kabát, černá mikina s kapucí, tmavomodré džíny

RIFLOVÁ KOMBINACE NIKDY NEOMRZÍ

Uvolněný, ležérní, ale vždy atraktivní outfit. Ideální jarní kombinace – nadčasový denim, mikina a tenisky. Riflová bunda k příjemnému jarnímu počasí jednoduše patří. Nejen pro volnočasové aktivity, ale i pro první rande se denim kombinace hodí a dokonce i doporučuje. Samozřejmě, pokud nejdete na večeři do luxusní restaurací. Při výběru vsaďte na světle modrý denim s mikinou v kontrastních výraznějších barvách.

          světle modrá džínová bunda, jednoduchá zelená pánská mikina, bílé tričko černá džínová bunda, jednoduchá růžová pánská mikina,

ATRAKTIVNÍ REBEL V MIKINĚ

Buďte styloví, s jistou dávkou sexappealu! Trendy klasika. Mikina s kapucí, kožená bunda, slim fit džíny a kožené boty. Už dávno není na výběr jen černá, ale také olivová, béžová nebo bordó, černá kožená bunda byla, je a vždy bude číslo 1. Černo-bílou kombinaci nebo kombinaci černé a šedé doporučujeme všemi deseti. Chcete-li však být kreativnější, okouzlíte vaše okolí v mikině v kontrastních barvách. Namísto kšiltovky, vyzkoušejte trendy klobouk. Pamatujte, pravý rebel v kožené bundě vždy sladí outfit s koženými botami.

černá kožená bunda, šedá mikina s kapucí, bílé tričko s černým potiskem, černá kožená bunda, zelená pánská mikina, šedé roztrhané pánské džíny