7 minut čtení, Lucia Pampurikova 26. 05. 2022

Pyžamo už dávno nepředstavuje neatraktivní komplet neforemných kalhot a široké košili. Dnešní moderní dámské pyžamo je sexy, pohodlné, s rafinovaným designem a módním střihem. Můžete si vybrat z nejrůznějších materiálů, barev, vzorů a střihů. Dokážete jej přizpůsobit vaší náladě, vkusu a osobnosti. Dámy, pohodlně se usaďte a prohlédněte si spolu s námi pyžamový speciál pro všechny milovnice módy.

dámské fialové pyžamo s potiskem příšerky dámské šedé pyžamo s potiskem plameňáka a listů

ATRAKTIVNÍ A HRAVÁ V BAVLNĚNÉM PYŽAMU

Bavlna je přírodní materiál vhodný i pro alergiky. Je prodyšná, příjemná na dotek a málo mačkavá. Moderní bavlněné pyžamo dnes vůbec nevypadá jako pyžamo. Univerzální tričko s potiskem, na knoflíky nebo bez vzorů v kombinaci s bavlněnými legínami, kalhotami užšího střihu nebo šortkami, můžete nosit oblečené nejen do postele, ale také na nákupy či procházky se psem. Mezi populární potisky patří oblíbené světoznámé disney postavičky nebo superhrdinky z marvelovek. Atraktivní je i nadčasový přírodní motiv, takže hravé a romantické potisky květin, listů a zvířat jsou i letos více než vítány.

zelené dámské pyžamo s potiskem květin šedé dámské pyžamové šortky s květinovým vzorem

Buďte dívčí a svěží v krásné noční košili. S délkou nad nebo pod kolena? Co je pro vás pohodlnější? Zvolíte-li jednobarevnou noční košili s délkou nad kolena, přidejte do pyžamového outfitu i sexy nadkolenky. Věřte, že to u partnera rozproudí vlnu fantazie a touhy.

šedá dámská noční košile s motivem Paříže šedá dámská noční košile s nápisem Oxford

SEXY V KRAJCE

Toužíte vzbudit u partnera pozornost, cítit se sexy, svůdně a neodolatelně? Zahalte vaše křivky do romantické krajky. Krajka je magnet ke svádění. Noční košilka s krajkou lahodí vašemu partnerovi, ale zároveň pohladí i vaše ego a sebevědomí.

růžová dámská saténová košilka černá dámská saténová košilka

Bílá, černá, růžová nebo červená? Která barva je podle vás barvou svádění a flirtu? Bílá, barva nevinnosti. Bílá zosobňuje vaši nejistou a křehkou osobnost. U mužů vzbuzuje něhu a poukazuje na vaši plachost a nesmělost. Růžová, barva lásky, je ideální barva pro všechny romantičky. S červenou rozproudíte vášeň a energii v posteli. Červená košilka o vás prozradí, že jste nespoutaná žena s dostatečným sebevědomím. Víte, co a jak chcete a nebojíte se to partnerovi sdělit. Tmavě modrá a modrá krajková košilka poukazuje na vaši nezávislost a smyslnost. Černé prádlo zbožňují na ženách všichni muži. Je to sázka na jistotu, protože černá krajková košilka sluší všem ženám.

     béžová dámská saténová košilka s krajkou černá dámská saténová košilka s krajkou

NADČASOVÝ TARTAN

Populární a velmi oblíbený tartanový vzor nikdy nevyjde z módy. Právě naopak, i letos jsou IN komfortní kostkované komplety (košile, kalhoty). Červená klasika, módní modrá, stylová zelená nebo nadčasová černobílá kombinace. A co řeknete na netradiční fialový nebo slabě růžový tartan? Kostkované flanelové pyžamo je to pravé ořechové pro podzimní či zimní večery. Flanel je ideální "společník" do chladných nocí. Je to přírodní materiál, vyrobený obvykle z bavlny.

     černobílé kostkované dámské pyžamové šortky červená kostkovaná pyžamová dámská košile

VYRAZTE DO MĚSTA V PYŽÁMKU

Asi jste se teď zhrozily, protože jít na nákupy nebo oběd s kámoškami v pyžamu je nepředstavitelné. Opak je pravdou. Pouliční móda fandí také stylovým ležérním outfitům, které se skládají z pyžamových kousků. Vrstvěte! Pod saténovou noční košilku si oblékněte obtažené bavlněné tričko a ultra šik outfit do města je na světě.

Čarujte se sakem! Pohodlné pyžamo (jednobarevné triko a tepláky s nízkým sedem) v kombinaci s oversize sakem a teniskami zaujme na ulici již na první pohled každého nadšence módy.

          bílá dámská lněná košile dámské pyžamo - jednoduché bavlněné tričko a proužkované kalhoty

Milujete oversize pyžamo? V tom případě bude pro vás oversize triko to pravé. Pokud do pyžamového outfitu zakomponujete opasek, oversize pyžamové tričko se přemění na dokonalý street look s potřebnou dávkou drzosti, hravosti a sexappealu.

dámské pyžamo - jednoduchá bílá oversize košile

PYŽAMO PRO MAMINKY

Noční košile pro budoucí maminky může být hravá, ale také sexy. Maminky si mohou zvolit pohodlnou bavlnku, ale také jemný satén. Nejdůležitější částí pyžama do porodnice a na kojení je odnímatelná část na patentky nebo knoflíky, která usnadní „krmení“ miminka. Noční košile je ze začátku i během šestinedělí nejpraktičtější řešení. Po šestinedělí je čas na něco svůdnějšího než noční bavlněná košile s medvídkem. Zlatou střední cestou je klasický "košilový" komplet nebo noční košile s romantickým designem, s krajkou nebo mašličkou.

Co preferujete vy? Bavlněné, lněné nebo luxusní saténové pyžamo? Dovedete si představit vyrazit v pyžamových kouscích do města? Vaše odpovědi nám napište do komentáře. Sami jsme zvědaví, jestli v Čechách kraluje tradice a klasika nebo nekonvenčnost.