9 minut čtení, Lucia Pampurikova 16. 04. 2021

Mužské pokolení, které sleduje i módní trendy dozajista ví, že v bizarním světě módy neexistuje jen bílá a černá, naopak módní svět je plný nekonečných možností a neočekávaných kombinací. Módní návrháři každou sezónu doslova kouzlí a stále více při tvoření nových originálních modelů sázejí na praktičnost, komfort a efektivitu modelů. V módě není nic nemožné, tak proč neskloubit elegantní styl s ležérním sportovním stylem?

pánský outfit - bílé tričko, černá bunda, tmavomodré proužkované kalhoty

Oblékněte se elegantně a neformálně zároveň

Zdravé sebevědomí, atraktivní vzhled a trendy outfity jsou klíčovými v životě muže 21. století. Moderní muž si během života buduje vlastní image a osobitý styl. Pro něj je nekonvenčnost výzvou. Nebojte se propojit dva rozdílné styly a vytvořit jedinečné moderní sportovně-elegantní outfity.

pánský outfit - černé sportovní sako, bílé tričko, černé kárované kalhoty

Stále více populárnější a vyhledávanější nejen v pánských kruzích - sportovně-elegantní móda. Sportovně-elegantní móda není v módním průmyslu žádným nováčkem. Je všeobecně známo, že komfort v životě muže hraje první housle, proto vznikly kombinace elegantních kousků s praktickými sportovními. Propojení dvou opačných světů není ve světě módy nic neobvyklého. Ptáte se, jak sladit elegantní kousky se sportovními? Představme si spolu stylové a moderní kombinace sportovně-elegantní módy.

SPORTOVNÍ SAKO A NADČASOVÉ DŽÍNY

První nejznámější varianta, která specifikuje pojem sportovně-elegantní je nesmrtelná kombinace - sportovní slim fit sako a nadčasové rifle elegantního designu.

Efektivnost sportovně-elegantních outfitů ocení nejeden businessman. Cítit se na úrovni, atraktivně a zároveň i pohodlně, během neformálních pracovních setkání, je k nezaplacení. Ležérní sportovně- elegantní outfit poskládáte se sakem v neutrálních barvách jako je šedá, tmavomodrá, modrá nebo i klasická černá. Pod slim fit sako můžete zvolit košili v jemných pastelových barvách, která dotvoří celkový ležérní look. Nezapomínejte, že nejideálnější džíny ve sportovně-elegantní kombinaci jsou tmavomodré, bez děr, bez moderních aplikací, nejlépe bez vyšisovaných efektů.

pánský sportovně elegantní outfit - šedé sako, světlemodrá košile, modré džíny

Kožené elegantní boty nebo i módní mokasíny, které oceníte zejména v horkých letních dnech, jsou pro sportovně-elegantní módu to pravé ořechové. Kožené boty v hnědé nebo černé barvě představují sázku na jistotu pro každý vkusný uhlazený outfit v džínách a saku.

A co tak triko s nápisem, sako a rifle? I při tvoření módních outfitů můžete naplno využívat vaši kreativní duši. Nevíte jak na to? Pro originální módní look se sakem stačí použít jednobarevné tričko s kulatým nebo s moderním výstřihem do V. Výběr barvy je jen na vás, avšak pokud použijete klasické černé nebo bílé tričko, nic tím nezkazíte.

Rafinovaný městský outfit sestávající z módního slim fit saka, jednoduchého trička a "vyšisovaných džínu" je přesně to, co moderní muž potřebuje. Trendy sportovně-elegantní outfit dolaďte teniskami a sebevědomě můžete brázdit ulicemi města.

pánský sportovně elegantní outfit - hnědé sako, bílé tričko, modré džíny

Náš tip: Všichni dobře víme, že tepláky tvoří nedílnou součást každého pánského šatníku. Zkuste využít flexibilitu sportovně-elegantní módy. Žijeme v moderní době, která je otevřena a nakloněna praktickým řešením. Nenoste tepláky jen do posilovny. Černé tepláky zúženého střihu v kombinaci s bílou slim fit polokošilí tvoří dokonalý harmonický pár. Nápaditý ležérní look doplňte pohodlnými teniskami a věřte, že pozitivní ohlasy na sebe nenechají dlouho čekat.

SVĚŽÍ JARNÍ SPORTOVNĚ-ELEGANTNÍ KOMBINACE V DŽÍNOVÉ BUNDĚ

Toužíte po moderním čerstvém outfitu? Vyzkoušejte příjemnou jarní kombinaci v riflové bundě. Vypadat fantasticky, moderně a sexy můžete také díky sportovně-elegantní módě. Stačí si namíchat tu správnou kombinaci. Namixujte dohromady elegantní kalhoty, jednobarevné tričko a stylovou riflovou bundu a "wau efekt" se dostaví okamžitě. Kalhoty ve světlých pastelových barvách s bílým tričkem nebo bílou polokošilí jsou rafinovanou kombinací. Klasická modrá džínová bunda jednoduchý "čistý" jarní oufit oživí a dodá mu potřebnou dávku šmrncu.

pánský sportovně elegantní outfit - světlemodré chino kalhoty, bílá polokošile, modrá džínová bunda

LÉTO VE SPORTOVNĚ-ELEGANTNÍM STYLU

Zazařte v moderním sportovně-elegantním outfitu i během příjemných letních dnů. Vyměňte tradiční teplákové kraťasy za elegantní chinos kraťasy. Pro stylový letní outfit na úrovni zvolte bílou, světle modrou, tmavomodrou nebo i vzorovanou polokošili s univerzálními tmavomodrými nebo béžovými
kraťasy v elegantním chinos stylu.

bílá pánská polokošile a béžové kraťasy v elegantním chino stylu

Nebudeme mít námitky pokud trendy polokošili vyměníte za košili s dlouhým rukávem, který si můžete rafinovaně vyhrnout. Sportovně-elegantní letní vzhled dotáhnete dokonce v pohodlných elegantních polobotkách nebo atraktivních semišových mokasínech.

bílá pánská košile a žluté kraťasy v elegantním chino stylu

DOPLŇKY PRO SPORTOVNĚ-ELEGANTNÍ LOOK

Doplňky hrají ve světě módy velmi podstatnou roli. Bez doplňků by byly outfity dokončeny jen na padesát procent. V pánském světě módy existuje jeden jediný šperk, který rozzáří a zvýrazní každý outfit. Víte, který to je? Pokud jste tipovali kravatu nebo motýlka, tak jste na velkém omylu. Jsou to hodinky. Hodinky s koženým nebo s kovovým páskem a velkým ciferníkem tvoří základ ve světě pánských doplňků.

pánské hodinky Certina

Nápaditým doplňkem je i kožený pásek, který kromě estetické stránky plní i funkční. Pásek je ideální společník ve sportovně-elegantních outfitů. Pokud máte kožený pásek a také kožené boty, nezapomínejte je spolu sladit. Boty a opasek by měly být ve stejné barvě (pokuste se barevné tónině alespoň přiblížit).

bílá pánská polokošile s modrými rukávy, modré džíny, sluneční brýle

Pro doladění ležérních stylových outfitů sportovně-elegantní módy, módní fajnšmekři jednoznačně ocení možnost volby slunečních brýlí.

pánský podzimní outfit - černý károvaný kabát, krémový rolák, černé džíny

Elegantní a vkusně oblečeni muži fyzicky přitahují každou ženu, proto neváhejte vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušejte experimentovat v oblékání. Jsme si téměř stoprocentně jistí, že sportovní elegance se uchytí v každém pánském šatníku, i v tom vašem.