6 minut čtení, Lucia Pampurikova 25. 04. 2022

Móda je nevyzpytatelná, plná překvapení a bizarností. Vždyť kdo by to byl řekl, že tepláková souprava bude hitem 21. století. Teplákové soupravy jednoznačně patří do seznamu must-have kousků dámských šatníků. Je to praktické a univerzální oblečení, které využijete nejen na lenošení před televizí, ale i na rodinné setkání, procházky s partnerem nebo nákupy s kámoškami. Jaké barvy, styl, materiál jsou momentálně v kurzu? Jak nosit teplákovou soupravu s "noblesou"?

         hnědá dámská tepláková souprava v moderním provedení šedá dámská tepláková souprava v moderním provedení

JEDNOBAREVNÉ TEPLÁKOVÉ SOUPRAVY

Růžová, béžová nebo žlutá? Které barvy jsou momentálně IN? Jde klasika do pozadí? Ne. Odolat klasice je nemožné. Klasická šedá, béžová, černá nebo šedá jsou nadčasové barvy, které se těší velké popularitě každou sezónu. Kromě klasických barev, dejte šanci také svěžím pastelovým odstínům. Růžová, oranžová, žlutá, mátová nebo příjemná světle modrá barva jsou to pravé ořechové pro jarní a letní refresh. Letošní hit představuje zelená a modrá barva v jejich nejrůznějších podobách.

          černá dámská tepláková souprava v moderním provedení bílo-fialová dámská tepláková souprava v moderním provedení

TEPLÁKOVÁ SOUPRAVA S PUNCEM ORIGINALITY

Jak kombinovat teplákovou soupravu, abyste v ulicích blýskla? Použijte představivost, kreativního ducha a inspirujte se street stylem a známými influencery. Nebojte se asymetrických, oversize nebo prodloužených střihů. Zkoušejte netradiční kombinace. Nápaditý a ležérní outfit v "teplákovce" dosáhnete v kombinaci s:

  • kabátem,
  • džínovou bundou,
  • sakem,
  • koženou bundou,
  • s lodičkami nebo sandály na vyšším podpatku,
  • mikina se sukní nebo is elegantními párty šaty.

CROP TOP V HLAVNÍ ÚLOZE

Crop top, trendy kousek, který můžete nosit na "tisíc" různých způsobů. Zkrácené tričko, tílko nebo košile vynikne na každé postavě, podstatné je umět je správně kombinovat. Nabídka crop topů je vskutku bohatá. Obtažené, volné, ultra krátké, neonové, mikinové nebo i crop top do pasu. Který je váš favorit?

          trendy šedá dámská tepláková souprava trendy tyrkysová dámská tepláková souprava

My jsme si dnes na mušku vzali crop topy v kombinaci s teplákovou soupravou. Jednoduché a efektivní s jistou dávkou sex-appealu. Sportovní a ležérní look v teplákové soupravě s crop topem je ideální pro všechny volnočasové aktivity. Chcete-li skrýt nějaké to kilo navíc v pase nebo na bříšku, vyzkoušejte tepláky užšího střihu s vyšším pasem a vrchní díl s délkou do pasu volnějšího střihu.

          šedý mikinový crop top, šedé dámské tepláky s vyšším pasem černý crop top, černé legíny

ATRAKTIVNÍ PÁRTY OUTFIT V "TEPLÁKOVCE"

Šik můžete působit také v teplákové soupravě vyrobené z luxusního kašmíru. Přidejte oblíbené šperky a pohodlné boty. Pokud by vám kašmír měl udělat příliš velkou čáru přes rozpočet, vyzkoušejte atraktivní teplákovou soupravu z úpletu. Namísto tenisek zvolte k teplákům sexy lodičky a hezkou listovou kabelku.

          hnědá úpletová elegantní dámská tepláková souprava růžová velurová dámská tepláková souprava

Co řeknete na nekonvenční kombinaci mikina a třpytivé šaty. Pouliční móda říká: Ano! Vyražte na párty v sexy šatech, lodičkách a oversize mikině. K večeři s partnerem můžete jít zcela bez výčitek v pohodlné velurové teplákové soupravě volnějšího střihu. Velurové teplákové soupravy jsou hebké, pohodlné s elegantním sametovým chlupatým povrchem.

SPORTU ZDAR POHODLNĚ A STYLOVĚ

Ženy chtějí vypadat dobře a cítit se atraktivní za každého počasí a za jakýchkoli okolností, i při sportování. Přidejte do vašeho šatníku stylovou teplákovou soupravu, určenou především ke sportování. Zpestřete si oblíbené sportovní aktivity jako běh, pilates nebo dlouhé procházky v přírodě v trendy kompletu. Doporučujeme teplákovou soupravu, kde mikina je se zapínáním na zip. Při sportování oceníte její praktickou stránku. A tepláky? Každé postavě svědčí tepláky s elastickým patentem na konci kalhot. Pokud si ráda užíváte pozornost druhých a nebojíte se odhalit vaše přednosti, tepláky slim fit střihu perfektně zvýrazní vaše křivky.

          bílo-černá dámská tepláková souprava sportovní dámská tepláková souprava

Máte i vy doma oblíbenou teplákovou soupravu? Rady vytváříte originální kombinace v "teplákovce"? Vaše tipy na trendy kombinace s teplákovou soupravou nám napište do komentáře.