8 minut čtení, Lucia Pampurikova 30. 11. 2021

Jelikož ani letos nás nečekají divoké vánoční večírky nebo klubové vánoční párty, ale naopak milá rodinná setkání u štědrovečerního stolu, připravili jsme si pro vás top nejatraktivnějších vánočních outfitů "na doma". Oslavte Vánoce v kruhu nejbližších v trendy elegantním outfitu s vánočním nádechem.

Vánoce, vánoční idylka u vánočního stromku, rodina

Trávíte první Vánoce s celou rodinou nebo je to poprvé, co ve vašem novém hnízdečku lásky, společně rozbalíte dárky pod vánočním stromečkem? Fráze, šaty dělají člověka, není jen stará a otřepaná. I při rozbalování dárků či u štědrovečerní večeře můžete působit sofistikovaně, elegantně a samozřejmě také trendy. Nakoukněte spolu s námi do tajů "vánoční" módy, kdy červená, bílá, zelená nebo i černá, mají klíčové postavení.

CHINOS A KOŠILE JSOU SÁZKOU NA JISTOTU

I když je čas Vánoc sváteční a je na místě působit elegantním dojmem, není třeba to přehánět. Pokud Vánoce trávíte doma s rodinou, oblek s kravatou si odložte na firemní akce. Doma byste se v první řadě měli cítit příjemně, uvolněně. Profesionální look si nechte do práce.

pánské chinos kalhoty

Chinos kalhoty a košile jsou vynikající volbou nejen pro oslavu Vánoc a vánočních svátků, ale také pro všechny typy neformálních událostí. Chcete-li vypadat na úrovni, zapomeňte na sportovní joggery. Ideální jsou hladké chinos bez objemných velkých kapes. Černé, tmavomodré, šedé, bílé nebo šedé chinos kalhoty jsou přesně to, co vaše partnerka touží vidět, při sváteční večeři. Chcete-li zapůsobit a zahrát to na muže s vybraným vkusem, vyzkoušejte chinos se vzorem. páskem nebo nadčasové kostky.

        černá pánská košile elegantní šedé kostkované pánské chinos kalhoty

Bílá košile představuje ověřenou klasiku ve všech směrech. Na svatby, na oslavy, do práce, ale i k vánočnímu stromku. Bílá pánská košile bez vzorů i bez náprsní kapsy působí elegantním a vkusným dojmem. Pokud máte rádi věci dotažené úplně dokonce, bordó kostkovaný motýlek je pro sváteční náladu to pravé ořechové.

        bílá pánská elegantní košile elegantní béžové kostkované pánské chinos kalhoty

Na Vánoce můžete zvolit i něco víc nepředvídatelného a módního s vánočním podtextem. Co takhle bordó, červená nebo i černá košile? Bordó košile a černé džíny, červená košile a bílé elegantní kalhoty nebo černá košile a bordó chinos. Mrkněte, co z daných kousků už máte doma.

        červená elegantní pánská košile elegantní bílé pánské kalhoty

Náš tip: Nebojte se trochu netradičního a méně klasického svátečního outifitu. Bordó kostkovaná košile a tmavomodré nebo černé džíny dokonale podtrhnou příjemnou domácí vánoční atmosféru.

        bordó pánská košile bordó kostkovaná pánská košile

BLÁZNIVÉ VÁNOCE V TRIČKU S VÁNOČNÍM MOTIVEM

Tepláky ke štědrovečerní večeři nedoporučujeme, ale triko s vánočním motivem navodí tu správnou veselou vánoční atmosféru. Co víc představuje symbol Vánoc než světoznámý Santa Claus či vysmátý sob. Černé, bílé, zelené nebo šedé? Na barvě trička nezáleží, pokud na něm nechybí tradiční červený Santa. Tričko s vánočním potiskem tvoří dokonalou dvojici s párem vašich oblíbených "svátečních" džínů. Na oslavy vánočních svátků vytáhněte ze šatníku jednobarevné tmavě modré nebo černé džíny bez děr, bez řetízků a bez kapes navíc. K vánočnímu stolu patří spíše klasika v moderním hávu, takže slim fit střih je vítán.

        černé pánské triko s vánočním motivem zelené pánské tričko s vánočním motivem

Náš tip: Pro dokonalý vánoční look nezapomeňte na ponožky s vánočním motivem. Chcete-li s partnerkou tvořit dokonalý pár, pořiďte i pro ni hřejivé ponožky se stejným vánočním motivem. 

    červené pánské tričko s vánočním motivem pánské ponožky s vánočním motivem

NA VÁNOCE V ELEGANTNÍM SVETRU

I vy patříte k pravým milovníkům Vánoc? Svetr s typickým vánočním vzorem by proto ve vašem „zimním“ šatníku neměl chybět. Pokud byste se chtěli vymanit zpod pozlátka klasiky, tak vyzkoušejte sestrojit moderní elegantní look v bordó nebo černém svetru slim fit střihu. Tenčí svetr má při takovém outfitu navrch. Hrubý svetr je skvělý společník na procházky do přírody, věřte nám, určitě byste se nechtěli nadměrně potit při pojídání fantastického bramborového salátu a lahodného řezníku v teplém hrubém svetru. Elegantní svetr skvěle vynikne v kombinaci s džíny, ale také s chinos kalhoty. Výběr je jen na vás.

        bordový pánský svetr černý pánský svetr

Náš tip: Příjemná změna je také vánoční outfit v zemitých světlých barvách. Zapomeňte na typickou červenou a zelenou barvu. Atraktivní sváteční kombinace je také světlý (bílý, světle šedý nebo ekru) svetr/rolák a béžové chinos kalhoty.

        světle béžový pánský rolák béžové pánské chinos kalhoty

Věříme, že jsme vás inspirovali a pomohli s výběrem moderního pohodlného vánočního outfitu. Jménem celého týmu BuďChlap vám přeji šťastné a veselé. Užijte si čas Vánoc naplno, při dobrém jídle, v pohodlí doma a v kruhu lidí, na kterých vám záleží.