Trendy pánské košile
5 minut čtení, Michal Kaspar 04. 07. 2016

Vybrat správnou košili pro univerzální použití nebo pro formální událost se může zdát jako nadlidský výkon. Pokud budete dodržovat pár zásad, nemůže se vám stát, že si vyberete špatně. My pro vás máme zajímavé tipy, jak si vybrat tu nejlepší, nejpohodlnější a hlavně moderní košili. Pánská košile by měla být především příjemná a neměla by vás moc obepínat. V našem internetovém obchodě si díky tabulkovým velikostem přesně vyberete a nemusíte se obávat, že by vám košile perfektně neseděla.

Měření a výběr materiálu

Pánská košile v našem obchodě má vždy v tabulce velikostí vedeno, jak je široká, jak dlouhá, jak dlouhé jsou rukávy a také jaký má obvod krku. Tento údaj nepodceňujte a určitě si jej změřte také. Pokud vám vyjde nějaké číslo, které jste si naměřili, je dobré k němu přičíst ještě jeden centimetr, aby byla košile opravdu volná. Nevybírejte si v tabulce velikostí o jedno číslo menší košili.

Může se vám stát, že nebude pánská košile v tabulce souhlasit s tím, co jste si naměřili nebo si naměříte v délce více a v šířce méně, než je uvedeno v tabulce pro jednu velikost. Vždy raději volte to vyšší číslo.

Pro každodenní užívání je nejlepší 100% bavlna, pánské košile jsou díky tomuto materiálu velmi příjemné na dotek, nebudete se v nich potit a vypadají velmi dobře na každé postavě. Čím menší podíl bavlny bude v pánské košili, tím se košile méně bude hodit do letních parných dnů.

                        LUXUSNÍ PÁNSKÁ KOŠILE                                                               HNĚDÁ SLIM FIT KOŠILE PRO PÁNY

 

 

Nebojte se barev

Obecně lze říci, že jednobarevné košile se hodí do společnosti. Čím víc barev má vaše košile tím odlehčenější atmosféra musí panovat. Neformální posezení s přáteli u dobrého piva snese barevnou kostičkovanou košili i pánskou košili s palmami. Čím více se dostáváte do formálního prostředí, tím musí být méně výrazné barvy a motivy.

Je dobré využívat jednobarevných pánských košil pro obchodní schůzky, pánská košile musí být bez vzorování a doplněna formálními společenskými kalhoty.

Kostičkované košile jsou velmi oblíbené a snadno se kombinují s džíny či baggy kalhoty, proto neváhejte a pořiďte si kombinaci, která k sobě pasuje.

 

                                            ČERVENÁ KOSTIČKOVANÁ KOŠILE                                                          RIFLE KLASICKÉHO STŘIHU PÁNSKÉ

 

 

  • vzory pro neformální přátelská posezení     

                                             ZELENÁ PÁNSKÁ KOŠILE                                   ZELENOMODRÁ PÁNSKÁ KOŠILE V MODERNÍM STYLU

 

  • střídmé dvoubarevné kombinace s jemným motive jsou ideální na business obchody

 

                                                                                     VÝRAZNÁ KOSTKOVANÁ MODRÁ KOŠILE ZAZZONI

  • jednobarevné pánské košile jsou ideální na formální večerní událost

 

 

                                                   ORIGINÁLNÍ KOŠILE DSTREET NÁMOŘNICKÁ MODRÁ                                    MODERNÍ KOŠILE DSTREET BÍLÁ