10 minut čtení, Lucia Pampurikova 28. 01. 2022

Kvalitní zimní bunda a zateplené zimní boty do zimního šatníku jednoduše patří. A co svetr? Máte rádi elegantní outfity se svetrem? Je to váš věrný společník do práce? Svetr je nadčasový a všestranný kousek, který snadno zapojíte do každého outfitu. Vybrali jsme pro vás top šestku! Trendy pánské svetry, díky kterým nebudete mít zbytečně přeplněnou skříň, které můžete využít i několik let a bez problémů je můžete zakomponovat do vašeho každodenního outfitu do práce nebo pro volnočasové aktivity.

NADČASOVÝ SVETR V HLAVNÍ ÚLOZE

Svetr nebo mikina? I vy se ptáte, na co je mužům svetr, když existuje mikina? Mikina je ideální pro volnočasové aktivity, pro sportování nebo jako součást "domácího úboru". Svetr představuje zlatou střední cestu mezi ležérním a formálním stylem. Je univerzální a všestranný. Vytěžte z toho i vy maximum! Zakomponujte nadčasový svetr do vašich "nadupaných" outfitů.

          béžový pánský svetr tmavomodrý pánský svetr na zip

Ne všechny svetry jsou pohodlné, příjemné na dotek nebo vhodné pro každou příležitost. Při výběru svetru dbejte na:

  • materiál,
  • velikost,
  • design,
  • tloušťku.

Mezi nejpohodlnější a nejpříjemnější svetry na dotek patří kašmírové svetry. Kašmír je vzácný a exkluzivní materiál. Produkty z kašmíru si udrží tvar a barvu i několik let, nicméně je třeba, prát je opatrně.

KLASICKÝ SVETR S KULATÝM VÝSTŘIHEM

Klasikou nikdy nic nezkazíte. Bavlněný, vlněný nebo kašmírový svetr s populárním kulatým výstřihem tvoří pomyslný základ pánského šatníku nejen v zimním období. Jednobarevný nebo vzorovaný? Proti gustu žádný dišputát. Je to jen na vás. Jednobarevný svetr je univerzální a můžete jej nosit na formální i neformální události. Pohodlný svetr s trendy vzorem zdramatizuje celý outfit, oživí jej a přidá mu šmrnc.

          světle zelený pánský svetr šedý pánský svetr

SVETR S MODERNÍM VÝSTŘIHEM DO V

Výstřih do V poodhalí mužnost a atraktivitu každého muže. Svetr s módním výstřihem do V patří mezi top trendy ve světě módy. Představuje nezbytnost pánského šatníku moderního muže. Neutrální paleta barev jako černá, tmavě modrá, šedá a béžová jsou sázkou na jistotu. Vyzkoušejte slim fit střih! Příjemný, flexibilní, ale přiléhavý materiál, například merino vlna. Svetr s atraktivním výstřihem do V vynikne v outfitu se stylovými pánskými Chukka boty a komfortními úzkými džíny.

          tmavomodrý pánský svetr s V-výstřihem modrý pánský svetr s V-výstřihem

Náš tip: Příjemnou změnou je "bratr" svetru s výstřihem do V, módní svetr se šálovým límcem. Moderní kousek, který v kombinaci s trendy džíny tvoří svěží outfit městského stylu. Nezapomeňte zimní look doladit tou správnou zimní obuví. V tomto případě to mohou být pánské kotníkové kozačky/boty.

          moderní černý svetr se šálovým límcem moderní šedý svetr se šálovým límcem

TRENDY KARDIGAN

Populární svetr na knoflíky, který lze úplně celý rozepnout. Kardigan. Oblečení pro dědečky? Mýlíte se.  Proč si vybrat cardigan?

  • ideální na vrstvení,
  • v oblibě ho mají všechny věkové kategorie,
  • snadno zapadne do různých stylů oblékání,
  • můžete ho celý rozepnout,
  • bohatá nabídka vzorů, střihů, materiálů a designových provedení,
  • slouží také jako konečná vrchní vrstva.

          tmavě modrý pánský kardigan šedý pánský kardigan

Tenčí kardigany z exkluzivního kašmíru můžete nosit i pod sako do práce nebo pod oblek pro formální příležitosti. Šik varianta představuje kardigan se šálovým límcem. Mikina je fajn, ale řekněme si, v čem víc zapůsobíte na rande či rodinné večeře? Kardigan vynikne také v elegantním outfitu s chino kalhotami a košilí, ale perfektně zapadne i do ležérního looku s džíny, baggy kalhotami a tričkem.

ROLÁK V ELEGANTNÍ ČERNÉ BARVĚ

Stylově a pohodlně po celý rok! Chladná jarní rána, sychravé podzimní dny nebo třeskutá zima. Oblečení s dlouhým rukávem si v našich zeměpisných šířkách najde uplatnění po celý rok. Moderní rolák zažívá obrovský comeback!

pánský elegantní outfit - karamelový kabát, černý pánský rolák, černé džíny

Při výběru barvy máme jasno. Černá klasika je vždy vítaná. Vkusné, moderní s jistou dávkou sex- appealu. Módní outfit s nádechem černé barvy působí elegantním dojmem. Černý slim fit rolák dokonale zapadne pod sako, pod kabát, ale také pod trendy koženou nebo bomber bundu. Rozhodnete-li se dát šanci roláku, tak vyzkoušejte atraktivní rolák slim fit střihu.  

          černý pánský rolák béžovo-šedý pánský rolák

PRAKTICKÝ SVETR NA ZIP PO CELÉ DÉLCE

Jste hákliví na vaše vždy dokonale upravené vlasy? Svetr na zip po celé délce disponuje jedním obrovským a často neocenitelným plusem, nemusíte jej převlékat přes hlavu. Svěžího městského looku docílíte v kombinaci s pohodlnými džíny. V kurzu jsou momentálně příjemné zemité barvy jako béžová, zelená, pastelové odstíny modré, šedá, ale také hnědá a bordó. Pokud potřebujete působit na úrovni s jistou dávkou elegance vyměňte svetr na zip za komfortní pánský kardigan.

          bordový pánský svetr na zip světle šedý pánský svetr na zip

POHODLNÝ SVETR NA "ČTVRTINOVÝ" ZIP

Milujete outdoorové aktivity? Kempování a procházky v přírodě? Svetr na "čtvrtinový" zip je pro vaše sportovní vyžití během chladných dnů to pravé ořechové. Je praktický, pohodlný a zahřeje vás až ke krku. Během podzimu, pokud zvolíte hrubý svetr, může sloužit také jako vrchní vrstva outfitu. V zimě můžete přidat zimní vestu nebo zateplenou zimní bundu. Kromě klasické námořnické nebo olivové barvy jsou IN i nadčasové barevné tóny jako hnědá, černá nebo šedá.

          hnědý pánský svetr na zip tmavomodrý pánský svetr na zip

Náš tip: Pokud svetr není vaším šálkem kávy a úplně vám postačí ve skříni jen jeden, měl by to být svetr s výstřihem do V. Trendy svetr s výstřihem do V vypadá dobře v elegantním looku, v business outfitu, s džíny, s kalhotami s nízkým sedem, s košilí, se sakem, ale také v ležérním outfitu s tričkem.

pánský svetr s V-výstřihem v losové barvě