18 minut čtení, Lucia Pampurikova 19. 01. 2021

Valentýn. Svátek všech zamilovaných na světě. Blíží se Valentýn a každý z nás přemýšlí, čím potěšit svoji polovičku.

Koupit dárek nebo vsadit jen na dobrou romantickou večeři při svíčkách? Vsadit na jistotu nebo zkusit trochu extravagance a vyzkoušet něco nového?

Dámy pamatujte, že každý "kýčovitý" romantický dárek nebo pravé valentýnské klišé je právě v tento den dovoleno. Všechno, co jde od srdce a co darujete s láskou, jistě vašeho ať už dlouhodobého partnera nebo jen chvilkovou známost, potěší.

Připravte se s námi na váš jedinečný nezapomenutelný valentýnský večer.

valentýn pro muže

Připravili jsme si pro vás pár zaručených tipů na fantastické originální dárky pro vašeho manžela, přítele nebo jen "kamaráda". V našem seznamu, top dárků na svatého Valentýna, najdete nejenom zaručenou ověřenou klasiku, ale i valentýnské novinky, které potěší sportovní nadšence, cestovatele nebo pivaře.

PÁNSKÝ PARFÉM NEBO TOALETNÍ PÁNSKÁ VODA

Ověřený dárek, který zaručeně potěší každé mužské srdce. Muži se v dnešní době mnohem více starají o svojí image a také o svůj vzhled. Každý muž chce omotat ženské smysly a díky dobré kvalitní a té správné vůni rozpálit nejen ženské srdce. Vždyť uznejte dámy, která žena netouží po dobře vypadajícím a k tomu i voňavém muži?

Pokud se neumíte rozhodnout, která vůně je pro vašeho partnera ta pravá nebo nevíte jakou vůni používá, vyzkoušejte naše ověřené tipy.

  • Hugo Boss No.6 Bottles

Hlava: bergamot, citron, dubový mech, jablko, kakost, švestka
Srdce: karafiát, hřebíček, mahagon, skořice
Základ: cedr, olivovník, santalové dřevo, vanilka, vetiver

Druh vůně: kořeněná, dřevitá

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera

  • GIORGIO ARMANI AQUA DI GIO POUR HOMME

Hlava: bergamot, citron, jasmín, limetka, vanilkovo-pomerančové aroma, neroli, pomeranč
Srdce: Calon, brambořík, frézie, koriandr, mořské tóny, rozmarýn, růže
Základ: bílé pižmo, cedr, jasmín, lišejník, pačule

Druh vůně: citrusová, aromatická

  • GIVENCHY GENTLEMAN ONLY INTENSE

Hlava: pepř, mandarinka, březové listy
Srdce: kůže, pačule, cedr
Základ: kadidlo, ambra, fazole tonka

Druh vůně: orientální, dřevitá

Nejpopulárnější pánské vůně a jejich podrobný popis naleznete v našem článku: Nejlepší pánské vůně, které zcela omámí vaše smysly.

EROTICKÉ SPODNÍ PÁNSKÉ PRÁDLO

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera spodní pánské prádlo

Erotika, sex a svátek všech zamilovaných. Vždyť co by to bylo za Valentýna bez trochu vzrušení. Kromě klasických, ale za to pohodlných pánských boxerek nebo slipů, neváhejte vyzkoušet i erotická pánská tanga (mohou být i ty cukrátkové) nebo komfortní boxerky s vtipným nápaditým potiskem. Na Valentýna se přece meze nekladou.

pánské spodní prádlo

EROTICKÉ POMŮCKY NEJEN PRO DÁMY

U tématu s erotikou ještě zůstaneme. Odhoďte všechny předsudky a neváhejte trochu okořenit váš vztah. Tentokrát máme tip pro odvážné ženy, které se vůbec nestydí a nebojí se v sexu experimentovat. Trošku jsme se inspirovali slavným sexuálním predátorem Christianem Greyem a jsme toho názoru, že takový bičík, pouta či vibrující erekční kroužek na penis působí nevinně, intimně, je vzrušující a fyzicky neublíží, ba naopak neskutečně rozvíří hladinu rozkoše a fantazie. Nezapomeňte na předehru v podobě erotické masáže a intimní atmosféru při svíčkách.

LÍSTKY NA ZÁPAS OBLÍBENÉHO TÝMU

valentýnský dárek pro muže

Pokud chcete vidět jiskřičky v očích vašeho partnera na svatého Valentýna, tak jednoznačně vsaďte na jeho oblíbený fotbalový, hokejový či basketbalový tým a pořiďte pro něj lístky na zápas. Většina mužů sport miluje a vidět svého favorita živě, někde na stadionu a zažít tu pravou autentickou nenahraditelnou atmosféru s ostatními fanoušky a s vámi po boku, to je snem každého sportovního fanouška.

Náš tip: Lístky, ne jen na různé sportovní akce, nabízí ověřená internetová stránka ticketportal.cz.

VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO SVĚTOBĚŽNÍKA

valentýnský dárek pro muže

Náš tip pro vašeho milovaného dobrodruha není zrovna typickým valentýnským dárkem, ale pokud je váš partner nevyléčitelný snílek, který touží vidět a poznat celý svět, určitě nedá dopustit na světový cestovatelský korkový globus, kde si může plánovat své budoucí výlety a dobrodružství po vašem boku.

ORIGINÁLNÍ MODERNÍ UMĚNÍ - TETOVÁNÍ

Potetované kousky mužského, ale také ženského těla dnes v ulicích či na koupalištích je vidět více než v minulosti. Potetovaní jsou dnes in a potetovaní muži vypadají sexy, drsně, vyzývavě a jedinečně. Muži, který holduje umění, jakým je tetování, neudělá nic víc radost než poukaz na další výjimečnou originální kresbu na těle. A nikdy nevíte, ale možná právě vy budete jeho múzou a inspirací pro nové tattoo.

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera

DÁRKY PRO MUŽSKÉ TECHNICKÉ TYPY

Při tvoření našeho valentýnského seznamu jsme nezapomněli ani na roztomilých IT nebo obecně na mužské pokolení, které nedá dopustit na technické vymoženosti našeho 21.století. Darujte mu mini projektor. Není to sice nejlevnější alternativa valentýnského dárku, ale pokud natrefíte na slevy, tak takový mini šikovný přenosný projektor najdete i kolem stovek korun. I díky této věcičce si v pohodlí domova můžete vytvořit pravou atmosféru domácího kina a dívat se s vaším přítelem na všechny romantické trháky, na které dostanete chuť.

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera

Levnější, ale za to stále atraktivní varianta jsou bezdrátová sluchátka s vestavěným mikrofonem nebo bezdrátová sluchátka se zabudovaným rádiem. Muži potřebují při své práci nebo i při svém hobby (při hraní počítačových her) i své pohodlí a klid, takže s takovým dárkem na plné čáře zabodujete.

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera

LÁHEV KVALITNÍHO ALKOHOLU jako valentýnský dárek

Sklenička dobré whisky, příjemná uvolněná romantická atmosféra, hezký večer s vámi. Pravá nefalšovaná valentýnská idylka. Ne že bychom chtěli podporovat alkoholismus, ale muže, který nedá dopustit na kvalitní whisky či rum, nepotěší na Valentýna nic víc než láhev jeho oblíbeného drahého kvalitního alkoholu. Koneckonců, alkohol v určité míře a při správné hladině, dokáže nabudit všechny smysly, pomůže popustit uzdu fantazie, ztrácejí se všechny zábrany, lidé jsou uvolněnější, otevřenější a valentýnský večer plný jiskření, nemůže skončit jinak než vydařeným nezapomenutelným večerem plným vášně a erotických postelových her.

Láhev kvalitního alkoholu jako valentýnský dárek

HRNEK NA RANNÍ KÁVU PRO VAŠEHO PARTNERA

Možná je to trochu klišé, ale pokud se spolu neznáte dlouho a právě jste na začátku svého zamilované romantického vztahu, kde se teprve oťukáváte, porcelánový hrnek s výstižným výrokem nebo obrázkem, je pro začátečníky ve vztahu to pravé ořechové. Navíc hrnek je také praktický a funkční dárek, kterým, milé dámy, nikdy nic nezkazíte.

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera hrnek

TEPLÉ HŘEJIVÉ VTIPNÉ PONOŽKY

Mezi další valentýnské dárky, které můžete darovat bez jakýchkoliv problémů někomu, s kým teprve začínáte randit, jsou ponožky. Ponožek není nikdy dost. Potěšte svého vyvoleného speciálním balením vtipných ponožek.

pánské vtipné ponožky

KLASICKÉ ČOKOLÁDOVÉ POCHOUTKY

Čokoláda, čokoládové fondue, čokoládové pralinky či čokoládové chocochips. Čoko dárky jsou starou dobrou, ale za to ověřenou klasikou, která vždy každého potěší. Navíc čokoláda navodí dobrou náladu a je také afrodiziakum, a přesně to pro tento výjimečný den zamilovaní potřebují. Chutné čokoládové pralinky pohladí jazýček každému gurmánovi. Kromě klasických příchutí, můžete vyzkoušet i dosud
neprobádané moře originálních neobvyklých příchutí jako slaný karamel, mango, pomeranč se zázvorem nebo i čokoládu s chilli.

čokoládové pochoutky jako valentýnský dárek

Náš tip: Levnější a také velmi chutné jsou jahody máčené v čokoládě. Takovou jednoduchou ovocnou pochoutku dokáže připravit každá ženská ruka. Čokoládu můžete použít i bílou, hořkou nebo sladkou mléčnou, stačí ji jen roztát ve vodní lázni, jahody v roztáté čokoládě pěkně obalit a nechat zchladit v ledničce.

čokoládové pochoutky jako valentýnský dárek

KOSMETICKÉ BALÍČKY PRO VOUSÁČE

Víme, že kosmetiku s oblibou kupují dámy pro své muže především jako vánoční dárek, ale pokud jste mu letos pod stromeček darovaly nový svetr nebo pyžamo, tak neváhejte ani na chvíli a vyzkoušejte i takové valentýnské překvapení.

Pány, kteří se vzorně starají o svůj knírek či bradku, určitě potěší balík kvalitní pánské kosmetiky.

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera kosmetické balíčky

Balík by měl obsahovat olej na vousy před holením, který perfektně připraví vousy i pleť na dokonalé oholení, balzám na vousy či bradku, který vyživuje a regeneruje vousy a i bradu / pokožku po oholení. Netřeba zapomínat na vosk, který pomůže upravit neposedný knírek.

Nová břitva, štětka na holení či kvalitní dřevěný hřeben nebo kartáč na vousy a bradku, stejně potěší všechny pány s bujným porostem na tváři.

ORIGINÁLNÍ DŘEVĚNÉ KYTAROVÉ TRSÁTKO

Dárky na Valentýna pro vašeho partnera

Nezapomněli jsme ani na milovníky hudby. Muž, který zbožňuje hru na kytaru a sám si také něco skládá nebo u hudebního fajnšmekra, na 100% zabodujete s dřevěným kytarovým trsátkem. Je to jedinečný originální dárek, který zahřeje jeho hudební duši, a vy mu tak dokážete, že ho v jeho "hudební kariéře" podporujete a oceňujete to co skládá a hraje. Pokud hudbu spíše jen poslouchá než vyloženě tvoří, tak mu srdíčko potěší i cédéčko s jeho oblíbenou hudební skupinou.

NOVÉ TRENDY KOUSKY DO PÁNSKÉHO ŠATNÍKU

Pokud jste jako dlouhodobá partnerka zaregistrovala u svého partnera menší nedostatky v jeho šatníku, neváhejte ani na chvíli a na Valentýna ho obdarujte novým trendy kouskem, který perfektně zapadne do jeho stylu oblékání.

pánské oblečení jako valentýnský dárek

Je váš partner elegán s jednoduchým, ale za to vybraným vkusem nebo spíše rebel, který si potrpí na výstřední kousky?

Pokud má muž vašeho srdce v oblibě jednoduché a čisté linie, tak jednobarevné tričko nebo košile v jemných pastelových barvách je pro něj hotový balzám na duši. Horkým trendem je momentálně módní bordó barva, výrazné neonové barvy, ale i jemná pastelová modrá či slabě růžová barva.

Naopak pokud je váš partner bláznivé nespoutané povahy, tak vsaďte na nové tričko s výstižným originálním nápisem nebo s cool potiskem, které si v e-shopech můžete i sama navrhnout.

Dalšími nadčasovými trendy kousky v módním průmyslu zůstává army tematika, maskáčové vzory, denim košile, romantické květinové nebo klasické kostkované vzory a černo-bílá kombinace.

pánské oblečení jako valentýnský dárek

V e-shopu BUĎCHLAP najdete pestrou nabídku oblečení pro stylové muže, kromě moderních kousků, které zapadnou do šatníku i toho nejnáročnějšího chlapa, máme v nabídce módní doplňky, díky kterým celkový pánský look dosáhne zcela nové úrovně.

HEBKÉ OSUŠKY PRO PÁNY

Pokud spolu s vaším partnerem ještě nesdílíte společnou domácnost, komfortní hebká osuška se speciálním věnováním, muže vašich snů nejen osuší, ale také příjemně zahřeje a vždy po sprše, těsně před spaním si vzpomene a zatouží po své milované něžné polovičce. Vyzkoušet můžete klasické bavlněné osušky, ale i trendy bambusové osušky.

MÓDNÍ DOPLŇKY PRO SEBEVĚDOMÉHO MUŽE

Módní doplňky pro muže jsou skvělou volbou jako dárek nejen na Valentýna, ale i na Vánoce či narozeniny. Mezi naše oblíbence patří elegantní manžetové knoflíky, stylové pánské hodinky (pokud hodinky váš přítel či manžel má, tak by se mu k nim mohla hodit designová dřevěná krabička na hodinky), kvalitní kožený opasek či trendy pánský náramek s iniciálami.

pánské módní doplňky

Jak dobře znáte vašeho partnera? Opravdu znáte jeho vkus? Všímáte si jak chodí oblečený a sladěný?

U pánských módních doplňků se, milé dámy, můžete doslova vyřádit. Možností je neskutečně mnoho. Různé tvary, barvy, materiály, velikosti, ale zaručených ověřených tipů je jen pár.

Pro elegány a business muže je nejlepším valentýnským dárkem kvalitní hnědý kožený opasek do kalhot, stříbrné obdélníkové manžetové knoflíky (s iniciálami nebo bez nich), elegantní pánské hodinky s velkým nápaditým ciferníkem.

valentýnský dárek pro muže

Pokud váš partner není prezidentem nadnárodní společnosti, určitě ho potěší i moderní náramek na ruku. Jako intimnější luxusnější variantu vyzkoušejte darovat pánský personalizovaný náramek.

náramek pro muže jako valentýnský dárek

ZÁŽITKOVÉ DÁRKOVÉ POUKÁZKY

Už jste si vyčerpali své typické valentýnské dárky jako roztomilý hrnek, rámeček s vaší fotografií či navoněný srdíčkový polštářek?

Nabídněte vašemu partnerovi zážitek. Vzpomínku, která vám oběma navždy zůstane v srdcích.

Zážitkové dárkové poukázky jsou ideální volbou pro dvojice, které se navzájem dobře znají a už si spolu pár valentýnských večerů užili.

Mezi nejoblíbenější zážitky pro muže jednoznačně patří pivní lázně s vámi ve dvojici. A jako bonus by muže určitě potěšilo, kdyby si při té romantice mohli to pivo i sami načepovat a v klidu vychutnat.

Romantika a odpočinek v jednom. Wellness víkendové pobyty jsou volba na jistotu. Vždyť který muž by nechtěl vidět svou milovanou polovičku v plavkách a spolu s ní si plnými doušky vychutnávat klid, relax a plno sexuálních postelových her na hotelovém pokoji, takový muž snad ani neexistuje.

Nezapomněli jsme ani na nadšence adrenalinového sportu. Romantický tandemový seskok ve dvojici bude nezapomenutelným jedinečným zážitkem pro vás oba. Méně adrenalinové, ale také dostatečně populární a atraktivní je i létání. Nemáme na mysli létání v letadle, ale létání v prosklené letové komoře, kde váš partner nepotřebuje žádné zkušenosti s létáním a ani žádnou speciální fyzickou zdatnost.

Slevové portály jako slevomat.cz nebo travelking.cz byste si měli uložit do počítače mezi vaše oblíbené stránky, protože jen oni vám zajistí, vyhledají a nabídnou opravdu skvostné nabídky za fantastické ceny. Nabízejí slevy na cestování, ubytování, různé pobytové balíčky či produkty. Opravdu se vyplatí "prolistovat" je.

Romantické chvíle můžete strávit kdekoliv, kdykoliv a při kterékoliv činnosti. Nejdůležitější v daném okamžiku bývá jen jedna jediná věc, a tou je osoba, se kterou vaše romantické momenty zažíváte. Pokud si ani vy ani váš partner, ať už dlouhodobý nebo jen týdenní známost, nepotrpíte na žádném valentýnském mega dárku a rádi byste vypustili celé to valentýnské komerční šílenství, tak chutná večeře při svíčkách a s dobrý vínem zcela postačí. Zakončit večer můžete masáží celého těla u příjemné hudby a váš Valentýn bude bezchybný.