7 minut čtení, Lucia Pampurikova 07. 06. 2022

Oslavujte v létě spolu s námi. Poskládejte si výjimečný párty outfit, ve kterém košile hraje prim. Košile tvoří „zdravý“ základ každého pánského šatníku. Je to univerzální kousek, ve kterém zazáříte v práci, ve škole, na párty, rodinných setkáních, ale i na rande. Vzorovaná nebo klasická jednobarevná? V jaké košili se na párty blýsknete?

RIFLOVÁ KLASIKA

Párty look bez džínoviny? V žádném případě. Rifle nebo džínová košile jsou na letní párty více než vítány. Riflová košile slim fit střihu ve světlých barvách a béžové chino kalhoty představují starou dobrou ověřenou klasiku. Světlé neutrální a pastelové barvy jsou v létě velmi populární, ale také trendy.

zelená pánská džínová košile slabě fialová pánská džínová košile

Riflová košile vynikne i s olivovými nebo šedými kalhotami. Skutečně ležérní párty look si zaslouží svěží a uvolněný vzhled. Oblečte si pod džínovou košili jednoduché bílé tričko, na košili vyhrňte rukávy a nechte si ji rozepnutou. Přidejte kšiltovku a pohodlné tenisky. Jaký džínový kousek na párty si vyberete vy, džíny nebo džínovou košili?

klasická modrá pánská džínová košile šedé pánské chinos kalhoty

ELEGANTNÍ V ČERNO-BÍLÉM

Do letního looku dokonale zapadnou také bílé džíny nebo bílé chino kalhoty. A co víc podtrhne elegantní vzhled, než-li černobílá klasika? Bílá košile a černé džíny nebo naopak? My na párty doporučujeme elegantní černou košili a bílé džíny. Jelikož se jedná o ležérní outfit, dveře mají otevřené i džíny s dírami nebo s jinými originálními aplikacemi.

černobílá vzorovaná pánská košile černobílá vzorovaná pánská košile

PŘIDEJTE DO OUTFITU VZORY!

Trendy pánské košile ve stylovém designu. Letní párty look si zaslouží okořenit. Moderní, originální s jistou dávkou sexappealu a šmrncu. Vsaďte na vzorované pánské košile. Květy a geometrické tvary jsou v kurzu. Pokud chcete působit na úrovni, sestavte si outfit se vzorovanou košilí s dlouhým rukávem, který si vždy můžete ohrnout.

tmavě modrá květovaná pánská košile bílá květovaná pánská košile

Přidejte módní mokasíny a kalhoty se zkrácenou délkou. Jako doplněk vyniknou moderní sluneční brýle a náramek. Pokud se párty koná pod širým nebem, v noci je počasí nevyzpytatelné, proto je fajn, pokud máte po ruce lehké sportovní sako nebo trendy koženou bundu.

trendy vzorovaná pánská košile pánské džínové kraťasy

NADČASOVÉ KOSTKOVANÉ PÁNSKÉ KOŠILE

Že kostky jsou OUT? Mýtus. Kostkovaný vzor je nadčasový a velmi oblíbený u každé věkové kategorii. Je univerzální a atraktivní. Jednoduše nesmrtelný. Kostkovaná/károvaná košile je ideální na divokou letní párty u jezera, na koncerty a jiné outdoorové akce. Tak jako i džínovou košili i kostkovanou můžete nosit rozepnutou. Stačí si pod košili obléknout klasické bílé bavlněné triko. Pokud bude tričko zastrčeno v kalhotách, vynikne váš opasek. Nezapomínejte, že károvaná košile a džíny vždy dohromady skvěle fungují. Je přitom jedno zda jde o variantu na léto nebo o hřejivou flanelovou kostkovanou košili s tmavomodrými džínami.

černobílá kostkovaná pánská košile, černé džíny rozepnutá červeno černá kostkovaná pánská košile, černé džíny

Náš tip: V košili na párty určitě zaujmete. Pokud vám však košile připomíná práci a cítíte se v ní příliš formálně, vyměňte košili za polokošili. Atraktivní polokošile představuje zlatý dobrý střed mezi formální košilí a příliš „pohodlným“ tričkem. Polokošile je pro módní párty look jako stvořená.

limetková pánská polokošile světle modré pánské džínové kraťasy

PODLE NEJNOVĚJŠÍCH TRENDŮ

Pokud patříte k módním nadšencům a kráčíte s novými trendy, následující řádky patří právě vám. Na letní párty roku 2022 zaujmete v delších šortkách v oversized stylu, v polokošili, která se kompletně celá zapíná na knoflíky nebo v pohodlných ležérních lněných kraťasech. IN jsou neutrální zemité barvy jako béžová, šedá, krémová, modrá a zelená. A pokud vám bude náhodou při popíjení osvěžujících drinků chladno, přehoďte si na sebe bomber bundu ve stylu college (možná znáte jako univerzitní bundy).

Letní párty se sice nese v neformálním duchu a kreativní outfit má vždy dveře otevřené. Ovšem podle nepsaných módních pravidel, si nikdy na párty neoblékejte plavky a neobouvejte si žabky či pantofle. Výjimkou je párty u bazénu, kde budete většinu času ve vodě. Pokud nepatříte k fanouškům módy a módních trendů, ale košile je pro vás v outfitu prvořadá, doporučujeme vám přečíst si článek jak nosit košili a zachovat si pořádný styl.