5 minut čtení, Lucia Pampurikova 04. 05. 2022

Flirtování patří k životu. Je to skvělý způsob, jak dostat ženu k varu, jak na ni zapůsobit a vzrušit ji. Rádi flirtujete? Věděli jste, že flirtování uvolňuje napjatou atmosféru a zvyšuje sebevědomí? Je to rafinovaný nástroj při svádění. Ovšem ne každý má pro flirtování pochopení. Kdy je flirtování považováno za nevěru?

FLIRTOVÁNÍ JE ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ

Věděli jste, že flirtování s sebou přináší i jisté benefity? Flirtování zvyšuje sebevědomí a sebedůvěru. Měli jste špatný den v práci. Vlastně jich máte v poslední době víc než dost. Co takhle skleničku s kámoši v baru? Bary jsou přímo lákadlem pro možnost k nezávaznému flirtování. Pokud už jednou do riskantních vod flirtování vstoupíte, značí to, že máte dostatek sebedůvěry a nebojíte se neúspěchu. Naopak, flirtování vám pomůže cítit se víc sexy a sebevědomě.

flirtování v baru u sklenky vína

Flirtování také snižuje stres. Slova baví, škádlení a nevinné flirtování je i v práci dovoleno. Pokud jste zadaný, tak je povolen pouze slovní ping-pong v příjemném duchu, díky kterému se napětí v práci uvolní. A nepleťe si flirtování se sexuálním obtěžováním! Mezi nimi je jen tenká hranice, takže ji raději nepřekračujte.

Flirtování vám pomůže zlepšit a vytříbit si komunikační schopnosti. Jak jistě víte, komunikace je ve vztazích, ale také při flirtování, velmi důležitá. Flirtování je především o komplimentech, slovních hrátkách a „dvojsmyslech“. Je to rafinované slovní verbální svádění, které dokážete ovlivnit. Pravdou je, že komunikujete/flirtujete i neverbálně, jenže to mnohokrát děláte, aniž byste si to uvědomovali.

NEVINNÝ FLIRT NEBO NEVĚRA?

Je považováno flirtování za nevěru? Je správné flirtovat před partnerkou? S flirtováním to není tak jednoznačné. Za způsob nevěry se považuje udržování milostného nebo intimního vztahu. Sex s druhou osobou je jednoznačně nevěra. Je při tom jedno, zda jde o jednorázovku nebo o dlouhodobý milostný vztah. Flirtování je kapitola sama pro sebe. Ne každý považuje flirtování za podvádění. Co vy a flirtování?

flirtování v plážovém baru

Pokud jste zadán, při flirtování rozhoduje váš záměr. Berete flirtování jako nezávaznou a nevinnou konverzaci, protože jste „společensky“ založeni? Nebo pro vás flirtování znamená možnost „skórovat“ a dostat ji do postele. Zeptejte se sami sebe. A mějte na paměti, že nikdy nedělejte to, co nechcete, aby druzí dělali vám. Při flirtování to platí dvojnásob.

Ošemetná situace může nastat, pokud flirtujete před očima vaší partnerky. Ne každá partnerka je ochotna akceptovat nevinné lichotky věnované další ženě. Pokud vám vaše polovička jasně řekla, že se jí nelíbí vaše flirtování a skládání komplimentů druhé ženě, nedělejte to. Ona to považuje za zradu a porušení „nepsaných“ pravidel vašeho vztahu. Partnerka se cítí být ohrožena, podvedena a chápe to jako narušení vzájemné důvěry.

flirtování na večeři u sklenky vína

Existují však páry, které flirtování podporují. Každý pár má jiný pohled na zdravý vztah, nevěru a flirtování. Páry, které jsou otevřeny experimentování, zařazují flirtování do kategorie předehry. Pokud vás vaše partnerka vidí příležitostně flirtovat s druhou ženou a podporuje takovou nezávaznou konverzaci, neumí se dočkat až se spolu (samozřejmě bez druhé ženy) dostanete do ložnice. Právě flirtování s druhou osobou ji vzrušuje. A platí to i naopak. Ona v dané situaci vidí atraktivního muže se sexappealem. Muže, který je jen její a necítí se být nijak ohrožena druhou ženou. Jsou to však dvojice, které jsou k sobě upřímné, otevřené a plně si důvěřují. Páry, které se společně dohodly na hranicích, co je a není ve vztahu přípustné a přijatelné.

Pokud nejste zadaný. Flirtujte, koketujte a bavte se. Právě flirtování vám dokáže otevřít cestu k dalšímu rande. Flirtovat byste měli i s vaší partnerkou. Dlouhodobému vztahu flirtování dodává vášeň a jiskru.

flirtování na večeři

JAK FLIRTOVAT, ABYSTE USPĚLI?

Neusmívejte se s „vyceněnými“ zuby. Vysmátí chlapci dostávají košem. Průzkumy podle University of British Columbia ukázaly, že ženy více přitahují tajuplní muži. Muži se svůdným pohledem a jemně arogantním výrazem. Buďte sami sebou s potřebnou dávkou sebedůvěry. Ženy mnohem více obdivují a rádi flirtují se sebevědomými a uvolněnými muži. Věřte nebo ne, ale upřednostňují je před mega sexy alfa samci. Rozesmějte ji vkusným vtipem, buďte k ní pozorný a naslouchejte jí. Jak poznáte, že i ona flirtuje s vámi se dočtete v článku: 10 jasných signálů, že s vámi flirtuje.