9 minut čtení, Lucia Pampurikova 31. 03. 2021

Moderní muži si dávají záležet na úpravě zevnějšku a s citem si skládají nápadité outfity, ve kterých vypadají atraktivně, stylově a sebevědomě. Kladou důraz a přihlížejí na nové módní trendy. V šatníku moderního muže najdete jen to nejlepší, co módní průmysl nabízí. Módní přívrženci velmi dobře vědí, že s nástupem jara je třeba reorganizovat si šatník. Zimní "skvosty" vyprané a poskládané odložíme na nejvrchnější poličku v šatníku a do pozornosti vstupují svěží jarní kombinace.

JARO VÍTÁ REFRESH V ŠATNÍKU

S příchodem jara je nutné refresh i vašeho šatníku. Konečně po dlouhé mrazivé zimě dáme sbohem tmavým pochmurným zimním barvám a s radostí vítáme svěží pastelové, hřejivé zemité barvy, ale i trendy křiklavé kombinace. Hitem letošního jara jsou jednoznačně odvážné neonové barvy - křiklavá oranžová, výrazná neonově zelená nebo dravá červená barva. Zelenou dostaly i jemné pastelové barvy jako pastelová modrá, fialová, růžová nebo i žlutá. Černo bílé kontrasty jsou nestárnoucí trend, který dokonale funguje v každém stylu oblékání. Víme, že černo bílá kombinace je nesmrtelná módní kombinace, avšak pokuste se pokračovat a nebojte se experimentovat a vyzkoušet sílu barev.

pánská mikina s kapucí v neonové zelené barvě, bílé roztrhané džíny

UNIVERZÁLNÍ KOUSKY PÁNSKÉHO ŠATNÍKU PRO JARNÍ OUTFIT

Šatník dnešního moderního muže by měl obsahovat pár základních a univerzálních kousků oblečení, s nimiž poskládáte nápaditý a originální outfit na každou příležitost. Poskládejte si spolu s námi atraktivní módní jarní outfit z pánské oblíbené top "čtyřky".

1. BOMBER BUNDA - ZÁKLAD PRO KAŽDÉ ROČNÍ OBDOBÍ

Trendy a stylový za každého počasí! Bomber bunda patří k univerzálním must - have kouskům pánského šatníku. Díky bomber dokážete vyskládat moderní elegantní nebo nápaditý sportovní outfit. V nabídce najdete lehké nylonové bundy ve stylu bomber nebo zateplené kožené bombery.

pánská černá kožená zateplená bomber bunda, černé džíny

Svěží jarní outfit v kožené, lesklé nebo v oversize bomber bundě? Volba je jednoduchá. Při výběru bomberky neexistují pravidla. Pokud preferujete minimalistický styl, nadčasová hladká černá, zelená nebo šedá bomber je pro vás to pravé ořechové.

světlemodrá, černá a zelená pánská bomber bunda

Pro pohodlný jarní outfit můžete sáhnout i po extravagantních variantách, nebojte se do outfitu zapojit i vzory. Nesmrtelný maskáčový vzor, luxusní zvířecí vzory, extravagantní metalické barvy, barevné nášivky. Kreativitě se meze nekladou.

            zelená bomber bunda s maskáčovým vzoremstříbrná bomber bunda v metalickém provedení

Naše rada: Pamatujte, pokud máte v outfitu jeden dominantní kousek, který hned na první pohled vynikne, jako např. výrazná bomber bunda, ostatní kousky z outfitu musí být méně nápadité až laděné do "neutralita".

            bordó pánská bomber bunda prošívaná, modré rifle, bordó teniskyžlutá nylonová bomber bunda, bílé tričko, bílé tenisky a modré pánská kapsáče

2. ATRAKTIVNÍ TRIČKO S NÁPISEM OŽIVÍ NENÁPADNÝ OUTFIT

Vykročte ze své komfortní zóny. Jednoduché tričko bez nápisů představuje sázku na jistotu, ale móda 21. století přeje odvážlivcům. Stále populárnějším se v módním průmyslu stává tričko s potiskem nebo originálním nápisem. Někdy ironický pohled na svět s nápisem na tričku, který charakterizuje vaši momentální náladu, není na škodu.

TRENDOVÉ BÍLÉ TRIČKO SE SMAJLÍKEM TRENDOVÉ BÍLÉ TRIČKO SE SMAJLÍKEM

Bavlněné tričko s potiskem perfektně zapadne do nápaditého jarního outfitu a oživí okoukané tradiční kombinace s modrými a černými džíny nebo jednoduchými pohodlnými tepláky.

NEBESKY MODRÉ TRIČKO S POTISKEM TIGER  ČERNÉ TRIČKO S ORIGINÁLNÍM POTISKEM EXTREME

3. NADČASOVÉ PÁNSKÉ DŽÍNY VHODNÉ PRO JARNÍ COOL OUTFIT

Fakt, že džíny tvoří nedílnou součást nejen pánských šatníků je již každému známý. Modré, černé a roztrhané džiny jsou populární a oblíbené po celém světě. S pýchou a grácií je nosí mladá i starší generace. Pro jarní outfity můžete zvolit kromě denim klasiky i světlemodré nebo stylové roztrhané rifle. Džíny během svěžích jarních dní dokonale fungují kromě trička i s polokošilí nebo elegantní košilí v trendy pastelových barvách.

Modré džíny tvoří dokonalou souhru s výraznými barvami na tričku. Vyzkoušejte i vy sladit moderní městský outfit trochu netradičně, ale vkusně. Sáhněte po křiklavých barevných tričkách! Trendy limetková, oranžová nebo módní fuchsiová barva v jarních outfitech s džíny nesmí chybět.

pánská mikina v zelené neonové barvě, modré pánské džíny

Pokud jste zarytý klasik, zůstaňte věrný tradici. Džíny a jednoduché bílé tričko pro vás zůstanou navždy tím nejlepším. Není se čemu divit. Bílé tričko je univerzální a neutrální prvek šatníku nejednoho muže.

4. SPORTOVNÍ JARNÍ KOMBINACE - TEPLÁKY

Pohodlně a stylově i v teplácích. Tepláky ve 21. století s novým moderním designem udávají nový styl oblékání. Už dávno nepatří jen do posilovny a na procházky do přírody. Stylový jarní outfit vykouzlíte i pomocí nekonvenčního provedení oblíbeného kousku všech mužů - tepláků.

zelené pánské tepláky s moderními kapsami

Dopřejte vašemu šatníku "barevnou injekci". Zapomeňte na černou a šedou klasiku. Fresh jarní outfity vítají i tepláky v netradičních barvách. Červená, oranžová, slabě růžová, mátová, béžová ale i královská modrá, v teplákových provedení, lahodí každému módnímu "fajnšmekrovi". Finální teplákový outfit dotáhnete do konce s jednoduchým jednobarevným tričkem a nadčasovou bomber. Všechny jarní hitovky pro rok 2021 si můžete prohlédnout v článku: Co nás čeká v roce 2021? Jaké novinky si pro nás připravil módní průmysl?

pánské tepláky v mátové, růžové a královské modré barvě

Heslo tohoto jara je určitě zahodit veškerý pesimismus a naladit se na tu správnou pozitivní vlnu. K tomu potřebujete nejen vnitřní proměnu, ale i vyšňořit šatník. Vždyť i šaty dělají člověka. Čtyři nejoblíbenější kousky jarního pánského šatníku jsme vám již představili, je jen na vás jak se na jaře refreshnete vy.