10 minut čtení, Lucia Pampurikova 18. 11. 2021

Vánoce nám už pomalu klepou na dveře. Už jste přemýšleli, čím byste letos mohli obdarovat vaši polovičku? Upřednostňujete klasiku nebo něco nekonvenčního? Nakupujete raději praktické vánoční dárky nebo milujete kreativitu a spontánnost? Milé dámy, uvařte si váš oblíbený horký nápoj, přidejte menší snack a pohodlně se usaďte. Připravili jsme si pro vás seznam top vánočních dárků, ve kterém naleznete z každého rohlíčku trošku. Najdete v něm něco klasického, něco dech beroucího, něco fresh a neokoukaného, ale i něco praktického.

Vánoce

PRAKTICKÉ VÁNOČNÍ DÁRKY PRO KAŽDÉHO MUŽE

Preferujete obdarovat milovanou polovičku něčím praktickým? Něčím, co skutečně využije v každodenním životě? Mezi top praktické vánoční dárky patří jednoznačně:

  • praktický zastřihovač brady a vousů,
  • nový batoh (do školy, do práce nebo i na turistiku),

moderní batohpánské tašky

  • předplatné - oblíbených sportovních kanálů nebo filmových kanálů,
  • permanentka do fitka a na jiné oblíbené sportovní aktivity,
  • kuchyňské nože - díky, kterým vám může připravit každý večer chutnou a lahodnou večeři.

VÁNOČNÍ DÁRKY PRO TECHNICKÉ TYPY MUŽŮ

Technické typy jistě potěší moderní "hračka" jako inteligentní náramek, bezdrátová nebo klasická sluchátka, rukavice s funkcí vyhřívání nebo bluetooth čepice se zabudovanými reproduktory.

Pokud máte letos v plánu svým dárkem druhou stranu ohromit a vyvolat WOW efekt, darujte mu dron. Nerozbitný dron, s kamerou nebo bez ní, to už necháme na vašich finančních možnostech, protože můžete koupit jednoduchý dron bez kamery za 1500 Kč a "vymakaný" kousek s kamerou a GPS i za 15000 Kč.

dron

Skvělý tip na vánoční dárek pro technické typy mužů s kreativní duší je Lego. Věřte nebo ne, ale existuje i Lego stavebnice pro "velké" jako například modely aut, motorek, letadel. Složité do detailu promyšlené stavby jako Koloseum, Bílý dům, lego obrazy nebo také fotbalový stadion. Jedná se o vánoční dárek, kde se cena může pohybovat od 1000 Kč i do 15000 Kč, ale doporučujeme ho všemi deseti.

Lego

NĚCO PRO DOBRODRUŽNÉ DUŠE

Máte doma dobrodruha, který by nejraději procestoval celý svět? Potěšte ho praktickou turistickou výbavou. Základní turistická výbava by měla obsahovat: nožík, kompas, dalekohled, čelovku a náhradní baterky.

Nápaditým vánočním dárkem pro všechny cestovatele je také korkový obraz mapa světa. Dobrodružné duše nepohrdnou originálním obrazem z přírodního materiálu, kde si mohou plánovat další výlety nebo dokonce připínat fotografie z již navštívených světových destinací.

Obraz na korku mapa světa s názvy

VÁNOČNÍ "STÁLICE" - TRENDY KOUSKY DO ŠATNÍKU

Klasické vánoční dárky nepobouří, ale za to vždy potěší. Muži oblečení nešetří. Trička jsou věčně děravá, ponožky ztracené a boxerky vytahané. Vánoce poskytují možnost, abyste si ho hezky oblékli od hlavy až k patě. Nová zimní bunda, elegantní kabát, pohodlné pyžamo nebo spodní prádlo? Pro businessmany doporučujeme trendy košili s decentním moderním vzorem, sportovní typy potěší nová tepláková souprava a každému muži udělá radost nové tričko.

        pánská tepláková souprava ve světle modré barvěpánská košile tmavě modrá

Náš tip: Klasika, na kterou nedáme dopustit – ponožky. Proměňte obyčejnou vánoční klasiku na originální dárek. Bambusové ponožky nebo ponožky s vtipným nápaditým vzorem či obrázkem by v šatníku vašeho partnera neměly chybět.

pánské ponožky s barevným motivem pánské ponožky s barevným motivem

LUXUSNÍ DÁRKY NA VÁNOCE

Nový pánský parfém, elegantní hodinky, luxusní manžetové knoflíčky s iniciálami nebo trendy dřevěný motýlek jsou sázkou na jistotu, ale co řeknete na pánskou "šperkovnici"? Darujte partnerovi "šperkovnici" - personalizovaný dřevěný nebo kožený box na hodinky a brýle.

box na hodinky

ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ DÁRKY S DÁVKOU KREATIVITY

Máte doma IT a už se dál nemůžete dívat na neustálý chaos na jeho pracovním stole? Efektivní řešení – dřevěný organizér na stůl v elegantním designu s minimalistickým vzhledem. Organizér je skvělý pomocník při udržování pořádku na stole. Poskytuje místo pro kancelářské potřeby, smartphone, brýle a také pro šálek kávy, který je při práci hotový životabudič.

Vaše první společné Vánoce? Obdarujte svoji lásku originálním handmade dárkem. Vytvořte vlastní motivační dopisy. Jak na to? Postup je jednoduchý. Budete potřebovat dopisy, obálky, pero a dobrou náladu. Na každou obálku napište přesný moment, kdy jej má vaše drahá polovička otevřít. Např. otevři mě, pokud jsi měl v práci špatný den nebo když nemůžeš spát, otevři mě. Na dopis můžete napsat motivační citát, kompliment nebo nalepit fotografii. Možností je vícero, proto zbytek dárku máte pevně v rukou právě vy.

TEMATICKÉ VÁNOČNÍ DÁRKY

Vsaďte na jistotu! Hraje rád váš muž tenis, fotbal nebo golf? Miluje rybaření nebo horolezectví? Ukažte partnerovi prostřednictvím „tematického vánočního dárku“ jak moc ho milujete a ráda ho podpoříte v jeho koníčcích. Dnes už existuje set prakticky na všechno. Houbařský set, golfový, lyžařský set, rybářský nebo i lezecký. Tematický set jako vánoční dárek řadíme k cenově nákladnějším dárkům, ale je to investice, která se vyplatí. Možná vás nakonec na ty ryby nebo lyže vezme s sebou.

lyžařský set golfový set

Náš tip: Pozor, pozor pro všechny milovníky piva! Málokterý muž odolá dobře vychlazenému pivu. Pokud váš muž rád experimentuje a nebrání se novým chutím, vyberte pro něj ochutnávku piva z celého světa. Set několika piv, které jsou známé po celém světě. Kromě toho všechna "pivní bříška" ocení pěknou vánoční "kazetu" s oblíbeným pivem a nápaditým půllitrem, ale pokud chcete být originálnější a kreativnější, darujte své polovičce vskutku jedinečný set na výrobu piva.

DÁRKOVÉ SADY PRO KAŽDÉHO

Nemůžete se rozhodnout jestli bude lepší nový opasek, peněženka nebo hodinky? Nový parfém nebo sada na holení? Jednoduché a opravdu velmi efektivní řešení přinášejí dárkové sady. Vánoční dárkové sady obsahují kvalitní směsku toho nejžádanějšího. Muži jsou praktické bytosti, kterým určitě vyčarujete úsměv na tváři, najdou-li vše pěkně pohromadě. Opasek, peněženku a hodinky spolu v jednom balení, motýlka či kravatu s elegantními manžetovými knoflíčky nebo kosmetické produkty oblíbené značky. Nabídka je pestrá, kombinací mnoho a výběr je jen na vás. Co to bude letos?

dárková sada - pánské hodiny, pánský černý pásek a pero

Náš tip: Máte doma sportovce, který si hlídá váhu, pravidelně posiluje a „rýsuje“ svaly? Vytvořte vlastní dárkovou sadu pro vašeho fitnessáka. Pořiďte mu sportovní tašku na cvičení, do které sbalíte zbylé vánoční překvápko – ručník na cvičení, protein a láhev na přípravu proteinu. Chcete-li se skutečně "hecnout", nezapomeňte na nové sportovní tenisky.

černá sportovní taška protein