Střihy pánských košil

Košile by měla patřit do šatníku každého muže. V současné době je ovšem stále větší problém sehnat tu skvěle padnoucí a vhodně zvolenou košili.

Číst více

Pánské účesy podle tvaru obličeje

Nejenom ženy chtějí vypadat dokonale, v současné době jsou velice oblíbené střihy podle tvaru obličeje a různé ležérní looky.

Číst více

Nejlepší pánské parfémy pro rok 2015

Je velice příjemné, že v současné době již pánové dbají o svůj zevnějšek a chodí pěkně upravení a hlavně voňaví.

Číst více

Trenýrky, slipy nebo boxerky?

Diskutované téma, na které bylo napsáno již mnoho článků. Je ovšem z podivem, že je mnoho mužů, kteří nedají dopustit na slipy nebo boxerky.

Číst více

Pánské kabáty na zimu ­ jak si vybrat

Protože je v současné době velkým hitem ležérní styl, odrazilo se to i v trendech zimních kabátů.

Číst více

Móda tepláků s nízkým sedem

V současné době je velice moderní nosit kalhoty s nízkým sedem. Ovšem nepředstavujte si, že se jedná o hiphopové kalhoty a ,,zadek až u kolen“.

Číst více

Moderní pánské oblečení na zimu

Pánská móda je v současné době velice pestrá, a tak se může stát, že muži kombinují hned několik stylů dohromady a nikdo se nad tím nepozastaví.

Číst více

Ležérní způsob oblékání - mikiny, trika, tepláky

V současné době je velice moderní jak v pánském, tak v dámském stylu ležérní styl. Co tento pojem pod sebou všechno skrývá?

Číst více

Jak si vybrat kvalitní business košili

Hlavním parametrem pro to, aby byla košile formální a hodila se na business, je dlouhý rukáv a velice propracovaný ovšem minimalistický styl.

Číst více

Jak správně nosit sako

Nejdůležitější při nošení saka je, při jaké příležitosti jej chcete nosit. Pokud se jedná o společenskou událost, kde budete muset mít společenský oblek, není zde asi co popisovat.

Číst více

Co by rozhodně nemělo chybět v pánském šatníku

Jestliže opomeneme to, že módní návrháři vsadili letos na pánské šaty a sukně, tak můžeme v klidu říci, že pánům se móda za poslední roky moc nezměnila.

Číst více